FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Pa daj bolan radi izmjene Bekic umro jos u prvo poluvremenu, vezni red ti ne postoji umjesto da je ubacio Kurtu i ostavio Vosnjaka stavio 2 zadnja vezna on izvadi i ovog jednog. Glup poraz..
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ocekivao sam ovo.... Kad smradovi dadose 2 gola u dvije minute, znao sam da ce primiti nasi i treci. Al Alic je ovo maloprije morao dati
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo mi mozemo ovako izgubiti. Sve sto smo uradili su 2 gola, ostalo nije vrijedno pomena.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Bravo majmuni i ne znate drugacije
Gdje je ta tuca Pranjicu sto si najavljivao? Pa ljudi su nas ubili u sredini, neki Balta pojeo sve nase igrace u svakom duelu. Cim su dali drugi gol trebao je mijenjati i pojedince, a tako i formaciju da napravi taj ko neki blok u veznom redu da ne bude propuh. Jeftino smo primili golove u prvom poluvremenu i prelagano su dolazili i ulazili u nasih 16. Kapetanovic najgori lijevi bek kojeg sam gledao dok pratim fudbal, ko god kaze nesto protiv sto sam ovo napisao nabijem ga na qrac u startu.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad sam sa utakmice, posjeta vrhunska i svaka čast svima, šteta što je kiša i led pokvarili malo ugođaj u 25-30. minuti.
Šta reći, vrhunska igra u prvih 20 minuta, od posjeda, do iznošenja lopte (što me posebno raduje, igra sa golmanom, štoperi) sve je bilo odlično. Napokon da vidim da ne nabijamo loptu i ne preskačemo vezni red, srce ko džamija.
Onda, neobjašnjiv pad, Vrančić je ipak nivo iznad Adama i Pervana (naročito njega). Rekao sam jaranu samo da ne primimo do poluvremena jedan i bit ćemo dobri, a mi dva primimo.
Bekovi su nam katastrofalni, sva sreća pa je Kapetanović dobio žuti i neće valjda igrat protiv Posušja, ali momku savjetujem ako nije nek upiše neki fakultet, on se od fudbala hljeba najesti neće. Harun tu i tamo, krivac za gol, ali nije ni Osmić nešto plaho bolji bio kad je ušao.
Osmanković KRIMINALAN, K R I M I N A L A N.
Penal čist kao suza, glupo, jeftino, naivno, dječije. Čak mi se učinilo i s tribina da je Vranješ bio u ofsajdu kod našeg drugog gola, ako jeste, hvala svakako sudiji.
Zasluženo su nas pobijedili, bolji su bili i vidi se njihov individualni kvalitet. Ono što mi je krivo, jeste Alićeva šansa. Ono se moralo zabiti, 3-3 bi bilo i imaš bod koji je kao kuća u ovoj situaciji, a prilika je vrhunska bila.
Šta reći, vrhunska igra u prvih 20 minuta, od posjeda, do iznošenja lopte (što me posebno raduje, igra sa golmanom, štoperi) sve je bilo odlično. Napokon da vidim da ne nabijamo loptu i ne preskačemo vezni red, srce ko džamija.
Onda, neobjašnjiv pad, Vrančić je ipak nivo iznad Adama i Pervana (naročito njega). Rekao sam jaranu samo da ne primimo do poluvremena jedan i bit ćemo dobri, a mi dva primimo.
Bekovi su nam katastrofalni, sva sreća pa je Kapetanović dobio žuti i neće valjda igrat protiv Posušja, ali momku savjetujem ako nije nek upiše neki fakultet, on se od fudbala hljeba najesti neće. Harun tu i tamo, krivac za gol, ali nije ni Osmić nešto plaho bolji bio kad je ušao.
Osmanković KRIMINALAN, K R I M I N A L A N.
Penal čist kao suza, glupo, jeftino, naivno, dječije. Čak mi se učinilo i s tribina da je Vranješ bio u ofsajdu kod našeg drugog gola, ako jeste, hvala svakako sudiji.
