Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Trica kao od sale
Koja razlika u kvaliteti da ne mogu duze od 5 sekundi zadrzat loptu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svakom minutom smo bliže kraju sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Geeeeet iiiin
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Salah!!
Zajebi posjed samo long balls hahahaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Očekivano. Amaterizam.
Najgora odbrana lige strikes again
Elliott posmatrac, lagano djogira
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 01 apr 2023, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Van Dijk mi ide na živce opasno. Ni ne trudi se da zatvori igrača.
Glumacka akademija pep gua3diola
Plačemo za kvalitetnim veznjacima.
Bgt jbo kako moze biti corav na ovu desnu stranu, prime kafu ono ne mogao pokriti. Harvey je najgori veznjak koji je ikad zaigrao u crvenom dresu, pa lik je slagiran u defanzivi a prema naprijed ko vruc krompir. Cim dobije loptu odmah dodaje, panicar mrtvi
Upravo to, niti Trent smije krenuti naprijed niti ima ikakvu pomoc u defanzivi. Eliott je bukvalno 10ka ili mozda cak i SS a mi ga koristimo ko veznjakaTorres_9 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 14:23Bgt jbo kako moze biti corav na ovu desnu stranu, prime kafu ono ne mogao pokriti. Harvey je najgori veznjak koji je ikad zaigrao u crvenom dresu, pa lik je slagiran u defanzivi a prema naprijed ko vruc krompir. Cim dobije loptu odmah dodaje, panicar mrtvi

Darwin i Arthur in 

StevieG8 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 14:28Upravo to, niti Trent smije krenuti naprijed niti ima ikakvu pomoc u defanzivi. Eliott je bukvalno 10ka ili mozda cak i SS a mi ga koristimo ko veznjakaTorres_9 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 14:23Bgt jbo kako moze biti corav na ovu desnu stranu, prime kafu ono ne mogao pokriti. Harvey je najgori veznjak koji je ikad zaigrao u crvenom dresu, pa lik je slagiran u defanzivi a prema naprijed ko vruc krompir. Cim dobije loptu odmah dodaje, panicar mrtvi![]()

Ima citav snimak koji pokriva teren, debil trci nazad i umjesto da ostane u na toj desnoj strani on se uvlaci ko tele u sredini. Onda ce ovdje da zastane i prati sta lik iz citya radi.
Jos jedna preslikana situacija je bila gdje je igrac city sutao s 18 umjesto da je poslao opet na lijevu.
Nema lik gram mozga, engleski kvazitalent.
S invalidom keitom ova strana je izgledala stabilnija.
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 01 apr 2023, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.

Ma ljudi su sila nema sta ne mozemo se mi s njima nadigravat
Robbo je ove sezone meh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.