Evo jedan link
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Goalgetter
- Kontakt:
-
Necromacer
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Upravo ga nasao sam. Ali hvala legendo u svakom slucaju.
- Principatus
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Odbrana Hoffenheima ko k...
Dosad plavi nista nisu napravili u utakmici, i sasvim zasluzen gol Mainza ..
- Goalgetter
- Kontakt:
Onaj Babel nevidljiv citavu utakmicu, a izbaci Vedu, umjesto one holandske suge ..
i jos navijaci hoff zvizde vedi kad je izlazio smradoviGoalgetter je napisao/la:Izlazi Vedo, ulazi Mlapa ccc![]()
Onaj Babel nevidljiv citavu utakmicu, a izbaci Vedu, umjesto one holandske suge ..
-
TuborgGreen
- Kontakt:
stvarno smradovi..pa covjek daje golove ko lud i hoffenhajm se bori za evropu..zalosno da zvizde najboljem igracu na utakmici..mdss je napisao/la:i jos navijaci hoff zvizde vedi kad je izlazio smradoviGoalgetter je napisao/la:Izlazi Vedo, ulazi Mlapa ccc![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Vedad nije bio ni los, ni dobar. Ustvari se nije vidio, jer je Hoffenheim uopste imao problema da poveze igru, da krene u napad, a upotrebljivih lopti jednostavno nije bilo. To se vidjelo i na tome, da Babel, Mlapa, Sigurdson ili Vukcevic nisu vise uspjeli, nego im je Alaba zabio gol. To vazi i za zadnje utakmice, nekad nesto zabiju iz prekida. To je nesto sto kritiziram odavno, njima treba neko ko ce slati taj zadnji pas, dirigovati. Eno Pjanic i Miske jedva ili nikako igraju, a Hoffenheim bi procvjetao sa njima. Ibertsberger je danas bio grozan, Salihovic los, ali me ne cudi sa jednim Ibertsbergerom u ledjima. Vorsah je falio. Mnogo faktora. I to ocigledni. Jedino Vedi zamjeram sto ne pobjedjuje ni jedan vazdusni duel. Ali ni sve zalaganje svjeta i postavljanje na pravo mjesto nece nista bez upotrebljive lopte do njega koristiti. Njima bi mozda Tevez mogao pomoci, da se nekako driblingom probije kroz citavu odbranu i zabije. Drugacije ne ide.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Why so serious?!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Steta za Vedada sto nije promijenio klub prije ove sezone.. Jer kako je tvrdio i on i predstavnici Hoffenheima, imao je ponudu na stolu od nekog bundesligasa ali je nije zelio prihvatiti jer je zelio jos jednu sezonu odigrati za Hoffenheim..
Why so serious?!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Predsjednik madridske ekipe Miguel Angel Gil Marin nedavno je u jednom intervjuu otkrio kako su na Vicente Calderonu u januarskom prelaznom roku odbili ponudu Real Madrida za Forlana.
Međutim, kako tvrde mediji, Hoffenheim je već počeo pregovore sa Atleticom oko dovođenja ovog napadača, čijim bi eventualnim dolaskom reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević najvjerovatnije morao promijeniti ekipu.
jupiiiiiiiiii to znaci da Vedo uskoro ide iz Hoffenheima jeee
samo neznam sta Sejo ceka
- Ponos Torina
- Kontakt:
SaLL/ihovic je napisao/la:Gazzetta dello Sport piše da je za ovog igrača i dalje zainteresovan Juventus, ali da je Hoffenheim ipak ozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje na kraju ove sezone.
Predsjednik madridske ekipe Miguel Angel Gil Marin nedavno je u jednom intervjuu otkrio kako su na Vicente Calderonu u januarskom prelaznom roku odbili ponudu Real Madrida za Forlana.
