FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
59
30%

Ukupno glasova: 195

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 29 mar 2023, 18:39

Pa imali išta da nas zaobidje šta smo mi Bogu zgriješili pa imali kraja ovome

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 29 mar 2023, 18:41

Grob te ****, ljudi nam mrtvu ploću izlili na Koševu :bow:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 mar 2023, 18:46

Ajde mirvicu sad možda pukne film i iskesira za novi stadion
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 mar 2023, 18:46

Ja ne znam šta je vama nejasno, to su sve objektivni razlozi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 29 mar 2023, 18:49

Nemojte vise mirvaha i aylaha ruziti nisu oni nista krivi!!!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 29 mar 2023, 18:50

Ja mislim da nema brige nikakve, ipak Ajla je citav dan u kontaktu sa savezom zavrsit ce ona ovo, nema veze sto 8 mjeseci niko od nasih nije obisao stadion.

I da Opcina nam je duzna 300 000 KM za teren koje vjerovatno nece dati jer su probili sve rokove i bez saglasnosti Opcine uplatili samo savezu pola miliona . Suti Ajla glupaco, samo sutite Vicini kerovi nemoj da vam sta cetnik zamjeri.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 mar 2023, 18:51

Postoje objektivni razlozi zbog kojih se "izlilo coklo" ispod trave ! Kako ne kontate ?! Pa vidite da ima osvjestenih, koji nam otvaraju oci da aylah i mirvah nisu krivi... Nije do mas sto ne mozemo da shvatimo !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 29 mar 2023, 18:52

3cm dublje od ovoga i naletili bi na armaturu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 29 mar 2023, 18:55

Samo zamisliš šta bi se desilo da se ovo desi nekom klubu u Bugarskoj, Rumuniji, pa i na Zapadu, gdje bi bilo dosta mirnije, ali i dalje mnogo više buke nego kod nas. Eh, onda shvatiš zašto se ovo dešava i što te svak **** kako može i kad stigne.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 mar 2023, 18:56

Zar nije neko sa fakulteta izjavio da humus koji postavljaju ne ispunjava ni minimalne uslove.

Drugo onaj koje podpisivao i dao 50% srestava savez opstina i 50% UEFA sa izvidjacem grcka/holandska firme.
Treba da uradi analizu sta se desilo i sta pise u ugovoru ako se ovajve stvari dese..Sva osteta koja je predvidjena za ovakve propuste treba da bude poslijedjena opstini a opstina nama..

Opstina ako je podpisala neki ugovor koji ne zasticuje njih ako se ovakvi previdi dese onda stetu treba sama opstina da isplati FK SARAJEVO..

Nemozes ti imati postanara u kuci i kazes 3 mjeseca ce trajat postavljanje farsade i ti nakon 8 mjeseci napravis septicku jamu u dnevno boravku i kazes ovo je moja kuca sta fali..

Radi ovih stvari se podpisuje ugovor nije samo radi isplate novca

Jos veci problem jeste ako bude kakva osteta placena u vidu 100-200 k km.

Za ovakve stvari sa pravim vjestacenjem ostete su minimum 3-4 m km
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 29 mar 2023, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 29 mar 2023, 18:57

Pricajte sta hocete, ali riba smrdi od glave, a tu dominira hrasnicki influenser. Javaskuk oko prvog tima, rezultata, levata na klupi, posudbe Ikica, prodaje Mujakica, taljenja Celavog Smrada, Ajle, Runde i ostalih ubleha. Sve se svodi na jedno odnosno jednu osobu. Ko to ne vidi je slijep ili je naivan.

Druga godina za redom debakl, nesto ne stima u cijeloj prici......

