Ko da novak nije uzeo AO i WTF kad Alkaraz nije bio u mogucnosti igratmarconato je napisao/la: ↑01 apr 2023, 13:17Nije naravno, ali se nije ni qrcio ovoliko. Ja cu ovo, ja cu ono, vraticu No1 bla bla. Prijatelju, nisi ga posteno ni osvojio, nemas sta vracat![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: ATP Tour
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma umor odradio svoje. Rijesit ce Medo ovog skijasa u finalu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa de nek se bolje pripremi onda.
To je sasvim nesto drugo. Ovaj je bio povrijedjen, Novaku zanranjeno da igra i kao slag nantortu na WB mu oduzeto 2000 p. To i jeste uzrocno posledicno zasto je ovaj uopste imao priliku da bude prvi. To kao prvo.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 apr 2023, 13:26Ko da novak nije uzeo AO i WTF kad Alkaraz nije bio u mogucnosti igrat
Druga stvar, Novak kad je u fulu i kad igra dere redom i Sinere, Cicipase, Runee, Medvedeve...kao sto je radio na zavrsnom mastersu i na AO!
Ovaj uzme 500 i qrci se ko da je osvojio 5 GS zaredom...

U tome je poenta. Lik ima potencijal, ali i veliku jezicinu! Cuti i igraj yebeni tenis...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Novaxerovci vidim u Carlitosu vide novog Rafaela pa vec krenuli sa hejtom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zasto bi hejtovali nekoga ko je ispod Novaka?!

Ima on jos hljeba da se najede da bi bio u istpj recenici s Nadalom, a kamoli s Novakom

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
jel matere ti devetnestogodisnjak ima jos hljeba da jede da dodje u istu recenicu sa ljudima koji imaju sezona iza sebe koliko on godina?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
To i jeste poenta.
Moj "hejt" ne ide prema njemu zbog igrackih kvaliteta, naprotiv, mlad je, igra vrhunski, ogroman potencijal.

Mene nerviraju njegove izjave i qrcenje, konkretno nakon AO je izjavio nesto tipa, povreda ga je sprijecila da odbrani No1, a ne prica kako je uopste dosao do No1. Cistim politickim odlukama!
S druge strane, Novak i nakon kradje poena i zabrane nastupa na USO shmekerski izjavi kako je mali zasluzeno No1.
Znaci, moras imati malo postovanja, pogotovo ako je goat u pitanju

Da ne pricamo kako ga zapadni mediji dizu, te oborio ovaj rekord, te onaj, a ne kopa se dublje ispod povrsine.
Nadal je kao klinac imao za suparnike prajm Federera, Novak isto + Nadala. Big difference.
Nadal je s 19 dobio Federera na GS, ovaj jos nije ni Novaka, ni Nadala, tako da malo samo da skrati jezicinu, ostalo sve ok...

