pa zar se ne desava isto kod nas sa srbima i hrvatima:-)Goalgetter je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:57Da smo mi u njihovoj kozi, vjerujem da bi se jos gore upalili. Zamisli od najmanjeg uzrasta skolujes igraca, od malih nogu sve do U21, i kad si ga oblikovao u kompletnog igraca za A-Reprezentaciju on ode igrati za drugu drzavu.Tako da ih i razumijem, on je teoretski zauzeo mjesto nekom njihovom igracu koji je mogao postati opcija za desnog beka u buducnosti.
Iz ugla Austrijanaca, naravno lose, iz ugla nas navijaca reprezentacije - boli me ona stvar za njimaPokusacemo i kod sljedeceg.
![]()
Adis Jašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Adis Jašić
Tako to hoda kod patriota. Adis je heroj, Vladan zločinac 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Goalgetter
- Kontakt:
Tacno takobabino je napisao/la: ↑29 mar 2023, 13:00pa zar se ne desava isto kod nas sa srbima i hrvatima:-)Goalgetter je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:57Da smo mi u njihovoj kozi, vjerujem da bi se jos gore upalili. Zamisli od najmanjeg uzrasta skolujes igraca, od malih nogu sve do U21, i kad si ga oblikovao u kompletnog igraca za A-Reprezentaciju on ode igrati za drugu drzavu.Tako da ih i razumijem, on je teoretski zauzeo mjesto nekom njihovom igracu koji je mogao postati opcija za desnog beka u buducnosti.
Iz ugla Austrijanaca, naravno lose, iz ugla nas navijaca reprezentacije - boli me ona stvar za njimaPokusacemo i kod sljedeceg.
![]()

Koga mi iskolujemo uspjeh mu je predodredjenbabino je napisao/la: ↑29 mar 2023, 13:00pa zar se ne desava isto kod nas sa srbima i hrvatima:-)Goalgetter je napisao/la: ↑29 mar 2023, 12:57Da smo mi u njihovoj kozi, vjerujem da bi se jos gore upalili. Zamisli od najmanjeg uzrasta skolujes igraca, od malih nogu sve do U21, i kad si ga oblikovao u kompletnog igraca za A-Reprezentaciju on ode igrati za drugu drzavu.Tako da ih i razumijem, on je teoretski zauzeo mjesto nekom njihovom igracu koji je mogao postati opcija za desnog beka u buducnosti.
![]()

Mislis sto je ime muslimanskije... nazalost u dijaspori ove muslimancine su najmanje bosnjaci... nema tu ni b od bosne..
Jbg, Adis nije otisao da igra kod agresora koji opstruiraju BiH na svakom koraku u svemu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne samo u dijaspori nego i u BiH
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa eto, da ne uvrijedim muslimane. Ja sam bio iznenađen da je Tanković iz Srebrenice, majka mu pokrivena valjda. Sve im najbolje želim, al mi je bilo čudno sa tim porijeklom.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
I Fikret Hodžić je iz SrebreniceHoroz je napisao/la: ↑29 mar 2023, 17:31Pa eto, da ne uvrijedim muslimane. Ja sam bio iznenađen da je Tanković iz Srebrenice, majka mu pokrivena valjda. Sve im najbolje želim, al mi je bilo čudno sa tim porijeklom.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je vjerovatno i najplemenitiji i nakriskantniji potez koji je neki potencijalni igrac uradio.
Bukvalno 0 kalkulacija, 0 garancija.
Zelim ovom momku sve najbolje u zivotu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Momcina! Dobrodosao i svaku srecu svijeta ti zelim, patrioto 

- RollingPaper
- Kontakt:
Dobrodošao lave bosanski 
Poseban respekt za tvoje roditelje što su te patriotski odgojili.

Poseban respekt za tvoje roditelje što su te patriotski odgojili.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 29 mar 2023, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Momak spreman i za u21 igrati, samo hoce da igra za BiH. Svaka cast bgm
Rijetko ko bi od dijasporaca htio za u21 da igra, a ima kvalitet i za A reprezentaciju realno

Rijetko ko bi od dijasporaca htio za u21 da igra, a ima kvalitet i za A reprezentaciju realno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno, vidi se da nije razgovarao sa spodobom od selektora i ostalim iz saveza. Možda je to recept.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bujrum na Bilino Polje u junu. Selam
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Goalgetter
- Kontakt:
Tacno tako.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2023, 22:26Ovo je vjerovatno i najplemenitiji i nakriskantniji potez koji je neki potencijalni igrac uradio.

dobrodosao momcino! 
Vidiš možda si u pravu. Nakon razgovora sa Hadžibegićem i sličnim, šanse da neko zaigra za nas drastično opadaju.
Danas igraju u 17h. 

- ASD
- Kontakt:
Ova dva tima prošlo kolo igrali jedni protiv drugih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.