Ako je istina ovo sto kazu, da je zgrada 1/3 nasa, onda vjerovatno nisu imali puno izbora. Feroelektro je davno propao, apotekama ne treba i to je to. Nije mi jasno sto ranije nisu to rjesavaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 mar 2023, 14:59Zamisli hoćeš da prodaš zgradu u centru grada, da bi uložio novac u zemljište koje nije tvoje, nego pod koncesijom.![]()
Da su oni kupili Butmir, pa haj rekao bi čovjek, ima smisla. Ovako ostaješ bez jedine imovine, aferim![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je tek posebna priča brate, da žena nekakve zgrade spominju, a nemamo građevinskih dozvolaZipSarajevo je napisao/la: ↑31 mar 2023, 15:36Ne moze se u Butmiru nista graditi, samo montazni objekti mogu biti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 mar 2023, 14:59Zamisli hoćeš da prodaš zgradu u centru grada, da bi uložio novac u zemljište koje nije tvoje, nego pod koncesijom.![]()
Da su oni kupili Butmir, pa haj rekao bi čovjek, ima smisla. Ovako ostaješ bez jedine imovine, aferim![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ova Ajla je zalutala u klub.
Zar nije Ayla ili (mozda je neko od forumasa pisao) da ce u Titovoj napravit muze a uprava ide u kasindol ili kijevo..
Mislim to je najveca glupost, nema nista protiv istocnog djela capajeba al taj pomak ubija kult FK SARAJEVA..
Mislim ne podrzavam protiv sam MIRVICA iste sekunde ako ovo uradi..
Zar mi nismo zastitili ime kluba grb stadion mjesto stanovanja kad je mravojed kupio klub..
Meni nisu rezultati toliko strasni, posebno ako izborimo evropu, al ovo je zamene udar na drzavu najmanje na USTAVNI POREDAK.
Nikad nisam naviha za nk grebak nk trnovo lukavica kasindol slavija.. neznam posttojel ti klubovi al samo kazem
Mislim to je najveca glupost, nema nista protiv istocnog djela capajeba al taj pomak ubija kult FK SARAJEVA..
Mislim ne podrzavam protiv sam MIRVICA iste sekunde ako ovo uradi..
Zar mi nismo zastitili ime kluba grb stadion mjesto stanovanja kad je mravojed kupio klub..
Meni nisu rezultati toliko strasni, posebno ako izborimo evropu, al ovo je zamene udar na drzavu najmanje na USTAVNI POREDAK.
Nikad nisam naviha za nk grebak nk trnovo lukavica kasindol slavija.. neznam posttojel ti klubovi al samo kazem
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Semir Zilić
Sarajevo ljubavi moja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je SportSport.ba saznao iz izvora bliskih klubu, "selidba" direktorice Ajle Alimanović iz Titove 38/b u Trening kamp, odnosno njene kancelarije, ne znači da će isto uraditi i ostatak administracije.
Prema našim saznanjima, osim direktorice i njenih najbližih saradnika, trenutno niko neće napuštati kancelarije kluba u Titovoj. Barem zasad, a šta će donijeti budućnost, odnosno da li će i ostale službe FK Sarajevo napustit kancelarije iz Titove 38/b pokazat će vrijeme.
Prema našim saznanjima, osim direktorice i njenih najbližih saradnika, trenutno niko neće napuštati kancelarije kluba u Titovoj. Barem zasad, a šta će donijeti budućnost, odnosno da li će i ostale službe FK Sarajevo napustit kancelarije iz Titove 38/b pokazat će vrijeme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako nekad prodaju zgradu i presele u Butmir za 30god kada istice koncesija za Butmir necemo imati nista svoje 

To je onaj koji se sprdao na ovom forumu od nekolicine forumaša, a veličali lik i djelo Sabrine Buljubasic, a sada vjerovatno ovog novog dvojca pa će ti isti sada da dijele njegov post i govoriti kako je sve u pravu. Ko nas je kleo, nije štedio.
Inace stari tradicionalisti a nista nam isto nije od nastanka do sad.
Sve živo smo kroz historiju izmjenjali od imena,boje dresova(plavi nekad bili
),grba,stadiona,adrese . Al mojne samo sad kancelarije selit

Sve živo smo kroz historiju izmjenjali od imena,boje dresova(plavi nekad bili

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 mar 2023, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Opravdanje za prodaju zgrade, ako je tacno jer puno se dezinformacija siri na stetu kluba, moze biti ako su dogovorili da se izgradi stadion u kojem ce biti prostorije kluba.boki86 je napisao/la: ↑31 mar 2023, 15:46Ako je istina ovo sto kazu, da je zgrada 1/3 nasa, onda vjerovatno nisu imali puno izbora. Feroelektro je davno propao, apotekama ne treba i to je to. Nije mi jasno sto ranije nisu to rjesavaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 mar 2023, 14:59Zamisli hoćeš da prodaš zgradu u centru grada, da bi uložio novac u zemljište koje nije tvoje, nego pod koncesijom.![]()
Sve ostalo je ravno katastrofi.

Djipke cuo na ramazanskom programu "Subhanallah" i sad ponavlja i gdje treba i gfje ne treba.
Tobeyarabi !
Tobeyarabi !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Za sada, i sta donosi buducnost...MortemHz je napisao/la: ↑31 mar 2023, 16:04Kako je SportSport.ba saznao iz izvora bliskih klubu, "selidba" direktorice Ajle Alimanović iz Titove 38/b u Trening kamp, odnosno njene kancelarije, ne znači da će isto uraditi i ostatak administracije.

Pa nece ovaj dan, mjesec. Ali je ocigledns tendencija
Mozds u medjuvremenu pokrenu nesto kao "muzej", citaj mazanje ociju. Ide to u etapama, ali ide. Jasno je svima kuda vodi ova njihova "trasa". Nemoj da se lazemo.
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️