FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako mi nekad mozemo bit dvolicni... Osam godina je "nas" bio na celu saveza, osam godina u kojim su u savez legle masne pare, osam godina tokom kojih se od reprezentacije kult napravio, karte za utakmice bile 40 KM najjeftinija, a od Brazila milioni legli. U ligu marka nije ulozena na bilo koji nacin, u tih osam godina jedini srpski klub koji je nesta osvojio je Radnik kup (i to zasluzeno), Zeljo se gurao ka tituli u sezoni 16/17, pa skoro svaku tekmu sudija zbog njih suspendovan. Pa Zrinjski osvoji iz opet ogromne krađe, al nije nam smetalo, nek nisu "anam oni". U sezoni 14/15 smo mi u kljucnoj utakmici za titulu poveli protiv Slavije golom iz metarskog ofsajda, da se to desilo Borcu sad gorjeli bi portali, pozivalo bi se na paljenje saveza kao i sad evo. U sezoni 15/16 od 5 ekipa iz RSa u ligi, ispale 4. I tad smo seirili, drago nam bilo. Pa i Vico kad dodje i prekide ligu u situaciji kad nam je gorjelo za titulu i kad, budimi realni, nismo pokazali neki entuzijazam za nastavak iako smo ispunili sve uslove sa testovima itd, nije nam smetalo, jos titulu vatreno proslavismo.
Eh onda krenuse ljudi malo vodu na svoj mlin. Klepise nam titulu ispred nosa (koliko su krivi oni, toliko smo i mi sami sa kasnjenjem plata, razbijanjem ekipe, dovodjenjem covjeka na stakama da vodi napad itd, a ne pricamo da su i nas sudije pripazile par puta, vrlo kontroverzan gol Kosoricu ponisten na Grbavici i bezveze crveni karton Zrinjskom na Kosevu - jednostavno smo sami ispali levati, popusili od Borca u najpostenijoj utakmici sezone itd). Sad se uradili tereni, kakvi-takvi, znaci u Vrapcicima prelijep teren, na Tusnju konacno ne moras cuvat igrace da neko nogu ne slomi u onoj kaljuzi itd. Logicno da su se pare oprale, ovdje se bez muljanja i stele ne moze zub izvadit a kamoli uradit 10 fudbalskih terena, al eto pravi se nesta. Kod nas se razvuklo ISKLJUCIVO zato sto nikom iz kluba nije stalo da se teren uradi na vrijeme i kako treba. Eto, savez samo nas mrzi, nas hoce da eliminisu (a vec dvije godine nismo konkurentni za bilo sta), a nas presidente od prvog dana se slika i grli sa Vicom. I pozivaju se Horde da nesta pale - sta, oni treba da obave sav prljavi posao za vas fine i mirne navijace i za nasu predsjednicu? Da idu prijetit u opcinu, da idu rusit savez, da bodre klub od Banja Luke do Trebinja, a kad proglase bojkot da ih ismijete i proglasite neprijateljima kluba, kad naprave bakljadu da kazete da su klosari a onda brze-bolje objavite story te bakljade i metnete "Hz" u nick na forumu? Bosnjacko licemjerje fkt nema granica...
Eh onda krenuse ljudi malo vodu na svoj mlin. Klepise nam titulu ispred nosa (koliko su krivi oni, toliko smo i mi sami sa kasnjenjem plata, razbijanjem ekipe, dovodjenjem covjeka na stakama da vodi napad itd, a ne pricamo da su i nas sudije pripazile par puta, vrlo kontroverzan gol Kosoricu ponisten na Grbavici i bezveze crveni karton Zrinjskom na Kosevu - jednostavno smo sami ispali levati, popusili od Borca u najpostenijoj utakmici sezone itd). Sad se uradili tereni, kakvi-takvi, znaci u Vrapcicima prelijep teren, na Tusnju konacno ne moras cuvat igrace da neko nogu ne slomi u onoj kaljuzi itd. Logicno da su se pare oprale, ovdje se bez muljanja i stele ne moze zub izvadit a kamoli uradit 10 fudbalskih terena, al eto pravi se nesta. Kod nas se razvuklo ISKLJUCIVO zato sto nikom iz kluba nije stalo da se teren uradi na vrijeme i kako treba. Eto, savez samo nas mrzi, nas hoce da eliminisu (a vec dvije godine nismo konkurentni za bilo sta), a nas presidente od prvog dana se slika i grli sa Vicom. I pozivaju se Horde da nesta pale - sta, oni treba da obave sav prljavi posao za vas fine i mirne navijace i za nasu predsjednicu? Da idu prijetit u opcinu, da idu rusit savez, da bodre klub od Banja Luke do Trebinja, a kad proglase bojkot da ih ismijete i proglasite neprijateljima kluba, kad naprave bakljadu da kazete da su klosari a onda brze-bolje objavite story te bakljade i metnete "Hz" u nick na forumu? Bosnjacko licemjerje fkt nema granica...