Zaboravio si Čelikpile87 je napisao/la:sretno danas Zelji i sutra sirokom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kosewsko hill
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željo - My first love!!!
to je pa skoro zavrsena stvar pitari su najavili pohod na titulu opet citam danas u novinamakosewsko hill je napisao/la:Zaboravio si Čelikpile87 je napisao/la:sretno danas Zelji i sutra sirokom
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- kosewsko hill
- Kontakt:
hehehe...da nisu mislili na Kup moždapile87 je napisao/la:to je pa skoro zavrsena stvar pitari su najavili pohod na titulu opet citam danas u novinamakosewsko hill je napisao/la:Zaboravio si Čelikpile87 je napisao/la:sretno danas Zelji i sutra sirokoma kad oni najave titulu ja mirno spavam...
Željo - My first love!!!
- SN96_FOREVER
- Kontakt:
da li bi mi neko mogao reci jel vas igrac Haris Beslija jos uvijek na posudbi u Borcu iz Cacka(Srbija) ??? jer spominje se kod nas u Bihacu da bih Haris Beslija mogao potpisati za NK Jedinstvo.. ako neko zna nesto vise nek mi odg. molim vas lijepo 
pozz iz Bihaca!
pozz iz Bihaca!
-- Sila Nebeska Bihać --
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
nije, Haris trenira sa Zeljom ali ce negdje na posudbu sigurnoSN96_FOREVER je napisao/la:da li bi mi neko mogao reci jel vas igrac Haris Beslija jos uvijek na posudbi u Borcu iz Cacka(Srbija) ??? jer spominje se kod nas u Bihacu da bih Haris Beslija mogao potpisati za NK Jedinstvo.. ako neko zna nesto vise nek mi odg. molim vas lijepo
pozz iz Bihaca!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SN96_FOREVER
- Kontakt:
ahmm znaci moguce ja da ce doci u Bihacpile87 je napisao/la:nije, Haris trenira sa Zeljom ali ce negdje na posudbu sigurnoSN96_FOREVER je napisao/la:da li bi mi neko mogao reci jel vas igrac Haris Beslija jos uvijek na posudbi u Borcu iz Cacka(Srbija) ??? jer spominje se kod nas u Bihacu da bih Haris Beslija mogao potpisati za NK Jedinstvo.. ako neko zna nesto vise nek mi odg. molim vas lijepo
pozz iz Bihaca!
-- Sila Nebeska Bihać --
Ubise gosti danas,valjda to nece biti slucaj i kod nas.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ma šta će Olimpićić, vidjećeš šampione na djelu.Keenan.- je napisao/la:Ubise gosti danas,valjda to nece biti slucaj i kod nas.
• Società Sportiva Lazio
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
• FK Željezničar
• Mauro Zárate
- themaniaks
- Kontakt:
Najznacajnija utakmica za sve pitare je Zeljeznicar-Videoton...Benjamin Isovic (TVSA)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sn ... 60-radnikaElegant je napisao/la:Kako ide ciscenje, jel jug zatvoren ?
e jadi mojithemaniaks je napisao/la:Najznacajnija utakmica za sve pitare je Zeljeznicar-Videoton...Benjamin Isovic (TVSA)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Obično nije slučaj da sin nastavi gdje mu slavni otac stane. Kad sin nastavi gdje mu je otac stao onda se to zove Amar Osim.Seyo_TM je napisao/la:e jadi mojithemaniaks je napisao/la:Najznacajnija utakmica za sve pitare je Zeljeznicar-Videoton...Benjamin Isovic (TVSA)
Hahaha Amara, legende: "Ako necija zena ima stomacne probleme" hahahaha

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
hehehe mislim da mu je ovo jedno od najboljih ako ne i najbolje izlaganje u ovo godinu i po.
Po tome bi se moglo zakljuciti da je zadovoljan i pun optimizma, eh sad s razlogom ili ne to cemo da vidimo veceras.
Utopliti se x3 i lagano prema dolini.
Po tome bi se moglo zakljuciti da je zadovoljan i pun optimizma, eh sad s razlogom ili ne to cemo da vidimo veceras.
Utopliti se x3 i lagano prema dolini.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
"Naprijed Željo ljubavi moja"!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Nije teren za tehnicare tipa Vísca,Zeba...al se ubio za Laze 
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
A sad laganini u dolinu 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85