Jasta ce, igramo u petak u Kaknju sa Slogom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čemu? Ovo da pitaš komšiluk, pa hajde. Šta hoćeš da dokažeš, dušmanluk neki?ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 07:53Hocel ko od pesimista da stavi svoj profil na megdan.
Ako Sarajevo izgubi ili nerjeseno odigra, ja idem s foruma....
A ako pobjedi, taj protiv koga igram, pa-pa mu je s foruma?
Ponuda vrijedi do objave pocetnih 11...
Ma nije valjda da se od Mirze ocekuje da podupla bokove i da se formacija u fazi odbrane mijenja?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 apr 2023, 08:12Slobodi treba pobjeda i tu je naša šansa. Ako se zatvore, a mi budemo morali kreirat nešto preko Šerbečića, prije ćemo ga primit nego dati.
Po mome mišljenju, najbolje bi bilo poduplat bokove, nešto ovako:
Dizd/Šah.
Mul-Mart-Šerb-Rad
Vran-Bal
Giul-Avr-Zilj.
Ren/Čat
U odbrani je to 4411, dupli blok. E sad, koliko su naši spremni sinhorinozavano se kretati??
Ovaj Pranjić, sudeći po njegovim igrama, pokušat će izigrati našu odbranu trokutima i davati loptu u for iza leđa. Zato moramo uvijek biti iza lopte u odbrani. Ne trebamo mi srljati u otimanje lopte, nego se postaviti zonski.
Haj nek je sasrećom.
Tako je, samo sa pristupom iz Širokog Brijega ti možeš nešto značajnije uraditi. Hajde Sarajevo!
Ja sam mislio odjava skroz, medjutim s tobom nek bude ograniceno na 15 dana. Ko ce pisati onda duge postove kad odes skroz s forumaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 apr 2023, 08:16Jbg, ja sam optimista, ali mi je malo i dosadno. Valja čekat dok istekne terapija, a sve sam već pročitao.ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 07:53Hocel ko od pesimista da stavi svoj profil na megdan.
Haj, more. Ako FKS pobjedi, ja odoh, u suprotnom ti
Ima li neko vremensko ograničenje, ili zavazda?
Radi poštenog pristupa, neka neriješeno bude isto za obojicu. Ili idemo, ili ostajemo obojica. Eto, ti odluči.
Opusti se, nije svijet vise crno-bijeloShategabri je napisao/la: ↑02 apr 2023, 09:07Čemu? Ovo da pitaš komšiluk, pa hajde. Šta hoćeš da dokažeš, dušmanluk neki?ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 07:53Hocel ko od pesimista da stavi svoj profil na megdan.
Lahko je tebi ovo ti jedno 10 profil.ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 07:53Hocel ko od pesimista da stavi svoj profil na megdan.
.
Mali mirzin kercic zip je rekao da se vise nece vracati na forum kad je sabina dobila otkazSanchez87hz je napisao/la: ↑02 apr 2023, 10:27Lahko je tebi ovo ti jedno 10 profil.ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 07:53Hocel ko od pesimista da stavi svoj profil na megdan.
BordoBBoja je napisao/la: ↑02 apr 2023, 10:42Mali mirzin kercic zip je rekao da se vise nece vracati na forum kad je sabina dobila otkazSanchez87hz je napisao/la: ↑02 apr 2023, 10:27Lahko je tebi ovo ti jedno 10 profil.ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 07:53Hocel ko od pesimista da stavi svoj profil na megdan.
Ni ja. Nakon Kaknja i Veleža, one horor igre, ja ne vjerujem više ni u pobjedu protiv bilo koje ekipe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 apr 2023, 11:30Ko da nam pobjeda šta znači.
Ja ne vjerujem u Europu sa našmrkanim makar imali 6 bodova više nego 4. na tabeli kolo prije kraja.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Pantelija, riki46, rishovski i 46 gostiju.