Upravo tako, klub je sam finansirao kompletnu rekonstrukciju terena sa svim od podloge do same trave (cak su i predstavnici kluba isli u Grcku da vide gdje se uzgaja trava) i tada je rekonstrukcija kostala oko 1 200 000, dok je Savez platio ugradnju hibrida oko 400 000 KM ( kompenzirano za odigravanje utakmica Reprezentacije na određeni period).miky_hz je napisao/la: ↑29 mar 2023, 16:15Nisu oni preko saveza to radili,nit je savez to radio njima ko ovo sad sto se radi. Imali su pomoc finanijsku neku da, da ali su oni sami i birali firmu i nadgledali radove i sve sto vec ide.cookiech je napisao/la: ↑29 mar 2023, 16:10Kada se na Grbavici radilo u savezu su bili drugi ljudi pa im je u interesu bilo da se uradi, vjerujem da bi tako bilo i sa Kosevom.. Ovim sad je u interesu da ukradu i da sj*bu sto mogu a ovi nasi, nijemi posmatraci...itatabisine je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:57Komsije drage fakat sta su ovo uradili od terena. Ne mogu da vjerujem da su vam ljudi u klubu toliko neozbiljno shvatili ovu rekonstrukciju terena. Kod nas kada se je Grbavica radila rok je bio 40 dana da se teren uradi i tada je bilo duplo vise posla jer se je sve nanovo radilo i svaki dan je najmanje 5 ljudi iz kluba moralo biti prisutno na terenu.
Kada vidim ove slike fakat covjek posumnja da vas neko opasno j.ebe, da li Savez ili neko iz vaseg kluba. Tuzno je bilo gledati derbi bez navijaca u nekom trening kampu, umjesto na Kosevu.
Nadam se da ce se to rijesiti, i da cete se vratiti na Kosevo sto prije ali najgore od svega je sto sve trazi vrijeme.
Koliko god krivili Savez ovdje su krivi Opstina i ljudi iz kluba, jer nisu oni birali i vrsili nadzor nad firmama koje su bile zaduzene za PRIPREMANJE podloge. Grci su ja mislim samo postavljali travu a holandjani hibrid.
Zaista mi je zao da se ovo desava ali ovo je nevidjeni javasluk sta rade u nasem Gradu, Kantonu i nasim klubovima