FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Balta u stilu Fabinha 2019. protiv Barcelone. Sa žutim kartonom onako odigrati do kraja. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
4 boda od Europe!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma pusti njegove emocije. Ako mu je tako stalo nek se spremi pa da igra i bude od koristi a ne ovako. I ovo vremena na terenu sto mu je dato previse izgleda….Suki46 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:03Koliko vidiš emocija kod Avrama , baš mu je stalo i neka je zabio on pobjednički gol.
Balta preorao teren , pozitivno iznenađenje , sem utakmice sa Zrinjskim sve je odigrao sjajno , koliko uzetih lopti i startova , bravo momak.
Vrancic 2 poluvrijeme sjajan , more sjajnih lopti naprijed i odlične duple radio.
Gruzijac samo zavrsnicu da popravi i to je to.
Mislim Sloga 4-2 na pocetku, ne sjecam se da li smo poslije ikog.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sarajevo ljubavi moja.
Balta je najkonstantniji igrac ove ekipe,izuzev prve utakmice(kad su svi loši bili) svaku narednu sve bolji i bolji.Danas za 20+ je odigrao
Mulalic danas puno djecijih grešaka,nije na samom terenu sa loptom koliko sa tim postavljanjima ,izgubili su stoperi glas zbog njega u nekim momentima,ali takve stvari se mogu prišiti neiskustvu.
Uglavnom zlatna vrijedna tri boda,odlicna utakmica.Bravo momci
Mulalic danas puno djecijih grešaka,nije na samom terenu sa loptom koliko sa tim postavljanjima ,izgubili su stoperi glas zbog njega u nekim momentima,ali takve stvari se mogu prišiti neiskustvu.
Uglavnom zlatna vrijedna tri boda,odlicna utakmica.Bravo momci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je već završeno, ne može Zrinjskom niko ništa realno

-
- Kontakt:
spezial je napisao/la: ↑02 apr 2023, 17:46Svi golovi preko njegove strane, plus na drugom golu direktno kriv jer se nije izmakao na vrijeme, da jest bio bi ofsajd. Prema naprijed solidan, ali ova sloboda je tako grozna na svim defanzivnim pozicijama da bi bilo koji igrac isto probijao.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2023, 17:43Treba reći i da si primio gol preko njegove strane. Kod drugog gola nema ga na drugoj stativi. Evo i maloprije se probilo preko njegove i Ziljkićeve strane.ajdohordas je napisao/la: ↑02 apr 2023, 17:35
Čovjek odigrao tekmu za deset majstore, šta ti gledaš ?
Probio je 6/7 puta danas plus penal na njemu
Al realno, prema naprijed je agilan. Korisit. Tomašević je kao i Salčin horor nazad, a prema naprijed ne bi bila neka velika razlika. Salčin eventualno, ali opet gušiš Salčina na beku, njega treba u vezu gurat, ali i popraviti ga fizički, a to sa ovim stručnim štabom i Seferovićem nećeš doživjet. Tako da je Radović najlogičniji izbor.
Dokaz koliko Mirza nezna jeste situacija sa Avramovskim.
Pa najvise su preko te strane i igrali. Meni odlicno odigro
Moj jarane koliko su samo ovdje prozivali i pljuvali tog Baltu malo je reći, inače koga naši navijači najviše pljuju taj iznenadi i bude među najboljima.miky_hz je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:11Balta je najkonstantniji igrac ove ekipe,izuzev prve utakmice(kad su svi loši bili) svaku narednu sve bolji i bolji.Danas za 20+ je odigrao
Uglavnom zlatna vrijedna tri boda,odlicna utakmica.Bravo momci![]()

Pa: jel ono na kraju utakmice neko ganjao Mirzu po terenu pa se onako zadihao

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvotimac Sarajeva Almedin Ziljkić ušao je u sukob s navijačima Slobode nakon utakmice, nakon čega je nastala gužva na terenu i srećom, sve se ubrzo smirilo i nije došlo do većeg incidenta.
Kako navodi reporter portala Klix.ba s mjesta događaja, navijači Slobode su psovali Ziljkiću, inače bivšem igraču kluba, te bacili nekoliko predmeta prema njemu, što ga je isprovociralo i on je krenuo prema njima.
Kako navodi reporter portala Klix.ba s mjesta događaja, navijači Slobode su psovali Ziljkiću, inače bivšem igraču kluba, te bacili nekoliko predmeta prema njemu, što ga je isprovociralo i on je krenuo prema njima.
E cuj strucnjaka i price o avramovskom ahahhaaha izbacio hamzu jedan na jedan (nije bio ofside), zabio gol
u vecini tekmi kad mu da sansu trenerr da igra ponajbolji na terenu
cuj neka se spremi, gdje vi vidite strucnjaci da nije spreman? Trenirate ga?
Avram se igra fudbala
kod svakog normalnog treenra bio bi zacementiran na mjestu 10ke
Avram se igra fudbala

