LaBombonera88 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 10:15
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 08:11
Beduin je napisao/la: ↑01 apr 2023, 00:31
Samo glup covjek ne moze shvatiti razlog takvog stava, ako je istinito to sto pricas.
Mozda ti momci gledaju Slogu SH kao direktnog konkurenta Slobodi za ispadanje pa se raduju vasem neuspjehu.
Mozda je u svijetu fudbala (ali i sporta uopce) normalna stvar da ne gotivis, da ne kazem mrzis, gradskog rivala. Ali ti to ne mozes shvatiti kad si do jucer krpenjacu sutao u kalavarama na pauzi izmedju skupljanja sijena i skidanja buba sa krompira
Glup ili ne teško je shvatiti.
Nažalost ove sezone imamo eto isti cilj, a to je opatanak.
Realno ako moram birati više bih volio da ispadnete vi nego mi.
Nedavno ste igrali protiv Leotara. Mozda sam i ja onako potajno zelio da Leo pobjedi i zakuca vas na dno, ali mi nije palo na pamet da dođem na tu utakmicu i ničim izazvan navijam za Leo kao da mi otac tu igra. Završila se utakmica, pogledao rezultat i idemo dalje. Mada nista čudno sto su takvi navijali za Borac, kad Sloboda ispadne sigurno ce im to biti omiljeni klub u PL.
Vidjeli smo druze prosle sezone na Tusnju kada ste zapeli protiv Slobode svim silama da nas izbacite i kada ste se smijali na tribinama kao da izbacujete leotar, sjedio pored navijaca TC jer smo svi bili izmjesani.
A ove sezone pustite mrtvom leotaru da vas pobijedi
4-0, nek vas je sramota za to, pogledati golove cista namjestaljka, pustanje golova, igraci se izmicu, ako su vam oni bolji pustajte i dalje.
To tog trenutka nisam nista lose mislio o TC i bilo mi je drago sto imamo dva premierligasa, poslije toga sam promjenio misljenje o vama. Ne mrzim vas klub al mi je svejedno sto se tice rezultata ostali il ispali (
nemoj na osnovu neke grupice momaka sve stavljati u jedan kos).
Daj bolan pusti ga, ne znam samo kako uvijek oko njega se nađu oni sto “urliču”

Više puta sam bio na utakmici vlastitog mu kluba nego on sam i nikad ništa slično tome nisam čuo, moguće da mu se od tolike doze iskompleksiranosti počelo pričinjavati nikad se ne zna. Moguće da nije ni bio na utakmici pa ne zna haman da je sudija podjednako obje ekipe oštetio

.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo