Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Kako Trossard dobro izvodi kornere čovječe, skoro svaki put lopta pada na naše i uvijek bude opasno, evo sad 2x je mogao da bilježi po asistenciju
Pa odmori whitea,saku i thomasa **** ga led
Joj ove naše publike, pravo pozorište. Dajte malo te podrške momcima, ugaziše ove k'o plitak potok. Imamo bolju atmosferu kad igramo na strani.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jadna li nam majka s Holdingom
Kako mogu čovjeka iznervirati sa ovako nonšalantnim pristupom, umjesto da im zabiješ pet komada ti im puštaš da igraju fudbal.
Sramota brate i ja sam to pisao u prvom poluvremenu. Momci igraju historijsku sezonu i ovo dobijaju od domace publike.
A i vala ovaj nas pristup na Emiratima me nervira uzasno. 65i minut oni se potpuno ugasili.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Joj ovog Odegaarda brate dragi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
E ****
Bravo anemija bravo granite
Bravo anemija bravo granite
Uf, kako sladak gol
, strašan pas Odegaarda

Yessss
Svaki gol nam je prebitan, to im mora biti jasno.
Cetvorica oko Sake
Bravo Ode, bravo Xhaka

Bravo Ode, bravo Xhaka

Gospodi se mrsko peglati s gužvom, odoše kući u 85-oj minuti.
72 boda 

Ovo je danas bilo rutinski. Jedina zamjerka bespotrebno ubacivanje Sake da me sjebe na fantasyu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Idućih 6 kola je presudno, a i ujedino najteži raspored što smo imali do sad. Ja vjerujem u ovu ekipu da možemo ovo istrpiti sve uz dobre rezultate aBd.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nevjerovatno kako je ovaj White postao jedan od nakboljih RB u ligi.
Jesmo blizu titule ali i ako je izgubimo, ovo putovanje je bilo prelijepo. Igra se dobar fudbal, boriš se za trofej i vracamo se u CL
Jesmo blizu titule ali i ako je izgubimo, ovo putovanje je bilo prelijepo. Igra se dobar fudbal, boriš se za trofej i vracamo se u CL
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- AshburtonG
- Kontakt:
Bice jako tesko. Sve ekipe igraju za nesto, ali nista nije bolje ni Cityu, osim sto su oni rijesili dvomece sa Njukasom i Liverpoolom. Samo Chelsea i Fulham nemaju neki imperativ, jer ne mogu realno ni gore ni dole, ostalo se sve igra na noz. Mnogo davljenika dolazi u sljedecim kolima, sto nam je vazda problem. I danas bi se patili da nije Jesus procepio penalom. Imamo veliki problem sa postavljenom odbranom i generalno ekipama koje se dolaze branit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 20:11Idućih 6 kola je presudno, a i ujedino najteži raspored što smo imali do sad. Ja vjerujem u ovu ekipu da možemo ovo istrpiti sve uz dobre rezultate aBd.
I dalje sam siguran da City ne moze nanizat 14 pobjeda, te ce sigurno negdje kiksat, ali isto tako cemo i mi. Bitno je samo da Arteta ne izmislja toplu vodu na Etihadu, te ne bude naivan kao u dosadasnjim duelima s Pepom. S obzirom da smo ih ispratili sto se tice gol razlike, eventualni potop na Etihadu bi nas mogao unistit. Zamisli izgubis titulu na gol razliku. Zbog toga mi danas nije bila jasna taktika nakon treceg gola. Umjesto da ih napadnemo i napunimo do vrha, pustili smo ih da se razigraju i eventualno dodju na 3-2. Sreca Xhaka zabi ono, inace je moglo bit opasno.
Svi igraci su u formi, a to je najbitnije. Jedino Saliba fali, ali Holding igra jako korektno. Prije bih tu gledao Tomija, ali sta ces. Liverpool ima Chelsea protiv nas, te ce se sigurno tamo potrosit, a mi imamo punih 7 dana da pripremimo ekipu i taktiku. Pobjeda tamo bi bio veliki korak u ovom nizu brutalno teskih utakmica.
Mislim da ovo niko nije primijetio na utakmici al ovo je šokantno. Za ozbiljne suspenzije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.