Zasluženo su nas pobijedili, bolji su bili i vidi se njihov individualni kvalitet. Ono što mi je krivo, jeste Alićeva šansa. Ono se moralo zabiti, 3-3 bi bilo i imaš bod koji je kao kuća u ovoj situaciji, a prilika je vrhunska bila.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Protiv Posusja kako znaju i umiju da pobijede. Ne nerijeseno, vec pobjeda. Al vec vidim da necemo ni boda uzet
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bekic top odigrao , ne znam
Koju tekmu si ti gledao jarane??
Vranjes klasa
Nisam mislio da je lose odigrao nego da covjek nije fizicki spreman ni za pola sata kao i 99% naše ekipe, Sarajevo je uzelo na trku i sto su fizicki nadmocnija ekipa od nas u svakom smislu sto je i rezultiralo propuhu kroz vezni red i odbranu tokom citave utakmice osim uvodnih 25 minuta.Idemosloboda je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:00Bekic top odigrao , ne znam
Koju tekmu si ti gledao jarane??
Vranjes klasa
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Prvih 25 minuta odlicno i umjesto da nastavis u tom ritmu,oni stanu..
Penal cist,naivan start Bekica i usla voda u usi.. Balta pojeo nase igrace,ne znam da li su 2-3 puta prosli kraj njega..
Osmankovic veoma los,stoperski par on i Subert nikako ne ide.. Ima nekog pomaka u igri,ali treba Pranjic jos sa njima raditi,jer igraci iz nase lige navikli su samo na izbijanje lopte i neravan teren..
Sarajevo zasluzeno dobilo,njima sretno u borbi za euro scenu,a nama grcevita borba za opstanak.. da su uzeli 3 boda lakse bi se disalo,a ovako mislim da smo u najgorem polozaju !
Penal cist,naivan start Bekica i usla voda u usi.. Balta pojeo nase igrace,ne znam da li su 2-3 puta prosli kraj njega..
Osmankovic veoma los,stoperski par on i Subert nikako ne ide.. Ima nekog pomaka u igri,ali treba Pranjic jos sa njima raditi,jer igraci iz nase lige navikli su samo na izbijanje lopte i neravan teren..
Sarajevo zasluzeno dobilo,njima sretno u borbi za euro scenu,a nama grcevita borba za opstanak.. da su uzeli 3 boda lakse bi se disalo,a ovako mislim da smo u najgorem polozaju !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenerov poraz
Ma dobro, tesko smo se mogli vadit na njima. Sljedece dvije su ko ziv, ko mrtav. Protiv konkurenata, jest da je u gostima, al mora se uzet makar 4 boda, ako zelimo malo mirniju zavrsnicu. Mada, vide se pomalo pomaci u odnosu na Jahinha. Nista nije preko noci doslo. Al definitivno trebamo ostavit Pranjica i u sljedecoj sezoni.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sa ovom upravom treba raskrstiti,ozbiljno se igraju sa klubom,dozvoljavaju razne menadžerske igre sa igračima a klub i rezultati trpe (jedini novac koji ćemo dobiti za igrače je taj sto ce nam oprostiti dugovanja),a svi odlaze Eldar,Alic Kurtalic,Osmic...Sto se tice igre danas ,nije moglo bolje kada su igrači crkli u 35 minuti...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Protiv Posušja po 3 boda akoBogda. Bolji smo i kvalitetniji sigurno, ako njih ne dobijemo ja ne znam onda. Protiv Igmana se ja ne bih nadao ipak bodovima, oni igraju vrhunski pod Husrefom, ne znam jesi li vidio njihov 3. gol jučer, šta je ono Manchester CityDamirT je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:09Ma dobro, tesko smo se mogli vadit na njima. Sljedece dvije su ko ziv, ko mrtav. Protiv konkurenata, jest da je u gostima, al mora se uzet makar 4 boda, ako zelimo malo mirniju zavrsnicu. Mada, vide se pomalo pomaci u odnosu na Jahinha. Nista nije preko noci doslo. Al definitivno trebamo ostavit Pranjica i u sljedecoj sezoni.