Ps. Ne pricam za teren, pricam generalno o javasluku, nesposobnosti i bolikurcima u i oko kluba. Rezultat je ono sto gledamo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 mar 2023, 18:59

Reko ja bratu Javieru,kaze da sacekamo. Pokusavaju na svaki teren koji rade,da sto vise sfusere i uzmu kes,gdje im prodje dobro je. Ovo je bruka,jad i cemer da se teren godinu dana radi,imal iko u toj opstini koja je isto dala novac,da podigne glas,podnese tuzbu gdje god stignu. Ovako ce i sljedece terene,stagiti najeftinije materijale,otpad i uzet sebi pare,to je i budali vise jasno,nit zakona,policije,niceg. Mislim da smo dotakli dno,u Africi su zemlje uredjenije od ove nakarade. Ako je zarazen il karcerogen taj humus,slobodno pisaj teren trajno

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 29 mar 2023, 19:02

Mene ovo nije puno pogodilo, svakako bojkotujem i ne idem na domace otkako je Mirvic izabrao Mirzu a nas prekrizio

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 mar 2023, 19:10

Vrijeme je vala da se napravi stadion novi. Treba pokrenuti.sad ili nikad
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 29 mar 2023, 19:10

Ljudi samo cu vam reci jednu stvar. Bjezite iz te vukoebine sto prije mozete..

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 mar 2023, 19:19

Najjaci mi je ovaj DBR, uleti brat jednom u tri mjeseca, odbrani Mirvaha, napise roman kako mi pojma nemamo, kako smo glupi, kako ne znamo kako to vani ide, kako treba da izadjemo i guzzimo sta... Dobro je kralju, ti si evo najpametniji, a nas qara kako ko hoce. Cuj koga da Aylah tuzi, a na sva usta se hvalila da tuzi bivsu upravu iako smo svi znali da od tog nema nista. Sto sad ne tuzi?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 29 mar 2023, 19:24

napoleon72 je napisao/la:
29 mar 2023, 19:19
Najjaci mi je ovaj DBR, uleti brat jednom u tri mjeseca, odbrani Mirvaha, napise roman kako mi pojma nemamo, kako smo glupi, kako ne znamo kako to vani ide, kako treba da izadjemo i guzzimo sta... Dobro je kralju, ti si evo najpametniji, a nas qara kako ko hoce. Cuj koga da Aylah tuzi, a na sva usta se hvalila da tuzi bivsu upravu iako smo svi znali da od tog nema nista. Sto sad ne tuzi?
Najjaci argument svijeta izadjite ghuzite nesto :rol:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 29 mar 2023, 19:26

Ma sve vise djeluje da smo postali masina za pranje para, od terena, kafica, raznih projekata i izdvajanja love za pojacanja a krajnjeg rezultata odnosno uspjeha ni na mapi.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 mar 2023, 19:32

mosarajvosa83 je napisao/la:
29 mar 2023, 18:59
Reko ja bratu Javieru,kaze da sacekamo. Pokusavaju na svaki teren koji rade,da sto vise sfusere i uzmu kes,gdje im prodje dobro je. Ovo je bruka,jad i cemer da se teren godinu dana radi,imal iko u toj opstini koja je isto dala novac,da podigne glas,podnese tuzbu gdje god stignu. Ovako ce i sljedece terene,stagiti najeftinije materijale,otpad i uzet sebi pare,to je i budali vise jasno,nit zakona,policije,niceg. Mislim da smo dotakli dno,u Africi su zemlje uredjenije od ove nakarade. Ako je zarazen il karcerogen taj humus,slobodno pisaj teren trajno
Toliko sam ohladio od citavog projekta da to nije normalno, pratio sam svaku sitnicu. Uzas su napravili, ne znam kako im to godinama prolazi, ovakva firma nigdje vise nijedan posao ne bi trebala dobiti da je nekog zdravog razuma. Tu su pare od UEFE, od opstine, klub ispastao, navijaci ispastali godinu dana i da se bar isplatilo.. Nemam rjeci. Pokrenuti tuzbu i da se vrate uplacena sredstva, angazovati drugu firmu da izvede radove - prekinuti i radove pod Bijelim Brijegom dok ne dodje neko strucniji. Ustvari nisu ovi nestrucni, oni znaju uraditi teren da valja, ali nece, fusere i kradu.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 29 mar 2023, 19:33

napoleon72 je napisao/la:
29 mar 2023, 19:19
Ma vjerovatno je jedan od ovih uhljeba u eri Ajlic.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Rodman i 22 gosta.