FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
79
35%

Ukupno glasova: 226

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 mar 2023, 23:47

guadalupe je napisao/la:
30 mar 2023, 23:41
H8Z7 je napisao/la:
30 mar 2023, 23:09
Da li se ovo Ayli ljulja stolica? Sudeći po ova dva storya izgleda da je tako :?:

Nista se njoj ne ljulja, nego smo presli izgleda zvanicno u Butmir. Kancelarije u Butmiru, fan shop u Ferrhadiji, zgrade nema ubrzo i izgleda da nismo vise iz Titove nego iz Butmira, a govorili pojedinci lazu Horde.
Pa šta je s time? Jesu prodali, šta?
Doduše ne bi me čudilo, prodaju zgrade, ulože 1/20 novca u kontejnere i eto ga :)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 30 mar 2023, 23:49

Postoje objektivni razlozi za iseljavanje u Butmir.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 30 mar 2023, 23:50

Postoje objektivni razlozi, da cemo im je.bati mater. Prije ili kasnije.
- FKS -

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 30 mar 2023, 23:54

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 mar 2023, 23:47
guadalupe je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
Da li se ovo Ayli ljulja stolica? Sudeći po ova dva storya izgleda da je tako :?:

Nista se njoj ne ljulja, nego smo presli izgleda zvanicno u Butmir. Kancelarije u Butmiru, fan shop u Ferrhadiji, zgrade nema ubrzo i izgleda da nismo vise iz Titove nego iz Butmira, a govorili pojedinci lazu Horde.
Doduše ne bi me čudilo, prodaju zgrade, ulože 1/20 novca u kontejnere i eto ga :)
To cemo tek da saznamo sta ce biti, uglavnom izgleda da nas nema vise u Titovoj. Sad ce Mirvicevi i Ajlini fanovi odobriti sto odosmo iz zgrade u kojoj se nalazimo od kada smo nastali, svaki dan nam unistavaju klub.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 30 mar 2023, 23:58

Mujakic, Dokan, Zgrada i jos Vladanova prodaja pa pa pa :wave: da se ode u plusu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 mar 2023, 00:01

Na nišan vam plavu kvačicu stavili..
Bahati, bahati Željkan!
1946

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 mar 2023, 00:01

guadalupe je napisao/la:
30 mar 2023, 23:54
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 mar 2023, 23:47
guadalupe je napisao/la:

To cemo tek da saznamo sta ce biti, uglavnom izgleda da nas nema vise u Titovoj. Sad ce Mirvicevi i Ajlini fanovi odobriti sto odosmo iz zgrade u kojoj se nalazimo od kada smo nastali, svaki dan nam unistavaju klub.
Po ovim postupcima do sada cilj dotičnog jeste da nas uništi u svim aspektima. Daj Bože ovo na dobro izađe.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 mar 2023, 00:02

Hocemol pocet pisat o utakmici ili cemo dane provodit pisajuci o ajli, ismiru, hibridu, vici. Ja iskreno ocekujem dvicu u nedjelju :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 31 mar 2023, 00:06

slika
Objektivni razlozi probijanja rokova 😂

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 31 mar 2023, 00:09

esprit24 je napisao/la:
31 mar 2023, 00:02
Hocemol pocet pisat o utakmici ili cemo dane provodit pisajuci o ajli, ismiru, hibridu, vici. Ja iskreno ocekujem dvicu u nedjelju :kafa:
Rjesava ovo Mirza ko u proslom mandatu
90!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 mar 2023, 00:20

Kako u zadnje vrijeme sve više biva zastupljena umjetna inteligencija odlučih i ja da joj postavim pitanje o nekom klubu i dešavanjima u istom.
P.S. dva su odgovora
Pitanje:

Raci mi svoje mišljenje na sljedeću temu:
Zamisli fudbalski klub koji ima investitora. Taj investitior okružuje se sumnjivim ljudima, radi sumnjive stvari, na poziciju trenera dovodi osobu koju 80% navijača mrzi pritom je ta osoba veoma diskutabilne kvalitete. Kakva je sudbina toga kluba? Reci mi svoje mišljenje.

Odgovor 1:

Moje mišljenje je da takav klub ima vrlo malo šanse za dugoročni uspjeh, jer se usredotočuje na sumnjive prakse i odluke koje su usmjerene na kratkoročni profit umjesto na dugoročno održivo upravljanje.

Investitor koji se okružuje sumnjivim ljudima i radi sumnjive stvari može ugroziti ugled kluba i narušiti odnos s navijačima i drugim dionicima. To može dovesti do gubitka povjerenja i lojalnosti navijača, koji su ključni za dugoročni uspjeh kluba.

Dovođenje trenera kojeg 80% navijača mrzi može dovesti do daljnjeg gubitka povjerenja navijača i negativnog ozračja u klubu. Ako navijači ne vjeruju u trenera i ne podržavaju ga, može doći do manjka motivacije i loše atmosfere u ekipi, što može negativno utjecati na sportske rezultate.

Ukupno gledajući, takav klub bi se mogao suočiti s financijskim gubicima, lošim sportskim rezultatima i gubitkom povjerenja navijača i dionika. To bi moglo dovesti do daljnjeg pada ugleda kluba i negativne reputacije, što bi moglo dovesti do teškoća u privlačenju kvalitetnih igrača, sponzora i novih investitora.

Ukratko, uspjeh fudbalskog kluba ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući sposobnost investitora da upravlja klubom na dugoročno održiv način i da uspostavi pozitivan odnos s navijačima i drugim dionicima. Sumnjive prakse, loše odluke i nepopularne odluke o zapošljavanju trenera mogu ozbiljno ugroziti budućnost kluba.