Međutim, kako tvrde mediji, Hoffenheim je već počeo pregovore sa Atleticom oko dovođenja ovog napadača, čijim bi eventualnim dolaskom reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević najvjerovatnije morao promijeniti ekipu.
jupiiiiiiiiii to znaci da Vedo uskoro ide iz Hoffenheima jeee![]()
![]()
I'am so happy
![]()
![]()
engleski mi i nije jaca strana hehehe
![]()
Jeste jupi pa da predje u Frankfurt ili Nimberg
- Goalgetter
- Kontakt:
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ako ce tu ga hranit loptama i znat ga cjenit i postovat sto da ne???.....sta su to oni losiji od Hoffenheima ....allll nebi volio da bude ista situacija kao i ovdje ....ja se stvarno nadam da ce Vedo nac tim koji njemu odgovaraPonos Torina je napisao/la:SaLL/ihovic je napisao/la:Gazzetta dello Sport piše da je za ovog igrača i dalje zainteresovan Juventus, ali da je Hoffenheim ipak ozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje na kraju ove sezone.
jupiiiiiiiiii to znaci da Vedo uskoro ide iz Hoffenheima jeee![]()
![]()
I'am so happy
![]()
![]()
engleski mi i nije jaca strana hehehe
![]()
Jeste jupi pa da predje u Frankfurt ili Nimberg![]()
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
A Vedo ce lako sebi naci novi klub. Ko kaze da mora ostati u Bundesligi? Ja mislim da bi ga npr. PSG vrlo rado imao u svojim redovima, a takodjer i neki bundesligasi ce se potruditi sigurno da ga dovedu (ali ekipe sa vise ambicija nego sto su Nürnberg, Freiburg, Frankfurt..). Jedva cekam samo da zavrsi sezona i da Vedo promijeni klub..
Why so serious?!
Glupost. PSG ponovo postaje gigant i nema nikakve potrebe za ovakvim igracima kao sto je Vedad...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Smijesno mi malo to za Forlana...
A Vedo ce lako sebi naci novi klub. Ko kaze da mora ostati u Bundesligi? Ja mislim da bi ga npr. PSG vrlo rado imao u svojim redovima, a takodjer i neki bundesligasi ce se potruditi sigurno da ga dovedu (ali ekipe sa vise ambicija nego sto su Nürnberg, Freiburg, Frankfurt..). Jedva cekam samo da zavrsi sezona i da Vedo promijeni klub..
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Upravo zbog toga im i treba. Najbolji strijelac im je vezni igrac... Imaju jaku igru i sve, ali im fali finis. Hoarau se vise proslavlja promasajima nego golovima (*Vedad je samo u utakmici protiv Kölna imao nekoliko prilika koje nije iskoristio, a ni u jednoj drugoj utakmici nije imao postenih prilika jer nema koga da mu doda loptu*).BANovici je napisao/la:Glupost. PSG ponovo postaje gigant i nema nikakve potrebe za ovakvim igracima kao sto je Vedad...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Smijesno mi malo to za Forlana...
Ne kazem da ce on sto posto sigurno tamo otici, vec kazem samo da bi ga oni vjerovatno htjeli dovesti i da bi i za njega i za njih to dobro bilo... Ali o tom - po tom... Sta bude - bice.. Mi se samo najiskrenije mozemo nadati da ce sto prije da promijeni sredinu..
Why so serious?!
- bosanac723
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 231983, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, atomac123, Austinpowers, Beli98, boki86, bordobijeli, Bosnjo22, CrvenoCrnaArmija, Daduli, dariolovrinovic00, dedo26, eaglebvb09, Edincapitano, ELDIABLO20, Frankie, GG3, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], Halix131, HariTz, Iceplayer, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovacic, LenyYoro15, lisander, LoveFootball1987, Majstorinho, Marokanci58, Matterhorn22, Mostarska, Mumk63, Napapijri, NebeskaSila96, NKZ199207, perun, prisonbreak, random11, RaZuti, Riziko, RoadRunner85, rukometubih23, Scholl, Shevko, Slobodanpad1945, soccerfan, Soli, THEC, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, Zeka, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 370 gostiju.