FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 mar 2023, 15:58

Nešto kontam, kad već u godini ipo od #NewEraH ne možemo ništa napraviti, treba probati i sa Robbie Keaneom na poziciji trenera. Mirvić je dobar sa njim, on nije nikad imao samostalni trenerski posao, s time da je bio pomoćni trener u Irskoj reprezentaciji i u Middlesbroughu.
U svakom slučaju ne može biti gori od zalizanog, i bili bi korak bliži povratku HZ na tribine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 29 mar 2023, 15:59

Uinatsvima je napisao/la:
29 mar 2023, 15:48
Ima li kakvih kazni definiranih ugovorom sa izvođačem radova, neki penali nesto, ili je ugovor potpisan tek tako bez ikakvog osiguranja
Cisto sumnjam

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 mar 2023, 16:02

Uvijek treba podvuci paralelu da se teren na Grbavici uradio za 2 mjeseca i da je koštao skoro duplo jeftinije.

Objektivni razlozi :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 29 mar 2023, 16:03

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 mar 2023, 15:58
Nešto kontam, kad već u godini ipo od #NewEraH ne možemo ništa napraviti, treba probati i sa Robbie Keaneom na poziciji trenera. Mirvić je dobar sa njim, on nije nikad imao samostalni trenerski posao, s time da je bio pomoćni trener u Irskoj reprezentaciji i u Middlesbroughu.
U svakom slučaju ne može biti gori od zalizanog, i bili bi korak bliži povratku HZ na tribine.
Kako si se toga sjetio :mrgreen: Bilo bi svakako zanimljivo sa Keanom

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 mar 2023, 16:07

Ide se iz ekstrema u ekstrem. Ispade sad samo klub kriv, ko da smo mi oprali pare na terenu, a ne Vico. Ja sam rekao da ne vidim svrhu oglašavanja kluba jer problem ostaje isti, ali ruku na srce kad vidim šta su na kraju uradili od terena, ipak se trebalo izaći i bar neki pritisak napraviti. Eto i da se to nije uradilo, onda se bar mogla izostaviti ona rečenica gdje bukvalno pravdaju ljude za kašnjenja. Da su barem stavili u zagradu (ne)opravdana kašnjenja, pa haj. Ovako, još ih i brane.

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 29 mar 2023, 16:10

itatabisine je napisao/la:
29 mar 2023, 15:57
Komsije drage fakat sta su ovo uradili od terena. Ne mogu da vjerujem da su vam ljudi u klubu toliko neozbiljno shvatili ovu rekonstrukciju terena. Kod nas kada se je Grbavica radila rok je bio 40 dana da se teren uradi i tada je bilo duplo vise posla jer se je sve nanovo radilo i svaki dan je najmanje 5 ljudi iz kluba moralo biti prisutno na terenu.

Kada vidim ove slike fakat covjek posumnja da vas neko opasno j.ebe, da li Savez ili neko iz vaseg kluba. Tuzno je bilo gledati derbi bez navijaca u nekom trening kampu, umjesto na Kosevu.

Nadam se da ce se to rijesiti, i da cete se vratiti na Kosevo sto prije ali najgore od svega je sto sve trazi vrijeme.
Kada se na Grbavici radilo u savezu su bili drugi ljudi pa im je u interesu bilo da se uradi, vjerujem da bi tako bilo i sa Kosevom.. Ovim sad je u interesu da ukradu i da sj*bu sto mogu a ovi nasi, nijemi posmatraci...
Sve mi znamo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 29 mar 2023, 16:11

29 mar 2023, 16:07
Ide se iz ekstrema u ekstrem. Ispade sad samo klub kriv, ko da smo mi oprali pare na terenu, a ne Vico. Ja sam rekao da ne vidim svrhu oglašavanja kluba jer problem ostaje isti, ali ruku na srce kad vidim šta su na kraju uradili od terena, ipak se trebalo izaći i bar neki pritisak napraviti. Eto i da se to nije uradilo, onda se bar mogla izostaviti ona rečenica gdje bukvalno pravdaju ljude za kašnjenja. Da su barem stavili u zagradu (ne)opravdana kašnjenja, pa haj. Ovako, još ih i brane.
Dingospo dragi, nece teren vico koristiti ili mandic da pilates radi. Nego FK Sarajevo, svaki dan su tu morala biti najmanje nasa 3 covjeka. Nije samo klub kriv ali je i klub kriv jer nisam vidio da su ista radili, vrsili pritisak, objavljivali dopise koje su slali na savez, nista sem jednog jedinog saopstenja gdje nam se sapi u facu i kaze kasni se iz objektivnih razloga? Jesu li objektivni razlozi namjerno fuserenje da bi se neke pare izvukle? Mislili ljudi da nece holandjani skontati pa da njima prisiju kazne? OVO JE SRAMOTA!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 29 mar 2023, 16:13