Karine od igrača i uprave!
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Elmir Šećerbegović i Nino Džambić, odlazite više diletanti, tatini sinovi i nesposobnjakovići!!!
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Pranjicu ovo je utakmica koja je super za igrati kad je prva trecina prvenstva pa se onako malo zabavljamo i ganjamo koji bod. Kad nam gori pod nogama licno me ne interesuje tika taka, ljepota igre i sl. vec me interesuje da Slobodu ne gledam po selima naredne godine.
Da ima pozitivnog pomaka, ima. Da gori pod nogama, gori.
Da ima pozitivnog pomaka, ima. Da gori pod nogama, gori.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Nabijem i tebe i tvoje komentare glupe pljuvanje konstantno po Kapetanovicu od tebe i od @baboedindzeko09 ali konstantno ste se navalili znate i zašto Sredine nigdje nema Balta ih ubio a vi po bekovima konstantno .. Pitari imaju najbolja krila u ligi za razliku od naših .. ko nam je kriv sto ne možemo s dva metra dati go .. polako upoznaje trener ekipu biće bolje ali Sarajevo očekivati pobjedu bodove .. Alic sa dva metra profula koji put **** prijateljske i Said fula mogao je izabrati gdje pucati da je smirio loptu … BIĆE BOLJE SAMOOO SLOBODAPashoni je napisao/la: ↑02 apr 2023, 17:57Gdje je ta tuca Pranjicu sto si najavljivao? Pa ljudi su nas ubili u sredini, neki Balta pojeo sve nase igrace u svakom duelu. Cim su dali drugi gol trebao je mijenjati i pojedince, a tako i formaciju da napravi taj ko neki blok u veznom redu da ne bude propuh. Jeftino smo primili golove u prvom poluvremenu i prelagano su dolazili i ulazili u nasih 16. Kapetanovic najgori lijevi bek kojeg sam gledao dok pratim fudbal, ko god kaze nesto protiv sto sam ovo napisao nabijem ga na qrac u startu.
nemoj misliti da sam neko njegov nego ba idete na qurac vise lijeva strana dobra pratim svaku tekmu ali vi pljujete ne znam sta gledate u pm nemamo sredine boli me i za njim qurac
ali je borac …Samo ba pisete realno dosta pljuvaca ovdje
Bravo Kapetanovicu ni za kantonalne lige nisi, Civic 5 klasa iznad tebe
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lijeva strana dobra? Ja ne znam koje ti utakmice gledaš, Slobodine sigurno ne. Konstantno je Tarik najgori igrač na terenu, to ne kažem samo ja, nego većina ljudi na tribini. Momak je profulao poziciju, a čini mi se i profesiju.
Dakle, nema veze što nema pojma, "ALI JE BORAC"? Nama treba kvalitet, neko ko može pomoći, ovo što on radi na obje strane terena je loše, jako, jako loše. Neki su pisali da je u omladinskim igrao krilo, pa eto možemo možda tu naći nešto, ali sam siguran da Muharem ne bi ništa lošije odigrao od njega.
Nije pljuvanje uopšte nikakvo, to je realno stanje. Ako je naše dijete i borac, to uopšte nije neki razlog da se ne smije reći činjenično stanje, da momak nije lijevi bek za Premier lige. Ako neko ovdje nije dežurni pljuvač, valjda ja nisam.
Dakle, nema veze što nema pojma, "ALI JE BORAC"? Nama treba kvalitet, neko ko može pomoći, ovo što on radi na obje strane terena je loše, jako, jako loše. Neki su pisali da je u omladinskim igrao krilo, pa eto možemo možda tu naći nešto, ali sam siguran da Muharem ne bi ništa lošije odigrao od njega.
Nije pljuvanje uopšte nikakvo, to je realno stanje. Ako je naše dijete i borac, to uopšte nije neki razlog da se ne smije reći činjenično stanje, da momak nije lijevi bek za Premier lige. Ako neko ovdje nije dežurni pljuvač, valjda ja nisam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.