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑30 mar 2023, 00:31Kako mi nekad mozemo bit dvolicni... Osam godina je "nas" bio na celu saveza, osam godina u kojim su u savez legle masne pare, osam godina tokom kojih se od reprezentacije kult napravio, karte za utakmice bile 40 KM najjeftinija, a od Brazila milioni legli. U ligu marka nije ulozena na bilo koji nacin, u tih osam godina jedini srpski klub koji je nesta osvojio je Radnik kup (i to zasluzeno), Zeljo se gurao ka tituli u sezoni 16/17, pa skoro svaku tekmu sudija zbog njih suspendovan. Pa Zrinjski osvoji iz opet ogromne krađe, al nije nam smetalo, nek nisu "anam oni". U sezoni 14/15 smo mi u kljucnoj utakmici za titulu poveli protiv Slavije golom iz metarskog ofsajda, da se to desilo Borcu sad gorjeli bi portali, pozivalo bi se na paljenje saveza kao i sad evo. U sezoni 15/16 od 5 ekipa iz RSa u ligi, ispale 4. I tad smo seirili, drago nam bilo. Pa i Vico kad dodje i prekide ligu u situaciji kad nam je gorjelo za titulu i kad, budimi realni, nismo pokazali neki entuzijazam za nastavak iako smo ispunili sve uslove sa testovima itd, nije nam smetalo, jos titulu vatreno proslavismo.

Svaka čast
Znaci teten, trava, podloga, hranidbena smjesa ili st li vec sve ne
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najgora je B “komponenta” u ovome svemu @napoleon72.
Domaći izdajnici su i doveli do ovoga. Nije meni upitno da jedan Vico gura borac, jer po FB piše:” Jer Bosna nije naša država” i hoće reprezentaciju tkz RSa, ali kad jedan evo npr Džemidžić i ostali poltroni se prodaju za sitne pare, e to je odron. Mislim, samo pogledaj onu kockastu glavu što na svjedoke mnogih ljudi pokušava da javnost uvjeri da je teren pustio korijenje. Halo bolan, teren betoniran, može se samo basketa igrati koliko je tvrdo.
Domaći izdajnici su i doveli do ovoga. Nije meni upitno da jedan Vico gura borac, jer po FB piše:” Jer Bosna nije naša država” i hoće reprezentaciju tkz RSa, ali kad jedan evo npr Džemidžić i ostali poltroni se prodaju za sitne pare, e to je odron. Mislim, samo pogledaj onu kockastu glavu što na svjedoke mnogih ljudi pokušava da javnost uvjeri da je teren pustio korijenje. Halo bolan, teren betoniran, može se samo basketa igrati koliko je tvrdo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trazili smo udruzenje klubova niko od srbsko hrvatski klubova to nije htio da prihvati zastoli manjina da ih ne preglasamo hahaha..
Hz trebaju da se bude i da reaguju zestoko mislim ovo bi napisao i da je Alija rahmetli presjednik ns bh
Hz trebaju da se bude i da reaguju zestoko mislim ovo bi napisao i da je Alija rahmetli presjednik ns bh
napoleon72 je napisao/la: ↑30 mar 2023, 00:31Kako mi nekad mozemo bit dvolicni... Osam godina je "nas" bio na celu saveza, osam godina u kojim su u savez legle masne pare, osam godina tokom kojih se od reprezentacije kult napravio, karte za utakmice bile 40 KM najjeftinija, a od Brazila milioni legli. U ligu marka nije ulozena na bilo koji nacin, u tih osam godina jedini srpski klub koji je nesta osvojio je Radnik kup (i to zasluzeno), Zeljo se gurao ka tituli u sezoni 16/17, pa skoro svaku tekmu sudija zbog njih suspendovan. Pa Zrinjski osvoji iz opet ogromne krađe, al nije nam smetalo, nek nisu "anam oni". U sezoni 14/15 smo mi u kljucnoj utakmici za titulu poveli protiv Slavije golom iz metarskog ofsajda, da se to desilo Borcu sad gorjeli bi portali, pozivalo bi se na paljenje saveza kao i sad evo. U sezoni 15/16 od 5 ekipa iz RSa u ligi, ispale 4. I tad smo seirili, drago nam bilo. Pa i Vico kad dodje i prekide ligu u situaciji kad nam je gorjelo za titulu i kad, budimi realni, nismo pokazali neki entuzijazam za nastavak iako smo ispunili sve uslove sa testovima itd, nije nam smetalo, jos titulu vatreno proslavismo.

