Edis nema informacije da ima 5 izmjena. To radi iz utakmice u utakmicu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljovolimte
- Kontakt:
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Legla je izjava. Debil je slijep ocito. Sad cekamo par forumasa i upravu da ga podrze i putuj Evropoo...drzgemboadislic je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:53Za Edisa se govori vec pola godine. Samo jos to ne vide par debila s foruma, uprava i sam Edis.
Jel moguce ovo da neko napise nakon ovakve predstaveLewy21 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:56Sad samo cekam "navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata" i "Zeljo se voli i kad gubi i kad vodi". Iskreno mi recite, je li jedva cekate da izgubimo da biste tu patetiku prosipali? Da vi nekom dokazete da volite Zelju? Je li vam osmijeh od uha do uha zbog ovoga? Osramocen klub, sjebana je sezona sad, znaci nece bit para nikakvih, hajde da vidim hocete li imat obraza tu patetiku prosipat. I porezna kad nas sjebe hocete li pisat "Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata". Mars vise, najveci neprijatelji kluba!
Dio jucerasnje izjave Kovacevica. Valjda je sve jasno i oko otkaza i oko ocekivanja. Ne nadajte se.Svjedoci ste da smo prije godinu dana ostali bez prvog tima, da smo uz pomoć našeg trenera Edisa Mulalića i njegovog stručnog štaba, uz pomoć našeg Samira Bekrića, Ace Kosorića, Edina Cocalića i Semira Štilića napravili jedan ozbiljan tim koji je sada u borbi za mjesta koja vode u evropska takmičenja. Ne smijemo to zaboravljati jer su to bili vrlo teški trenuci za sve nas i kada postavljamo očekivanja za budućnost, trebamo imati u vidu gdje smo bili prije samo godinu dana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ljudi ovo je strašno, kako ne shvataju ljudi iz uprave, mi bez Evrope smo mrtav klub. A sa Edisom imamo strašan uspjeh!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Moramo u srijedu napuniti stadion. Moramo jer ako ne napunimo onda ne znam ni sta se zalimo kad tako lako odbacujemo sami sanse da dodjemo do tog cilja.
Paznja se igracima mora skrenuti da MORAJU IGRATI.
Mulalicu se mora skrenuti paznja da je i on zamjenjiv jer svi imamo oci i vidimo da nista ne igramo osim nabijanja i snage.
Davno sam rekao da mi samo na misice mozemo dobiti nesto al da se necemo boriti to nisam ocekivao zato napuniti grbavicu u srijedu da vide svi u klubu da je dosta zahebancije sa dresom.
Mulalicu se mora skrenuti paznja da je i on zamjenjiv jer svi imamo oci i vidimo da nista ne igramo osim nabijanja i snage.
Davno sam rekao da mi samo na misice mozemo dobiti nesto al da se necemo boriti to nisam ocekivao zato napuniti grbavicu u srijedu da vide svi u klubu da je dosta zahebancije sa dresom.
Prva je u VrapcicimaPririsak je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:08Moramo u srijedu napuniti stadion. Moramo jer ako ne napunimo onda ne znam ni sta se zalimo kad tako lako odbacujemo sami sanse da dodjemo do tog cilja.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Hahahah prenijelo me ONDA SVI U KAVEZ!
Kakav bolan stadion napuniti u srijedu. Ne znas ni gdje igramoPririsak je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:08Moramo u srijedu napuniti stadion. Moramo jer ako ne napunimo onda ne znam ni sta se zalimo kad tako lako odbacujemo sami sanse da dodjemo do tog cilja.
Postavio si dobro pitanje, ali vjeruj ti meni da jeste. Hajde ako imas instagram, udji na instagram, odi na objavu gdje smo izgubili i pogledaj komentare. Mozes i na facebooku nije bitno. Govorim tebi jer ja to ne smijem uraditi, zato sto ne znam kontrolisat zivce, ima ko zna, ja to nikad nisam znao. Ja ni ovako ne znam je li mi post ispravan zbog ovih, jos mi samo treba da te komentare vidim.KANA je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:05Jel moguce ovo da neko napise nakon ovakve predstaveLewy21 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 16:56Sad samo cekam "navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata" i "Zeljo se voli i kad gubi i kad vodi". Iskreno mi recite, je li jedva cekate da izgubimo da biste tu patetiku prosipali? Da vi nekom dokazete da volite Zelju? Je li vam osmijeh od uha do uha zbog ovoga? Osramocen klub, sjebana je sezona sad, znaci nece bit para nikakvih, hajde da vidim hocete li imat obraza tu patetiku prosipat. I porezna kad nas sjebe hocete li pisat "Navijaci Zeljeznicara, a ne rezultata". Mars vise, najveci neprijatelji kluba!sta da podrzis ? nije problem izgubiti nikakav ali ovako odigrati
sve jedan ucesnik je zasluzio samarcinu samo takvu a ne podrsku
Najveci neprijatelji kluba:
"Navijaci Zeljeznicara a ne rezultata <3"
"Zeljo se voli i kad gubi i kad vodi <3"
"Nema veze idemo dalje <3"
"Trudili su se"
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 01 apr 2023, 17:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Po Edisovoj izjavi reklo bi se sudijska krađa i ciganluk od strane domaćina
Danas odigrali ko karne, svi odreda.
Čestitaj protivniku na zasluženoj pobjedi i vozdra!
Danas odigrali ko karne, svi odreda.
Čestitaj protivniku na zasluženoj pobjedi i vozdra!
MA HAJTE MOLIM VAS
- grbavicka1921
- Kontakt:
Bože daj da hajp treneru vise ponestane hajpa, naglavacke vise otisao sa klupe Amin.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Bolje je. Ne samo zbog revanša ovdje nego što su u ponedjeljak u utorak najavljanje snježne padavine, a medvjedi iz uprave su previše nesposobni da bi osposobili i zaštitili teren do utakmice.Mamba21 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:09Prva je u VrapcicimaPririsak je napisao/la: ↑01 apr 2023, 17:08Moramo u srijedu napuniti stadion. Moramo jer ako ne napunimo onda ne znam ni sta se zalimo kad tako lako odbacujemo sami sanse da dodjemo do tog cilja.
I današnjoj tekmi nemam komentar.
Dobro je da nemam.
- mamonelafo
- Kontakt:
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- Bersaga
- Kontakt:
Čim je dotični najavio "prskanje", ovaj poraz se onda nije mogao izbjeći.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Nadam se da su navijaci od Bekrica zatrazili otkaz Mulalica.. ODLAZI UBLEHO
- drzgemboadislic
- Kontakt:
E da je Leotar imao dva igraca manje ko na Grbavici vec bi se moglo razmisljati o nekom remiju.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.