FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Edis **** od trenera i **** od covjeka. Da imas mrvicu obraza sam bih napustio
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Seljacino mrs iz kluba dabogda decic vodio do kraja zivota !!!!!!!
Ako Bayern moze pred tekmu sezone sa Dortmundom za prvaka i pred 1/4 lige prvaka to uraditi, a u 100x boljoj poziciji nego mi, ne znam sto mi ne bi otjerali ovu ublehu?Pririsak je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:47Pa ne mozes sad otjerati trenera pred kraj svega. Trener kad dodje prvo treba da se navikne na igrace i igraci na njega sto u nasem slucaju sigurno ne bi dobro ispalo.
Vrijeme za promjenu na klupi je proslo a doci ce opet na kraju sezone. E sad hocemo li imati nekog ko bi nas zelio trenirati a da nesto valja, ne znam.
Jedno je sigurno i odmah sam se iznervirao na pocetku kad sam to vidio. Taktika Drina nabija loptu na Krpica u trecoj minuti. I haj ti budi pametan. Sreca nam je sto imamo onog Santosa.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ne znate vi kako je Began odigrao protiv Zvijezde,procepio !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
brate valja ovako odigratidrzgemboadislic je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:53Za Edisa se govori vec pola godine. Samo jos to ne vide par debila s foruma, uprava i sam Edis.

Samo jedan udarac za cijelih 90 minuta! Treba i to znati, kretenu odlazi.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja razumijem da Borac mora u Europu, al ne razumijem zasto se mi malo ne potrudimo bar. Sudjenje ne moze biti nikakav argument da prikazanu igru danas.
Ledzero i ostale zvjezdice bi mozda malo trebali poceti igrati i uozbiljiti se dok nismo izgubili priliku za Europu. Eto ide kup, ako ovako nastave sa igrom radije nemoj ni da igramo.
Svaka cast sto smo dosli u ovakvu situaciju da se borimo za Europu ali realno pomogli su nam drugi sto su bas bas kiksali ovu sezonu, a mi kao nesto ganjamo a sa klubovima iz donjeg dijela tabele ne mozemo sutnuti na gol.
Ledzero i ostale zvjezdice bi mozda malo trebali poceti igrati i uozbiljiti se dok nismo izgubili priliku za Europu. Eto ide kup, ako ovako nastave sa igrom radije nemoj ni da igramo.
Svaka cast sto smo dosli u ovakvu situaciju da se borimo za Europu ali realno pomogli su nam drugi sto su bas bas kiksali ovu sezonu, a mi kao nesto ganjamo a sa klubovima iz donjeg dijela tabele ne mozemo sutnuti na gol.
Sad samo cekam "navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata" i "Zeljo se voli i kad gubi i kad vodi". Iskreno mi recite, je li jedva cekate da izgubimo da biste tu patetiku prosipali? Da vi nekom dokazete da volite Zelju? Je li vam osmijeh od uha do uha zbog ovoga? Osramocen klub, sjebana je sezona sad, znaci nece bit para nikakvih, hajde da vidim hocete li imat obraza tu patetiku prosipat. I porezna kad nas sjebe hocete li pisat "Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata". Mars vise, najveci neprijatelji kluba!
Da bar hoce bit covjek pa da kaze do mene je, preuzimam krivicu. Imao sam 15 dana i samo smo qrcu svirali. Jok bit ce los teren, nabrijan protivnik i poskupilo brasno za pitu.
Igramo bas lose.
Igramo bas lose.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ima i takvih,uzivaju u tome da patetisuLewy21 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:56Sad samo cekam "navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata" i "Zeljo se voli i kad gubi i kad vodi". Iskreno mi recite, je li jedva cekate da izgubimo da biste tu patetiku prosipali? Da vi nekom dokazete da volite Zelju? Je li vam osmijeh od uha do uha zbog ovoga? Osramocen klub, sjebana je sezona sad, znaci nece bit para nikakvih, hajde da vidim hocete li imat obraza tu patetiku prosipat. I porezna kad nas sjebe hocete li pisat "Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata". Mars vise, najveci neprijatelji kluba!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jer smo siromasni.Argentina je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:54Ako Bayern moze pred tekmu sezone sa Dortmundom za prvaka i pred 1/4 lige prvaka to uraditi, a u 100x boljoj poziciji nego mi, ne znam sto mi ne bi otjerali ovu ublehu?Pririsak je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:47Pa ne mozes sad otjerati trenera pred kraj svega. Trener kad dodje prvo treba da se navikne na igrace i igraci na njega sto u nasem slucaju sigurno ne bi dobro ispalo.
