Neka sacekat cemo strucnjake za slobodna bacanja da donesu sud.
NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
Ko je pokrenuo ovaj debilizam too small ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ama ja. Eto izgleda zadnje 4 god. ljudi samo ispucavaju dalekometne šuteve protiv njih a oni konstantno svaku tekmu napadaju obruč.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 mar 2023, 11:51Al ipak se zale na sudjenje, treba jos slobodnihOldFashioned je napisao/la: ↑30 mar 2023, 11:2430 - 13 (+17)KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 mar 2023, 04:39
U prethodnih 7 utakmica su im dosuđena 103 slobodna bacanja više nego protivnicima.
Je li i večeras bilo bar +15![]()
U utakmici prije nekoliko dana 28 - 13 (+15)
![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Opljačkani su protiv Bostona prije 2 mjeseca zato, čudo pa niko od Lakerovaca to nije spomenuo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Broj slobodnih na 100 posjeda po ekipi:
Odnos slobodnih i suteva po ekipi:
Broj slobodnih po utakmici za Lakerse za svaki mjesec sezone (prva brojka oktobar, zadnja mart):
Dakle vidimo da kad se prilagodi pace Lakersi uopce ne izvode neki abnormalan broj slobodnih u odnosu na ostale ekipe. Cak i vidimo da Philla (potpuno ocekivano) ima najvise slobodnih po pokusaju iz igre u ligi al igraju dosta sporije od Lakersa pa je iz toga i sam broj slobodnih po utakmici nizi. Portland je takodjer ispred. Takodjer mozemo vidjedi da je broj slobodnih za Lakerse od pocetka sezone relativno visok pa cak i u periodima gdje je Davis kao najpotentniji ofanzivac i igrac koji izvlaci najvise slobodih bio out. Razlog tome nije nikakva sudijska zavjera u korist Lakersa (istih onih kojima su sudije svojim odlukama direktno uzeli najmanje 3 ciste pobjede) nego cinjenica da su Lakersi smijesna suterska ekipa sa dosta brzih igraca koji konstnatno napadaju sredinu plus igraju trecu najbrzu kosarku u ligi (samo su Spursi i GSW ispred). Ne postoji ama bas nijedna utakmica u ovom periodu kad su Lakersi postali relevantni da su im sudije nekim fantomskim faulovima donijele pobjedu.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 30 mar 2023, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pa vrijeme bi bilo da protivnicki timovi prestanu sa fauliranjem GOATa i ADa na svakom koraku. Cak je otvorena u NBAu da GOAT James kroz cijelu karijeru dobija daleko premalo FT.
-
- Kontakt:
Ali su im 8 dana prije toga poklonili pobjedu protiv Memphisa.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 mar 2023, 13:36Opljačkani su protiv Bostona prije 2 mjeseca zato, čudo pa niko od Lakerovaca to nije spomenuo
Kad se uspori snimak prilično dobro se vidi da je Schroder udario Bane-a po ruci.

Schroder nije loptu udario odozgo i izbio već ju je udario sa lijeve strane na kojoj je nalazila Baneova šaka, opleo Desmonda po šaci
Čist foul.
Meni je drago vidjet da navijaci Lakersa pokusavaju I uspjevaju opravdati kad ih neko optuzi za naklonost sudija, dok ima navijaca nekih fransiza koje se jos hvale s tim I dapace mole se da im sudije pomognu. Respect 

Al Beverly brat too small. 0 pts 0/5 FG. Sto volim kad pojede ono sto posere

Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-32 na parketu s njim,kakav debil

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Denis with Beasley -20
Gabriel with Beasley -9
Troy with Beasley -14
Rui with Beasley -12
Denis in his minutes without Beasley +6
Gabriel in minutes without Beasley +5
Troy without Beasley +9
Rui without Beasley +4
Vidi ovo

Ima li kakvih statsa u vezi sa novim superstarom?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
+35Justin je napisao/la: ↑30 mar 2023, 15:05Ima li kakvih statsa u vezi sa novim superstarom?![]()

kako to brate kako to?? meni ovde nekidan rekose da je bitno da bude približan broj slobodnih i ne treba se sekirati. to je dokaz odma da sudije ne stimaju nista...sad odjednom normalno da imaju neki po 20 slobodnih vise...ronaldo99 je napisao/la: ↑30 mar 2023, 11:51Al ipak se zale na sudjenje, treba jos slobodnihOldFashioned je napisao/la: ↑30 mar 2023, 11:2430 - 13 (+17)KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 mar 2023, 04:39
U prethodnih 7 utakmica su im dosuđena 103 slobodna bacanja više nego protivnicima.
Je li i večeras bilo bar +15![]()
U utakmici prije nekoliko dana 28 - 13 (+15)
![]()

Nisu ti to rekli,nemoj plakati.
Sto se jham sikiras, pa metliracete ih ionako u PO
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Imat ce 15 slobodnih u prosjeku po tekmi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
zato sto ce ekipe koje zasluzuju igrat PO zbog ovih ispastati
pitaj vaseg duhovnog vodju, njemu je sudjenje ok kad je slican broj slobodnih, osim ako su lakersi u pitanju

- OldFashioned
- Kontakt:
Dvostruki aršini moj JHam
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.