FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos ga lafo 170k eura platili. Ma i tu je pranje love neko, ne moze me niko ubijedit da nije. Jos mu hostapler na noge otisao u Brazil ko da Gabrijela Barbosu dovodi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vracamo se
PA 5 KORNERA, MI SMO 3 FAULA NAPRAVILI
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta nam vrijedi ako i ode Mirza, kad ce se Mirvah potruditi da dovede istog ili goreg.
Mirvah nije za fudbala ama nikako. Neka ode u Ameriki tamo maske stanca. Od fudbala je operisan.
Mirvah nije za fudbala ama nikako. Neka ode u Ameriki tamo maske stanca. Od fudbala je operisan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- unitarista
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Cicak sve ti pomrle **** u picku
Ne docekao ponedjeljka **** zalizano narkomansko
Ne docekao ponedjeljka **** zalizano narkomansko
MIRZA BIVSI ZA NEŠTO VISE OD 1H

- napoleon72
- Kontakt:
Mirvah prvi, pa onda svi za njimf0rest1946 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:23Mirza i Ayla mrš iz kluba za mir u kuci i pripremati se za sljedeci sezonu i novog trenera.
Igramo pickasto
Potajno sam se nadao da mozemo pobijediti danas al kad vidim kako igraci setaju po terenu gg
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NisamInSajder
- Kontakt:
A šta sam govorio kad je dolazio.napoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:22Ovaj Renan ako je ikako fudbaler, ja sam direktor Energoinvesta
Amater. Čovjek zabio tek u 25toj godini života više od 5 golova i to u ligi koja je rang Federalke, čak i ispod. Imaš jednu ekipu koja igra i ostalo su teški amateri. Čak i na onom se videu vidjelo koliko su glupi golovi koje je on davao, na osnovu postavljanja golmana, reakcija itd.
On je teški amater, al još gori je ovaj na klupi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ja i?
Sad ga yebes dabogda osto 100 godina sad
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Razlog poraza kiša
Hajde nek smo dočekali da ode narkoman
Cim se on slika snima i kad ide u wc nemoze on valjat i bit ozbiljan
- napoleon72
- Kontakt:
Pisali smo obojica, ovdje se raja lozila kao da smo Il Fenomena doveli. Renan i Francis vece ublehe od Emersona i Cezara.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:27A šta sam govorio kad je dolazio.napoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 16:22Ovaj Renan ako je ikako fudbaler, ja sam direktor Energoinvesta
Amater. Čovjek zabio tek u 25toj godini života više od 5 golova i to u ligi koja je rang Federalke, čak i ispod. Imaš jednu ekipu koja igra i ostalo su teški amateri. Čak i na onom se videu vidjelo koliko su glupi golovi koje je on davao, na osnovu postavljanja golmana, reakcija itd.
On je teški amater, al još gori je ovaj na klupi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Doci ce Mehmed i protiv Sloge na Kosevu 3 boda
Steta sto kisa pada, sad ce to biti izvlakusa hahaha
- BordoBBoja
- Kontakt:
@Zip **** zvaljavo gdje si nestao picketino
-
- Kontakt:
Ma ako glavni uzrok i razlog ovoga JADA ne ode, djaba i što će narkoman otići... Kad znamo da će teleća glava mirvić naći novog levata koji će samo nastaviti da ubija klub.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 02 apr 2023, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kisa
znaci ide neki gol od 30m.

"Oni su nam na prepad dali ta dva gol i do kraja je ostalo samo 75 minuta što nije bilo dovoljno za povratak u igru.."
lud je tko misli da je Mirza doveden zbog rezultata ili da će zbog rezultata letiti s klupe.
lud je tko misli da je Mirza doveden zbog rezultata ili da će zbog rezultata letiti s klupe.
Zadnja izmjena: Bolivia, dana/u 02 apr 2023, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.