Frajer nema nikakvu jezicinu,sta vise ne postoji korektniji teniser na touru trenutno sa vise postovanja prema protivnicima.Stalno je isticao da Novak treba igrati i da je potreban na turnirima,ne znam sta bi vise trebao.
Preporučujem marconatu da ne čita srbijanske medije jer su puni mitomanije, pa je vjerovatno samo pogrešno upućen oko izjava Carlosa Alcaraza. Svako, uključujući i Viška i Govedericu za Alcaraza kažu da je prekulturan i odgojen momak sa kojim je uživanje raditi interview.
Druga stvar, tenis se ne vrti ni oko Novaka, ni oko Rafaela, ni oko Alcaraza. Prema tvojim izjavama, tenis bi se trebao igrati za poziciju broj dva, dok je Novaku prva pozicija osigurana. Najambicioznija izjava Alcaraza je ta da mu je cilj da bude dio najvećih, nije rekao uzet ću 35 slemova i 60 hiljadarki. Čovjek bio prvi, poslije povrede se vrati i kaže cilj mi je biti broj 1 opet. Tu aroganciju mogu vidjeti samo ovi što gaće tresu zbog malog.
I da, u vezi Novaka. Slažem se da mu je oduzeto na Wimbledonu 2000 poena zbog političke odluke, oduzeti su i ostalima uključujući i Carlosu poeni za Wimbeldon. Za američko tlo je sam kriv što ne može da uđe, ista su pravila za sve, a on ne ispunjava uslov za ulazak.
Druga stvar, tenis se ne vrti ni oko Novaka, ni oko Rafaela, ni oko Alcaraza. Prema tvojim izjavama, tenis bi se trebao igrati za poziciju broj dva, dok je Novaku prva pozicija osigurana. Najambicioznija izjava Alcaraza je ta da mu je cilj da bude dio najvećih, nije rekao uzet ću 35 slemova i 60 hiljadarki. Čovjek bio prvi, poslije povrede se vrati i kaže cilj mi je biti broj 1 opet. Tu aroganciju mogu vidjeti samo ovi što gaće tresu zbog malog.
I da, u vezi Novaka. Slažem se da mu je oduzeto na Wimbledonu 2000 poena zbog političke odluke, oduzeti su i ostalima uključujući i Carlosu poeni za Wimbeldon. Za američko tlo je sam kriv što ne može da uđe, ista su pravila za sve, a on ne ispunjava uslov za ulazak.
- Felixians4
- Kontakt:
Apsolutno su on i Jannik i sportaši i momci za primjer. Njihovo rivalstvo je garancija da se neće dogoditi situacija kao kod kolegica nakon ere Williams, Šarapove, Belgijanki itd. Kvalitetom i gospodštinom za razliku od većine newgenera. Mogli bi se još smjenjivati Nole i Carlito ove godine
A lika, neki dan Medo govori za njega da je jedini igrac na touru koji svakoga pozdravlja i javlja mu se i po 7-8 puta dnevno, i nadje se lik ovdje pametovati o djetetu
Sto je najgore jos navodi kako novak smekerski izjavljuje nesto, frajer kojeg su na pocetku karijere morali opominjati zbog dizanja 3 prsta inace sankcije, i nadje se lik gocoriti da je Noval nesto korektan
Sto je najgore jos navodi kako novak smekerski izjavljuje nesto, frajer kojeg su na pocetku karijere morali opominjati zbog dizanja 3 prsta inace sankcije, i nadje se lik gocoriti da je Noval nesto korektan
- OldFashioned
- Kontakt:
Evo nam goretzke imbecila opet da soli pamet. Koliko ćeš ovaj put trajati ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trebat ce malo vremena srbima da sazvakaju, ali ovaj nivo Alcaraza i Medvedeva je ipak prejak za Djokovica, ipak ima 36 godina. On jos moze rutinirati Sinnera koji jos ima nekih bubica pa zna nestvarno chokeat, ali najbolji Medvedev i najbolji Alcaraz su trenutno jednostavno bolji od Djokovica, to se vidjelo i u Dubaiju, rapsodija opsta.
Samo da budu zdravi.
Samo da budu zdravi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Da sam ja bio Novak, da sam na US Openu 2010 sa 23 godine po 15. put izgubio od momka koji je samo 11 mjeseci stariji od mene,koji je #1, ima 9 GS titula, sva 4 GS, zlato sa OI... A ja mu već 3 godine gledam u leđa jer je fizički i psihički prejak za mene, imam samo 1GS koji sam osvojio prije 2 godine i 7 mjeseci, ja bih našao dobrog doktora, dobro se nadopingovao i 2011 spremam kao životinja došao i pokazao mu da neću bit njegova sjena cijelu karijeru.
Ma izbacio glutenKennyKFCLofton je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:58Da sam ja bio Novak, da sam na US Openu 2010 sa 23 godine po 15. put izgubio od momka koji je samo 11 mjeseci stariji od mene,koji je #1, ima 9 GS titula, sva 4 GS, zlato sa OI... A ja mu već 3 godine gledam u leđa jer je fizički i psihički prejak za mene, imam samo 1GS koji sam osvojio prije 2 godine i 7 mjeseci, ja bih našao dobrog doktora, dobro se nadopingovao i 2011 spremam kao životinja došao i pokazao mu da neću bit njegova sjena cijelu karijeru.

- OldFashioned
- Kontakt:
Sagnite se najvećem hejteri
Kakvi patetični postovi

Kakvi patetični postovi

Tebi treba doktor,pod hitno.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:58Da sam ja bio Novak, da sam na US Openu 2010 sa 23 godine po 15. put izgubio od momka koji je samo 11 mjeseci stariji od mene,koji je #1, ima 9 GS titula, sva 4 GS, zlato sa OI... A ja mu već 3 godine gledam u leđa jer je fizički i psihički prejak za mene, imam samo 1GS koji sam osvojio prije 2 godine i 7 mjeseci, ja bih našao dobrog doktora, dobro se nadopingovao i 2011 spremam kao životinja došao i pokazao mu da neću bit njegova sjena cijelu karijeru.

- OldFashioned
- Kontakt:
Za Goretzku je to sasvim normalno psihičko stanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.