FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To je nasa realnost i ovo do sad sto sal vidio nisam ocekivao
Na silu nesto pokusavamo s raznim profilima igraca
A nikako da sve to upakujemo u jednu cjelinu
Ako hocete da stvari krenu na bolje
Prvo odgovornog za odrzavanje terena adekvatno i shodni nagraditi na osnovu odradjenog zadatka.
Drugo Fadil Zeric treba da bude direktor omladinskog pogona i Ervinu Zukanovicu treba uputiti moldbu da se prikljuci strucnom stabu omladinskog pogona.
Trece napraviti plan i program unaprijed za 23/24
U koliko se izbori europa ovu sezonu trener treba da ostane
Ukoliko ne otkaz i sljedece sezone ulazimo bez ikakvih ambicija rezemo troskove i idemo u finansijsku stabilizaciju
Ove godine se upravo trebalo to raditi.
Ali ako budemo sutili ovako i gurali ispod tepiha teren i to
Nema od nas nista
Prije ce se Celik vratiti u ligu nego sto cemo se mi stabilizirati s ovim nacinom rada
Prvo odgovornog za odrzavanje terena adekvatno i shodni nagraditi na osnovu odradjenog zadatka.
Drugo Fadil Zeric treba da bude direktor omladinskog pogona i Ervinu Zukanovicu treba uputiti moldbu da se prikljuci strucnom stabu omladinskog pogona.
Ukoliko ne otkaz i sljedece sezone ulazimo bez ikakvih ambicija rezemo troskove i idemo u finansijsku stabilizaciju
Nema od nas nista
Prije ce se Celik vratiti u ligu nego sto cemo se mi stabilizirati s ovim nacinom rada
HAHAA Fadil Žerić da vodi omladinski pogon omg, pa frajer je uvijek vodio B ekipe i nikad nije imao rezultata, smiješno koliko frajer ne zna, jedini pravi trener je bio Adžem u omladinskom pogonu ovo ostalo manje više isto… zna se dobro sta je Fadil radio po OP smijesno je pricat o tome. Ziva istina za vise info direkt se javiManijakalnost99 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 15:59To je nasa realnost i ovo do sad sto sal vidio nisam ocekivao
Nema od nas nista
-
- Kontakt:
Zeric ove godine dominira s kadetima i jedini je prvi na tabeli od svih kategorija
Plus ima strasnih malaca u timu
Zna sta radi i kako radi
Dok ostali su svi pogubljeni
A Adzem je bio dobar za 90% danas ovih
Zna sta radi i kako radi
- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I corava koka ubode
Pa gdje si Faco ljudinoManijakalnost99 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:14Zeric ove godine dominira s kadetima i jedini je prvi na tabeli od svih kategorija
Zna sta radi i kako radi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Ma ja sto ostali ne ubodu
Sto adzema vise nema
Od svih kategorija jedino zericevi igraci dominiraju i idu po probamo u monaco, bayern, inter , man utd

Sto adzema vise nema
Od svih kategorija jedino zericevi igraci dominiraju i idu po probamo u monaco, bayern, inter , man utd

Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 02 apr 2023, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kod Žere je jedino valjala fizička sprema. Ujutro u 8 na Stojčevac i trcis ko lud 2 sata i poslijepodne trening(kad su pripreme), i samo na to i igra na fizicku spremu jer letiš po terenu, al zato taktika nula, ništa se ne radi vezano za taktiku, postavljanje na terenu, pomjeranje linija itd itd, zato nikad i nije dobijao ništa ozbiljno pored Mulalića, Adžema, Štilića itd, uvijek vodio B ekipe
Kod Žere je jedino valjala fizička sprema. Ujutro u 8 na Stojčevac i trcis ko lud 2 sata i poslijepodne trening(kad su pripreme), i samo na to i igra na fizicku spremu jer letiš po terenu, al zato taktika nula, ništa se ne radi vezano za taktiku, postavljanje na terenu, pomjeranje linija itd itd, zato nikad i nije dobijao ništa ozbiljno pored Mulalića, Adžema, Štilića itd, uvijek vodio B ekipe. A djecu sigurno ne treba učit da trče po dva sata, već ih spremat za profesionalni fudbal i da znaju sta ih ceka, od taktickog do svega ostalog, trčat može i konj
-
- Kontakt:
Sta valja kod ovih ostalih
Eto zeri jedino valja fizicka sprema zato su sad njegovi prvi
Sto ovi ostali nemaju sta sto valja kod njih
Nego nam brukaju klub tuzla 7-1 dobije juniore
To je za samara ne za otkaza
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 02 apr 2023, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Velez ce nas ubiti
-
- Kontakt:
Ja bi Zukanovica stavio za trenra hahaha
Nikad nije bio talent ogroman
Ali red,rad i disciplina krase tog covjeka
Isto ko Pranjic
Evo sad je slobodu preporodio
Isto ko Pranjic
Feja je dobar trener, svaka ekipa koju je vodio igrala je lijepo i smisleno. Vidi se njegov rukopis na Veležovoj igri ovog proljeća.
Nama je jedina nada što imamo nekakav potencijal naprijed, pa ako nam bude dan (Santosu prvenstveno) možda ih možemo kazniti iz tranzicije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Valja nam jos jednom izaci sa stadiona, pognute glave i popisani.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Ne kažem da su ovi ostali dobri ni ne znam za pola njih anonimusi za mene iskreno, samo hocu da kazem da Fadil jeste dobar trener za fizicku spremu i da moze na horuk napravit rezultat,ali sigurno te nista naucit nece. A da bude direktor OP to vec trebas bit pametan i imat mozga a ne glumit baju dole sto se zno desavat kod Zere…Manijakalnost99 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:29Sta valja kod ovih ostalih
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako preporodio, odigrali 25min. Kako smo mi cudan narod, odmah se donose nekakvi zakljucci.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:32Ja bi Zukanovica stavio za trenra hahaha
Isto ko Pranjic

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 02 apr 2023, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kuci moramo dobiti: Tuzlu, Igmana, Posusje i Veleza (ako ih prodjemo u kupu to ce biti dobro teska misija dobiti Veleza)
Ocekivati je poraz od Zrinjskog i Slobode u gostima, te bod sa Sarajevom.
E onda, imamo gostovanje Borcu i kuci Siroki, od te dvije tekme moramo imati 4 boda.
U ovim opcijama moramo se nadati kiksevima Borca, Sirokog i vjerovatbo Veleza, e zato je ovo kolo bilo vazno. Posebno jer je Siroki izgubio od Zrinjskog, ocekivati je da ima vece sanse u ostalim tekmama.
Uz to sve, mi imamo -6 od Igmana i Leotara u ovom dijelu, nije realno da kroz ligu uhvatimo Evropu, iako nije izgubljeno i realno je da odemo. Ovo temeljim na osnovu nase igre. Kup je realniji.
Sljedeca 4 kola susrecu se svi medjusobno, mi, Velez, Borac, Siroki i Zrinjski - ovo na ruku ide Sarajevu, te ako izvuki x ili preokrenu sa Slobodom, vrlo lako se mogu vratiti neocekivano i uzeti mjesto u Evropi.
Zato opet mislim da je kup realniji. E moj Edise, ubleho, sve smo imali i poklopilo se, neznalico!!! Odlazi klosaru!
Ocekivati je poraz od Zrinjskog i Slobode u gostima, te bod sa Sarajevom.
E onda, imamo gostovanje Borcu i kuci Siroki, od te dvije tekme moramo imati 4 boda.
U ovim opcijama moramo se nadati kiksevima Borca, Sirokog i vjerovatbo Veleza, e zato je ovo kolo bilo vazno. Posebno jer je Siroki izgubio od Zrinjskog, ocekivati je da ima vece sanse u ostalim tekmama.
Uz to sve, mi imamo -6 od Igmana i Leotara u ovom dijelu, nije realno da kroz ligu uhvatimo Evropu, iako nije izgubljeno i realno je da odemo. Ovo temeljim na osnovu nase igre. Kup je realniji.
Sljedeca 4 kola susrecu se svi medjusobno, mi, Velez, Borac, Siroki i Zrinjski - ovo na ruku ide Sarajevu, te ako izvuki x ili preokrenu sa Slobodom, vrlo lako se mogu vratiti neocekivano i uzeti mjesto u Evropi.
Zato opet mislim da je kup realniji. E moj Edise, ubleho, sve smo imali i poklopilo se, neznalico!!! Odlazi klosaru!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Igraju ofanzivno i nema nista napamet
To sto primise beze na neiskustvo dva gola nista ne znaci za Buducnost Slobode
To sto primise beze na neiskustvo dva gola nista ne znaci za Buducnost Slobode
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo i 50 gostiju.