Odgovor 2:

Na temelju opisa situacije, čini se da bi sudbina tog fudbalskog kluba mogla biti vrlo loša. Investitor koji se okružuje sumnjivim ljudima i radi sumnjive stvari sugerira da klub može biti podložan korupciji i drugim neetičkim praksama. To bi moglo dovesti do dugoročnih problema za klub, uključujući financijske nepravilnosti i kazne.

Dovođenje kontroverznog trenera koji je nepopularan među navijačima također može dovesti do neslaganja među navijačima i povećati razdor unutar kluba. Ako trener nije sposoban za dobar rad, mogao bi dovesti do loših performansi kluba na terenu, što bi dalje moglo dovesti do gubitka navijača i sponzora.

Ukratko, ako investitor nastavi s neetičkim praksama i ako se klub nastavi voditi na nepopularan način, klub bi mogao imati problema s dugoročnom održivošću, finansijskom stabilnošću i podrškom navijača.

L'otavo re di Roma F.T.

Herson

Post Postao/la Herson » 31 mar 2023, 00:30

Za svakog iskrenog navijaca Sarajeva zgrada u Titovoj bi trebala biti crvena linija ispod koje se ne smije ici!!!!!!!!

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 31 mar 2023, 00:33

Vidite li vi ono što ja vidim?
slika
Zvanični regulacioni plan.

Sutra otici kod Efendića i vidjeti šta se može uraditi. Ja bih pravio naš stadion na ovom mjestu.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 31 mar 2023, 01:01

roccosiffredi je napisao/la:
31 mar 2023, 00:33
Vidite li vi ono što ja vidim?
slika
Zvanični regulacioni plan.

Sutra otici kod Efendića i vidjeti šta se može uraditi. Ja bih pravio naš stadion na ovom mjestu.
Za one neupucene to je trolejbuski depo u Svrakinom/Alipasinom

Mislim da je najmanji problem lokacija, sredstva su tu ključna. Nismo imali nikada ozbiljan projekat da bi se nečemu nadali, svi smo umorni od mastanja i arena
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 mar 2023, 01:02

Cora1946 je napisao/la:
31 mar 2023, 00:09
esprit24 je napisao/la:
31 mar 2023, 00:02
Rjesava ovo Mirza ko u proslom mandatu
Amin brate!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 31 mar 2023, 01:22

E cuj premjestili kancelarije iz Titove 38b u Butmir :rol: Dajte ba, s tim se ne treba ni šaliti.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 mar 2023, 02:58

Pantelija je napisao/la:
30 mar 2023, 15:23
FCUM je napisao/la:
30 mar 2023, 15:00
ubleha Mandic
a cemu to tacno?
evo idemo redom

Je li hajro kapetanovic rekao da je opstina dala klubu SVE sto je klub trazio... od duzine trajanja koncesije 4 godina, do uslova (zemljiste oko stadiona, parking), zatim smo dobili i objekte u sklopu tadiona itd.
Sta je tu tacno mandic kriv? Sabrina evo da ne bude, kao ona to radi sebe bla bla, al kako onda hajro koji ocima ne moze sabrinu kaze da je ugovor bio ok i da je sve bilo ok?
Onda dolazi Mirvic i Aylah i kazu "ne, necemo mi to mi hocemo drugacije"... znaci nakon milion procedura, popustanja u svemu, objavis da je stadion u vlasnistvu FKS i onda dodje isto to fks i kaze, ne ne, necemo mi stadion...

Bas nas mandic pokopao nema sta.

E onda za teren... evo fino objasnjeno član po član. Nemojte se praviti naivni, Sarajevo je dio ugovora, kao i savez i opstina, to je jasno, uplatili smo sredstva, ni rijeci klub o tome ne smije napisati, a koji je razlog to pitajte njih a ne mandica, jer evo imate ugovor crno na bijelo, proslo je 6 mjeseci, terena nema, sad se pokrece tuzba i tu nema puno pametovanja... trazist kao klub odstetu, kao opstina odstetu jer si kao klub izgubio milione od boddova do navijaca, kao opstina zakup...
Medjutim evo da vam najavim da nema od tuzbe nista kao i one protiv sabrine
a VI i dalje trazite u Mandicu problem koji je do sada potpisao SVE sto je sarajevo trazilo od njega
Jbg zna se da ste stranacke kolege ali ne moras ga ovako ofirno braniti

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 mar 2023, 04:26

Jesmo li to i zvanicno postali klub iz Butmira? Prije par godina nisi smio spomenut Butmir ni kao lokaciju za stadion. Doduse nisi smio spomenut ni da ces imat negativnu gol razliku, da ces ostat dvije godine zaredom bez Evrope i da ces postat kujica mostarskim klubovima. Al eto, neka #newEra.

Cuj, FK Sarajevo ima prostorije van grada Sarajeva. Bravo Mirvaaaah, bravo Aylaaah!
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 mar 2023, 04:54

napoleon72 je napisao/la:
31 mar 2023, 04:26
Jesmo li to i zvanicno postali klub iz Butmira? Prije par godina nisi smio spomenut Butmir ni kao lokaciju za stadion. Doduse nisi smio spomenut ni da ces imat negativnu gol razliku, da ces ostat dvije godine zaredom bez Evrope i da ces postat kujica mostarskim klubovima. Al eto, neka #newEra.

Cuj, FK Sarajevo ima prostorije van grada Sarajeva. Bravo Mirvaaaah, bravo Aylaaah!
Ma buraz ova sezona za nas je početak kraja, daj Bože da izdobri ovo.

L'otavo re di Roma F.T.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 31 mar 2023, 05:51

guadalupe je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:

Sokiran sam na sabahu ! Mada se govorilo,govorio sam i ja. Ali tesko je povjerovati. Trebalo bi nekako zaustaviti Mirvaha,bojkot nece biti dovoljan !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”