Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

wadethegreat
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la wadethegreat » 01 apr 2023, 20:28

Nece SIlva jos ja mislim dvije sedmice najmanje.
Nazalost samo to ga koci inace Fofana prestrasan igrac.
Liverpool u utorak two retards fighting...
Inace Havertz i Felix previse slicni igraci ne znam kako misle sa njima dvojicom sljedece sezone jedino ako Havertz ne ode u Bayern..
Nkunku je drugaciji profil puno direktniji sa dosta vise golova.
Jos ako dovedu Osimhena nema mi smisla ili nece dovesti Felixa ili ce Havertz otici.
Jedina greska Pottera danas sto mu je James poceo na stoperu ovo ostalo mu ne mogu zamjeriti.
Ne moze on sutati za ove na terenu.
T rex ponovo prima eurogol.
Treba pogledati Dioga Costu iz Porta ili Golmana Milana na ljeto.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 01 apr 2023, 20:41

Ma ljudi ovo je ocajno,lose igramo odbranu,lose branimo/izvodimo prekide,stvori se neka sansa na kvalitet ali bre neka ide ovaj tupan i njegov strucni stab meni su dokuricili vise.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 01 apr 2023, 20:47

Imamo 4tu najbolju odbranu lige Zogli.
Zadnje dvije tekme individualne greske su nas ubile.
Stvaramo sanse jer imamo neku igru to se vidi u ovim zadnjim mecevima zadnjih 5 barem.
Problem je ta realizacija. Mudryk nam je sam mogao pobjedu danas donijeti...
Ne znam da li ce Potter ostati ali nije da smo katastrofalno odigrali.
Jednostavno ljudi imali 2 dobre sanse jednu iskoristili i to nas poklon i onda eurogol kakvih je KEpa jedno 50 primio.
Isto protiv Evertona samo tu su nas Koulibaly i Kepa ukopali...
Ne mogu ga opravdavati jer rezultati nisu tu jednostavno razumijem i vas sto ste protiv njega.
Kako god mislim da ova ekipa ima itekako potencijala ko god je vodio sljedece sezone sa punom predsezonom.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 01 apr 2023, 20:53

Kakva crna 4ta odbrana,pa svi nas na foru pobedjuju ne mozemo gol da damo 29 golovo u sezoni eee,sramota velika,bez obzira da li imali napadaca ili ne,pa ovaj debil je dosao da igramo ofanzivan fudbal,treba mu dati otkaz i to je to nema ljutnje.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 01 apr 2023, 20:59

Pa igramo ofanzivno.
Igramo jako visoko brzo dolazimo do lopte.
Napadamo konstantno izuzev zatvaranja tekme protiv Evertona sto je bio uzas potez ispostavit ce se.
Nemamo realizaciju i gotovo.
Par tekmi je to islo i danas opet fulanje cistih sansi...
Ne ljutim se ja ni na koga kazem razumijem ljude koji hoce njegov otkaz ja bih ga ostavio do kraja sezone.
Mislim da je ovdje previse novih igraca i da ko god dodje ne moze to dovoljno brzo uigrati posebno novi trener sa novim idejama.
Da je recimo situacija ko u Bayernu gdje su igraci godinama zajedno pa da ubacis Tuchela ko sto su uradili pa hajde.
Ali ovo je sve sklopljeno u vrlo kratkom periodu.
To je moje misljenje da smo ionako izgubili ovu sezonu.
Ja vidim dobre stvari u ovoj igri ali isto tako vidim pojedine igrace koji nemaju samopouzdanja odosno nema ga niko pred golom.
To je isto do Pottera da popravi al eto.
Kako god nisam nesto pretjerano razocaran kazem mislim da top 4 ne moze uhvatiti i mislim da je previse novih igraca ovdje.
Jedino na neku magiju tipa 2012ta da uzmemo LP...

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 01 apr 2023, 21:06

Sta vredi ta igra visoko,kada posle zbog toga nas puni ko stigne,znaci da ne radi posao kako treba i ne zna izabere i postavi ekipu,boli da nema veliki ego vec bi ga smenio,ali opet da ti neko unistava toliku skupu ekipu ne razumem.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 apr 2023, 23:03

Veci problem od Pottera je glupi amerikanac koji misli da je dovoljno nabacat 15 skupih igraca u ekipu i to je to. Pa moramo imat problem kad imamo barem 8-9 igraca koji konkurisu na istim pozicijama i svi moraju imat minutazu, cisto sumnjam npr da su Mudryk i Felix pristali na neku rotaciju, Haverc je tu od ranije, Mount kao jedan od glavnih igraca zadnje dvije sezone, Zyjech takodje... U odbrani isti problem, Fofana i Kukurelja placeni po 80 miliona i sigurno je da moraju imat dobru minutazu, ako nista imaju pritisak cijene. Po cijenu toga se ponajbolji stoper uz Silvu, Badiashile, ostavlja po strani. Takodje sumnjam da Datro Fofana moze bit gori od Haverca u napadu al je skroz zanemaren.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 02 apr 2023, 00:20

Sve je to dobro dok ne pročitam na oficijelnoj “not our day” :puke:

Pa ide li više čovjek, da makar apetitli pogledam utakmice protiv Reala ove sezone?