cuj horde da nesto urade ahahhaa hocete vi u zatvoru ih posjecivati, posao im poslije naci?
nas vlasnik je imao vremena da se odluci izmedju mirze,ayle i hordi. Izabrao je ove prve, pa neka mu rjesavaju problem, jer kako ovdje neki vole reci "morate shvatiti da je ovo privatni klub i da on ulaze svoje pare".
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Taj dogovor je trebao da posluzi samo u svrhu da Mandic lakse dobije izbore valjda je to jasnobordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2023, 20:58Koliko sam upucen i pratio mi nikad nismo preuzeli koševo onaj ugovor sto je Sabrina i Mandic potpisali nikad nije sproveden. I ova oko terena najmanje se pita nas, radi savez i opština a mi smo neki posrednici koje niko ne benda.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma svi se iza Hordi kriju. Treba ubrzat radove na terenu - kaze Aylah, doci ce vam Horde da vas biju. Treba ic na gostovanje - nek idu Horde. Treba se tuci s Poljacima, Bugarima, Manijacima, Ultrasima, Robijom... De nek Horde. Treba reagovat u savezu, ma Horde ce. Treba Kantardzica tjerat koji revolverase salje na tribinu, ma haj nek Horde.Pantelija je napisao/la: ↑30 mar 2023, 03:31![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj horde da nesto urade ahahhaa hocete vi u zatvoru ih posjecivati, posao im poslije naci?
nas vlasnik je imao vremena da se odluci izmedju mirze,ayle i hordi. Izabrao je ove prve, pa neka mu rjesavaju problem, jer kako ovdje neki vole reci "morate shvatiti da je ovo privatni klub i da on ulaze svoje pare".
E cim se sve smiri, cim nema frke, onda pocinje "sta hoce te Horde, lafo oni najvjerniji, mene dedo na Kosevo vodio na istok i da mi ta balavurdija nesta prica sad, mogu im babo bit, klosari krezubi, narkomani". Sto kazes, Mirvic je izabrao put kojim ide. Nek mu njegovi ljudi od povjerenja rjesavaju ovo. Sto kaze ona pjesma od Visosti Hordi - "mi smo tu i stojimo sa strane, pustamo vas da unistite sve".
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
ja jesmo i bagavi, treba neke sadake udjelit
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nek' se trese Tuzla sva
Kad zagrme Horde zla
Kad zagrme Horde zla

Nemojte da se zavaravamo sa ovim. Jeste ovo napravljeno u ekspresnom roku (nije još završeno), međutim, znaš kad bi to bilo ovako brzo urađeno da nije sam Đoković ( Srbija ) pogurao, bilo bi za otprilike 2-3 godine. Juče sam baš bio na gradilištu, jer i ja uskoro trebam nešto dole raditi, ono u životu nisam vidio, preko 500 ljudi radi u svakom momentu, ne staje se. Inače, u "normalnim" uslovima, radilo bi max 50 ljudi. I još nešto, laž je da je policija upala u prostorije gradske uprave, da češljaju papire.Kimun je napisao/la: ↑30 mar 2023, 00:00Pa pogledajte ata se u BL napravilo za mjesec dana grob te nije ebo. Unistise nam drzavu ljudi. Pa bolan Horde sta cekate vise koji qrac. Zasto bojkotujete klub. Ovo nema veze sa klubom. Ovo se raspad asve bukvalno. Pa idite pravo pred savez kad im bude sjednica i sravnite sve sa zemljom. Fujj
![]()
Otišao sam predaleko, poenta je bila da se ovaj teren za ATP turnir radi ubrzano, jer imaju ogroman interes, dok je ovamo sa terenima situacija obrnuta, sa svim klubovima bukvalno, em (kao da) nemaju interes da se tereni završe na vrijeme, em što se nijedan klub ne oglašava po tom pitanju (ne smije). Nevjerovatno je da je na svakom terenu ista priča, probijaju se svi mogući rokovi i nekako bi čovjek možda i progutao to, da se ne prave stalno greške amaterske, koje dodatno produže radove za 2-3-5 mjeseci. Ko je taj nadzor koji ne može kontrolisati radove na 2-3 stadiona razdaljine par stotina kilometara? Ne može, jer kakvu god "kontrolu" vršio, ne pika se, jer mora potpisati onaj papir koji mu se dadne.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Ispadoše skretničari klub za nas.
Napravili tribinu, napravili teren za dva mjeseca, najveća im posjeta, najviše članova, bore se da se ne ugase, skupljaju pare...
A mi? Hamo vidi mu glave hihihi, hehehe.
Trebamo mi navijači preuzeti sudbinu kluba u svoje ruke, pa šta nam Bog da. Ne Mirvič, ne Tan, ne Nam. Oni nek se gone u 3 pm
U ovoj ligi uspjeh imaju klubovi kad ih vode oni koji ih vole. Vico gura Borac, Siroki vode domaci ljudi, Zrinjski vodi Šulenta, Velež vode ljudi koji ga vole
Samo Sarajevo vodi kriminalac.
Napravili tribinu, napravili teren za dva mjeseca, najveća im posjeta, najviše članova, bore se da se ne ugase, skupljaju pare...
Trebamo mi navijači preuzeti sudbinu kluba u svoje ruke, pa šta nam Bog da. Ne Mirvič, ne Tan, ne Nam. Oni nek se gone u 3 pm
U ovoj ligi uspjeh imaju klubovi kad ih vode oni koji ih vole. Vico gura Borac, Siroki vode domaci ljudi, Zrinjski vodi Šulenta, Velež vode ljudi koji ga vole
Komunjarski **** vise nacelnik nece biti poslije ovog mandata. Kakva smo drzava da mi placemo za ratnim profiterom Ajnadzicemzagorski je napisao/la: ↑30 mar 2023, 04:06Taj dogovor je trebao da posluzi samo u svrhu da Mandic lakse dobije izbore valjda je to jasnobordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2023, 20:58Koliko sam upucen i pratio mi nikad nismo preuzeli koševo onaj ugovor sto je Sabrina i Mandic potpisali nikad nije sproveden. I ova oko terena najmanje se pita nas, radi savez i opština a mi smo neki posrednici koje niko ne benda.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
FC United Of Manchester !
- Shategabri
- Kontakt:
Izvini, a kakav uspjeh oni imaju što su ih navijači preuzeli u svoje ruke?roccosiffredi je napisao/la: ↑30 mar 2023, 08:05Ispadoše skretničari klub za nas.
Živi se od donacija navijača, max će dohvatiti Evropu, znači ispadanje od nekih ribara u KL, trofeji misaona imenica...ne vidim da bi se nešto usrećili tako.
Dobro si ovo naveo, Vico gura Borac, Široki se sad oslanja na domaće, tačno, al dok su ih gurali kao Zrinjski, imali su više uspjeha, Velež vode ljudi koji ga vole....a bogme bude para i sa budžeta.
Nama kanton da 100 k KM da podijelimo sa komšijama. Od toga možeš samo da kupiš svima po konopac da se objese.
Mislim ako ćemo praviti nekakav navijački klub, dajte ljudi da mi osnujemo neko amatersko društvo, to je taj vid zabave. I lagano.
A profesionalni fudbalski klub, gospodo tu trebaju ozbiljni novci i ozbiljni ljudi da rade.
Kod nas je ovo drugo veliki problem, al ne vidim kako do riješenja.
Koševo Zapad
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Klub je trebao preuzet stadion i sam H.Kapetanovic je rekao da je ugovor bio dobar za obje strane ali Bog zna sta mute Aylah i Mirvah. Jest on los politicar al ovdje nije nista kriv.FCUM je napisao/la: ↑30 mar 2023, 08:26Komunjarski **** vise nacelnik nece biti poslije ovog mandata. Kakva smo drzava da mi placemo za ratnim profiterom Ajnadzicemzagorski je napisao/la: ↑30 mar 2023, 04:06Taj dogovor je trebao da posluzi samo u svrhu da Mandic lakse dobije izbore valjda je to jasnobordobijeli je napisao/la: ↑29 mar 2023, 20:58Koliko sam upucen i pratio mi nikad nismo preuzeli koševo onaj ugovor sto je Sabrina i Mandic potpisali nikad nije sproveden. I ova oko terena najmanje se pita nas, radi savez i opština a mi smo neki posrednici koje niko ne benda.
Pokacio sam se s ovim pakasom jednim u kafani, ima li ko broj od hordi da dodju da ga razbiju za mene?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nacija se sjebala, i naša a boga mi i nizozemskaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 mar 2023, 22:06iz ovog nece travka iznici nema te sanseMortemHz je napisao/la: ↑29 mar 2023, 18:19Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 mar 2023, 15:47
pa vec se vidi kako je trava pocela da odumire, ove zute nijanse. Lug, pepeo, cemenat, sta su ovo stavili? Prokleti bili da Bogda im za lijekova trebalo
A šta je ovo fakat, buljim i ne mogu da skontam![]()
ne mogu da postam nesto sliku cementa albanskog. Mora da su to nasuli lole haha i kaze ne mogu prosivati pa gdje ce u beton usiti travu, steglo sve. Ne znam jel za plakanje ili za smijanje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pablo11, riki46 i 18 gostiju.