Vrijeme za promjenu na klupi je proslo a doci ce opet na kraju sezone. E sad hocemo li imati nekog ko bi nas zelio trenirati a da nesto valja, ne znam.
Jedno je sigurno i odmah sam se iznervirao na pocetku kad sam to vidio. Taktika Drina nabija loptu na Krpica u trecoj minuti. I haj ti budi pametan. Sreca nam je sto imamo onog Santosa.
Realno ekipa u kojoj Beganović ima status ko da je Zidane u najmanju ruku i ne zaslužuje neki uspjeh.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Edisa treba sada odmah prije izjave za medije smjeniti,napucat ga nogom u pedu! Šta si ih trenerski magu trenirao na pauzi,odlazi plačko i ne vračaj se više....
Pa to je taj bosnjacki luzerski mentalitet, mi izgleda kao narod postojimo da bismo bili luzeri, ima li vecih luzera na svijetu od nas Bosnjaka? Nek smo mi donji citav zivot samo da mozemo patetisat, trazit pomoc, plakat. **** ti vise i drzavu i narod pateticni luzerski. Pa buraz je li realno da budes toliki luzer, kako to mozemo mi, a ne moze niko drugi na svijetu? Mi smo unikat stvarno. Ali znamo da patetisemo u tome smo najbolji, neku noc reprezentacija gubi kaze komentator "cujte ovu pjesmu fanatikosa" pa **** te vise pjesma hajde kad smo luzeri hajmo barem da idemo okolo i svima se hvalimo da smo najveci luzeri, da smo bar u necemu uspjeli ko narod a to je biti najveci luzer, samo mi nemoj patetike. Ima li ista gore od patetike nase...delinjo je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:57Ima i takvih,uzivaju u tome da patetisuLewy21 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:56Sad samo cekam "navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata" i "Zeljo se voli i kad gubi i kad vodi". Iskreno mi recite, je li jedva cekate da izgubimo da biste tu patetiku prosipali? Da vi nekom dokazete da volite Zelju? Je li vam osmijeh od uha do uha zbog ovoga? Osramocen klub, sjebana je sezona sad, znaci nece bit para nikakvih, hajde da vidim hocete li imat obraza tu patetiku prosipat. I porezna kad nas sjebe hocete li pisat "Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata". Mars vise, najveci neprijatelji kluba!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Oj sve ti yebem picketino raspala!
Što balvan nije predvidio pobjedu kad je već predvidio neka subliminalna dešavanja?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Edis je isao na neki remi i bio bi zadovoljan sa tim, jer je takav jadnik.
I ne bi izgubio ni ovu utakmicu da Benderu nije otkazao mozak kod onog komicnog gola, vjerovatno bi ostalo 0-0 i sad bi Edis bio zadovoljan pred novinarima....a sad ce morati okriviti nekoga, sudije, teren, masone, vatikan, nebitno....samo nece sebe okriviti sto igra citavu utakmicu sa jednim veznjakom
Previse ovi sjajni navijaci trolerisu tom prevarantu, al dobro.
I ne bi izgubio ni ovu utakmicu da Benderu nije otkazao mozak kod onog komicnog gola, vjerovatno bi ostalo 0-0 i sad bi Edis bio zadovoljan pred novinarima....a sad ce morati okriviti nekoga, sudije, teren, masone, vatikan, nebitno....samo nece sebe okriviti sto igra citavu utakmicu sa jednim veznjakom

Previse ovi sjajni navijaci trolerisu tom prevarantu, al dobro.
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, drzgemboadislic, mnon46 i 49 gostiju.