bordobijelisampion je napisao/la:
29 mar 2023, 15:59
Uinatsvima je napisao/la:
29 mar 2023, 15:48
Ima li kakvih kazni definiranih ugovorom sa izvođačem radova, neki penali nesto, ili je ugovor potpisan tek tako bez ikakvog osiguranja
Cisto sumnjam
savez je odbio firmu engleze koja je garantovala da ce uraditi za 4 mjeseca i na tender prodje firma iz Grcke koja je garantovala za 2 mjeseca da ce uraditi i jeftinije.Englezi bili izrevoltirani i rekli da je to nemoguce da hoce oni da dodju i da gledaju kako ce ovi to uraditi za tako kratko vrijeme.

Ali naravno grcka firma je samo paravan jer zapravo rade neki madjari ili Cesi preko grcke firme.

klubovi koji su pristali na to a znali su sve sve su sem cisti.

ovo sam cuo iz provjerenog izvora
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 mar 2023, 16:15

cookiech je napisao/la:
29 mar 2023, 16:10
itatabisine je napisao/la:
29 mar 2023, 15:57
Komsije drage fakat sta su ovo uradili od terena. Ne mogu da vjerujem da su vam ljudi u klubu toliko neozbiljno shvatili ovu rekonstrukciju terena. Kod nas kada se je Grbavica radila rok je bio 40 dana da se teren uradi i tada je bilo duplo vise posla jer se je sve nanovo radilo i svaki dan je najmanje 5 ljudi iz kluba moralo biti prisutno na terenu.

Kada vidim ove slike fakat covjek posumnja da vas neko opasno j.ebe, da li Savez ili neko iz vaseg kluba. Tuzno je bilo gledati derbi bez navijaca u nekom trening kampu, umjesto na Kosevu.

Nadam se da ce se to rijesiti, i da cete se vratiti na Kosevo sto prije ali najgore od svega je sto sve trazi vrijeme.
Kada se na Grbavici radilo u savezu su bili drugi ljudi pa im je u interesu bilo da se uradi, vjerujem da bi tako bilo i sa Kosevom.. Ovim sad je u interesu da ukradu i da sj*bu sto mogu a ovi nasi, nijemi posmatraci...
Nisu oni preko saveza to radili,nit je savez to radio njima ko ovo sad sto se radi. Imali su pomoc finanijsku neku da, da ali su oni sami i birali firmu i nadgledali radove i sve sto vec ide.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 29 mar 2023, 16:17

I kaze nemoj bojkot, nemoj ovo nemoj ono. Pa zadnje dviej godine jedne jedine pozitive stvari u klubu nismi imali ljudi dragi, idemo iz goreg u gore al konstantno. Odogovara li vise iko za ova sr@nja, il ce se svi usutit i zaboravit sve za par mjeseci.

Nek se nose svi u tri lijepe koji imaju bilo kakave veze sa ovim, pishaju se po nama.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 mar 2023, 16:18

Nista savez ovdje nije kriv. Sto trava ne odumire u Mostaru, na Tusnju, u Banjoj Luci? Kad je iko iz kluba prisustvovao radovima, ko se oglasio za bilo sta, ko je pritisak na opcinu i savez vrsio, ko je pratio da nas ne zavrnu? Ma Ismir se utalio ovdje 100%, ne ljubi se on s Vicom po utakmicama tek onako.

Dobro neko rece, Mirvic je najvece zlo koje je snaslo FKS nakon rata.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 mar 2023, 16:19

Postoje objektivni razlozi zasto podloga izgleda kao lose armirani beton.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 29 mar 2023, 16:19

Prodao nam se i GiS, pare se dijele sakom i kapom u klubu trebao bi i ja upast u tu semu kad nema kurccca od ovog kluba :hmmmmm:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 mar 2023, 16:28

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
29 mar 2023, 16:11
Dingospo dragi, nece teren vico koristiti ili mandic da pilates radi. Nego FK Sarajevo, svaki dan su tu morala biti najmanje nasa 3 covjeka. Nije samo klub kriv ali je i klub kriv jer nisam vidio da su ista radili, vrsili pritisak, objavljivali dopise koje su slali na savez, nista sem jednog jedinog saopstenja gdje nam se sapi u facu i kaze kasni se iz objektivnih razloga? Jesu li objektivni razlozi namjerno fuserenje da bi se neke pare izvukle? Mislili ljudi da nece holandjani skontati pa da njima prisiju kazne? OVO JE SRAMOTA!
Slažem se ja da je tu trebao biti neko iz kluba, pratiti. Isto tako, trebao se pritisak praviti. I pored svega toga, opet bi oni sfušerili, ali bi bar mogli reći da je sve u njihovoj moći napravljeno da se spriječi tako nešto. OK, nek i nisi sposoban za navedeno, ali baš mučno da napišeš da opravdano kasne radovi, ono baš navijačima zdrav razum yebeš da proste ovi što poste.

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 29 mar 2023, 16:28

Ma ovo su nas stigle husrefove suze :?
NO FEAR

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 mar 2023, 16:31

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
29 mar 2023, 16:19
Prodao nam se i GiS, pare se dijele sakom i kapom u klubu trebao bi i ja upast u tu semu kad nema kurccca od ovog kluba :hmmmmm:
Teško druže da sam se prodao, ako i sam kažem da je debilizam govoriti da opravdano kasne radovi( odnosno, pardon, napisali su objektivno ). @Lobudarzapamcenje je fino skročio tekst iznad, što ne znači da treba samo klubu yebati mater, nego i savezu koji je oprao ogromne pare na ovome. Ovdje nekad kad pročitam, ispade samo klub kriv, a u realnosti klubove krivice itekako ima, ali ovdje na forumu je omjer krivice 99.9% klub, 0.1% Vico.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 29 mar 2023, 16:32

Dajte kamp u Butmiru a Kosevo zaboraviti definitivno.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 mar 2023, 16:36

Vico je Mirvicev jaran, nista ovo nije slucajno. Et kao bas nama se desava ovo, a ne Velezu npr koji ratuje otvoreni sa Vicom evo dvije godine.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 29 mar 2023, 16:39

29 mar 2023, 16:31
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
29 mar 2023, 16:19
Teško druže da sam se prodao, ako i sam kažem da je debilizam govoriti da opravdano kasne radovi( odnosno, pardon, napisali su objektivno ). @Lobudarzapamcenje je fino skročio tekst iznad, što ne znači da treba samo klubu yebati mater, nego i savezu koji je oprao ogromne pare na ovome. Ovdje nekad kad pročitam, ispade samo klub kriv, a u realnosti klubove krivice itekako ima, ali ovdje na forumu je omjer krivice 99.9% klub, 0.1% Vico.
Pa jeste, kojeg kur7a smo mi ulazili u ovaj projekat znajuci ko sjedi u savezu? Zeljo je skupio pare i uradio vrhunski teren koji i dan danas dobro izgleda na vrijeme, jel mi zivimo u nekoj drugoj drzavi od njih pa se kod nas radi 10 mjeseci i na kraju isfuseri a kod njih sve bude kako treba. Imamo milijardera Tana i multiomilionera Mirvica kojima je bolje bilo da su dali ta 2 miliona na teren nego sto su bacili u ovom transfer roku. Da smo na Kosevu bili ne bi nam propala ova sezona a samim tim i krece domino efekat za sljedecu sezonu pa i onu tamo itd itd. Koji iole ozbiljan trener ce doci u ovaj kriminal na celu sa Ismirom?

2023 je godina nama je trener Mirza Varesanovic i nemamo teren na stadionu koji smo trebali preuzet prije 2 godine na vodstvo haloooooooo

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 29 mar 2023, 16:40

Hrasnickog prevaranta nabit nogom iz kluba
Zadnja izmjena: BordoBBoja, dana/u 29 mar 2023, 16:42, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, budzak, Fudo, insimadop, Kyle88, napoleon72, Sazg, Vanja8 i 62 gosta.