Pa šta je s time? Jesu prodali, šta?
Doduše ne bi me čudilo, prodaju zgrade, ulože 1/20 novca u kontejnere i eto ga

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa šta je s time? Jesu prodali, šta?
To cemo tek da saznamo sta ce biti, uglavnom izgleda da nas nema vise u Titovoj. Sad ce Mirvicevi i Ajlini fanovi odobriti sto odosmo iz zgrade u kojoj se nalazimo od kada smo nastali, svaki dan nam unistavaju klub.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 mar 2023, 23:47Pa šta je s time? Jesu prodali, šta?
Doduše ne bi me čudilo, prodaju zgrade, ulože 1/20 novca u kontejnere i eto ga![]()
Po ovim postupcima do sada cilj dotičnog jeste da nas uništi u svim aspektima. Daj Bože ovo na dobro izađe.guadalupe je napisao/la: ↑30 mar 2023, 23:54To cemo tek da saznamo sta ce biti, uglavnom izgleda da nas nema vise u Titovoj. Sad ce Mirvicevi i Ajlini fanovi odobriti sto odosmo iz zgrade u kojoj se nalazimo od kada smo nastali, svaki dan nam unistavaju klub.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 mar 2023, 23:47Pa šta je s time? Jesu prodali, šta?
Doduše ne bi me čudilo, prodaju zgrade, ulože 1/20 novca u kontejnere i eto ga![]()
Za one neupucene to je trolejbuski depo u Svrakinom/Alipasinomroccosiffredi je napisao/la: ↑31 mar 2023, 00:33Vidite li vi ono što ja vidim?
Zvanični regulacioni plan.
Sutra otici kod Efendića i vidjeti šta se može uraditi. Ja bih pravio naš stadion na ovom mjestu.
Jbg zna se da ste stranacke kolege ali ne moras ga ovako ofirno branitiPantelija je napisao/la: ↑30 mar 2023, 15:23a cemu to tacno?
evo idemo redom
Je li hajro kapetanovic rekao da je opstina dala klubu SVE sto je klub trazio... od duzine trajanja koncesije 4 godina, do uslova (zemljiste oko stadiona, parking), zatim smo dobili i objekte u sklopu tadiona itd.
Sta je tu tacno mandic kriv? Sabrina evo da ne bude, kao ona to radi sebe bla bla, al kako onda hajro koji ocima ne moze sabrinu kaze da je ugovor bio ok i da je sve bilo ok?
Onda dolazi Mirvic i Aylah i kazu "ne, necemo mi to mi hocemo drugacije"... znaci nakon milion procedura, popustanja u svemu, objavis da je stadion u vlasnistvu FKS i onda dodje isto to fks i kaze, ne ne, necemo mi stadion...
Bas nas mandic pokopao nema sta.
E onda za teren... evo fino objasnjeno član po član. Nemojte se praviti naivni, Sarajevo je dio ugovora, kao i savez i opstina, to je jasno, uplatili smo sredstva, ni rijeci klub o tome ne smije napisati, a koji je razlog to pitajte njih a ne mandica, jer evo imate ugovor crno na bijelo, proslo je 6 mjeseci, terena nema, sad se pokrece tuzba i tu nema puno pametovanja... trazist kao klub odstetu, kao opstina odstetu jer si kao klub izgubio milione od boddova do navijaca, kao opstina zakup...
Medjutim evo da vam najavim da nema od tuzbe nista kao i one protiv sabrine
a VI i dalje trazite u Mandicu problem koji je do sada potpisao SVE sto je sarajevo trazilo od njega
Ma buraz ova sezona za nas je početak kraja, daj Bože da izdobri ovo.napoleon72 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 04:26Jesmo li to i zvanicno postali klub iz Butmira? Prije par godina nisi smio spomenut Butmir ni kao lokaciju za stadion. Doduse nisi smio spomenut ni da ces imat negativnu gol razliku, da ces ostat dvije godine zaredom bez Evrope i da ces postat kujica mostarskim klubovima. Al eto, neka #newEra.
Cuj, FK Sarajevo ima prostorije van grada Sarajeva. Bravo Mirvaaaah, bravo Aylaaah!
Sokiran sam na sabahu ! Mada se govorilo,govorio sam i ja. Ali tesko je povjerovati. Trebalo bi nekako zaustaviti Mirvaha,bojkot nece biti dovoljan !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, drzgemboadislic, enzo1, Google [Bot], Hajdeee, itatabisine, johntravolta123, Morpheus, MostarskiSin, napoleon72, Pena, Pitar6785 i 84 gosta.