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 apr 2023, 08:54

Sada kada polako nešto kao pokušaš analizirati..dođem do zaključka da mi imamo problem sa Havertzom...Ja zaista ne znam koja je njegova uloga na terenu..igra na mjestu napadača,ima visinu a niti jedan vazdušni duel ne može dobiti,mršav,mekan,dribling ne postoji..suštinski 90% napada i šansi upropasti..hvala mu za gol u finalu,dovođenjem pravig napadača ja ne vidim njegovu svrhu..

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 apr 2023, 09:53

aqarius je napisao/la:
02 apr 2023, 08:54
Sada kada polako nešto kao pokušaš analizirati..dođem do zaključka da mi imamo problem sa Havertzom...Ja zaista ne znam koja je njegova uloga na terenu..igra na mjestu napadača,ima visinu a niti jedan vazdušni duel ne može dobiti,mršav,mekan,dribling ne postoji..suštinski 90% napada i šansi upropasti..hvala mu za gol u finalu,dovođenjem pravig napadača ja ne vidim njegovu svrhu..
Ma nije on nikako za engleske lige, a pogotovo za udarnu iglu u napadu... On je tip igraca kao Thomas Muller, ni napadac ni desetka, nego neka poluspica, shadow striker, nit moze sam nosit napad u bilo kojoj formaciji nit moze igrat napadaca sa desetkom iza sebe jer bi gusili jedan drugog. Imam feeling da ce njega Tuchel vratit u Bayern i koristit umjesto Mullera na toj poziciji, da ce tad izvuc najbolje od njega.
Sad kad Nkunku dodje svakako se guzva stvara u napadu. Rijesit se Haverca, Zijesa, Pulisica, Aubameyanga pod hitno. Felixa probat zadrzat.
GRMI SA SJEVERA!
1946

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 02 apr 2023, 10:35

Ma Havertza će uzeti Tuchel na kraju sezone, on će u Bayernu procvjetati. Teško se ti njemački fudbaleri snađu u Engleskoj.
Pitanje je, s obzirom da od Evrope naredne sezone nema ništa, da li će se moći dovoditi igrači kao u ova 2 prelazna roka.
Samo da je dovesti igrača koji može utrpati bar 20 golova u sezoni i naravno nekog normalnog trenera koji je navikao trenirati ekipe koje se bore za najviše ciljeve, naredna sezona bi mogla biti slična onoj 2016/17.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 02 apr 2023, 17:09

Slijedi nam sudbina Valladolida, ukoliko se šta ne promijeni do 11.og

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 02 apr 2023, 21:17

Konačno. Daj sad Pochettina, samo nemoj Nagelsmanna…

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 02 apr 2023, 21:37

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 02 apr 2023, 21:39

Kupi mi majko top

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 apr 2023, 21:40

Dobra stvar je ovaj otkaz, losa stvar je sto je Najgelsman glavni kandidat. Bolje ici na Poketina ili Zidanea.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 02 apr 2023, 21:40

Eto Konteta sa Kantetom

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 02 apr 2023, 21:54

Jbt ja prvo provjeravao datum vijesti, kontam da nije od juče, prvi april ovo ono...
Chelsea je dobio danas najjače pojačanje ove sezone.
Svejedno mi je, može i Nagelsman i Pochettino i Zidane i Mourinho, samo da ne dovedu opet neku ublehu iz Brightona ili sličnih ekipa, kojima bi u narednu srijedu bilo prvi put ikad da gledaju ligu prvaka (kao što je ovom bilo).
I nadam se da će dati ugovor na maksimalno 2 godine, pa ako se jarane pokažeš, dobićeš produženje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 apr 2023, 22:14

Madafaka je napisao/la:
02 apr 2023, 21:17
Konačno. Daj sad Pochettina, samo nemoj Nagelsmanna…
Nemoj pocha majke ti

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 02 apr 2023, 22:16

Ja bih volio Enriquea, nismo nikada ni imali Španca za trenera..Djeluje mi da bi nam odgovarala njegova tranzicijska igra

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.