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Blata je za ovu ligu Gatuso, nama najvažnija karika.Suki46 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:03Koliko vidiš emocija kod Avrama , baš mu je stalo i neka je zabio on pobjednički gol.
Balta preorao teren , pozitivno iznenađenje , sem utakmice sa Zrinjskim sve je odigrao sjajno , koliko uzetih lopti i startova , bravo momak.
Vrancic 2 poluvrijeme sjajan , more sjajnih lopti naprijed i odlične duple radio.
Gruzijac samo zavrsnicu da popravi i to je to.
Vrančić je bio kritika u prvom a u drugom majstorski odrađeno.
Ziljkic i Radović isto vrhunski za svaku pohvalu dok bi Mulalic bi mogao malo na hladzenje.
Da je i u finalu 2 utakmice ko prije, mogao bih reći isto. Ali ovako, moze se ne daj Boze nesto iskomplicirat u finalu pu pu

Preskočit ova 3 kluba ispred nas, i u Evropo smo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma glupo je o tome i pričati jer on mora imati prednost u odnosu na ostale igrače ali ja ne vjerujem da on može igrati svih 90 minuta, šta ti misliš?Pantelija je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:16E cuj strucnjaka i price o avramovskom ahahhaaha izbacio hamzu jedan na jedan (nije bio ofside), zabio gol
Avram se igra fudbalakod svakog normalnog treenra bio bi zacementiran na mjestu 10ke
Čestitam Zipu na dobivenoj opkladi. Ne mogu reći da mi nije drago.
Odjava do 18.04.
Odjava do 18.04.
Bravo momci idemo dalje..
Pisao sam prije sezone da smo trebali dovest i nekog starca kao 3 cu opciju golmana..
Jer Sehinovic nije pokazao taj kvalitet a nema ni godina da se oslonimo striktno na njeg, Belmin je uzet nazub jer se smatra da je pusto penale protiv celika i da ce to dodatno njega dotuc a i onako nije neki veliki kvalitet
Ekipa konstantno ima tehnicki gresaka, al su to greske koje se mogu ispravit i ubjedjen sam ako bude neke ispravljo u hodu da ce to donijet bolje igre i rezultat..za jos par pobjeda desice se ta psihicka sigurnost povjerenje hemija u ekipi a velez zeljo i sb ce dozivit psihicki poremecaj..
E sad zuti kartoni pravenje linija bolja igra golmana, neopreznos ilitiga opustanje lahkocemo nesmije bit, jer recimo ovo da se disilo protiv veleza tc borca sb nebi se mogli vratit i vjerovatno bi izgubili sa jos kojim golom.
Zrinjski da nepricam protiv zelja isto al ne radi njihove kvalitete nego radi naboja i pritiska
Uglavnom vrlo vazna pobjeda za samopouzdanje i dobre rezultate ponas. Steta sto velez pobjedi
Pisao sam prije sezone da smo trebali dovest i nekog starca kao 3 cu opciju golmana..
Jer Sehinovic nije pokazao taj kvalitet a nema ni godina da se oslonimo striktno na njeg, Belmin je uzet nazub jer se smatra da je pusto penale protiv celika i da ce to dodatno njega dotuc a i onako nije neki veliki kvalitet
Ekipa konstantno ima tehnicki gresaka, al su to greske koje se mogu ispravit i ubjedjen sam ako bude neke ispravljo u hodu da ce to donijet bolje igre i rezultat..za jos par pobjeda desice se ta psihicka sigurnost povjerenje hemija u ekipi a velez zeljo i sb ce dozivit psihicki poremecaj..
E sad zuti kartoni pravenje linija bolja igra golmana, neopreznos ilitiga opustanje lahkocemo nesmije bit, jer recimo ovo da se disilo protiv veleza tc borca sb nebi se mogli vratit i vjerovatno bi izgubili sa jos kojim golom.
Zrinjski da nepricam protiv zelja isto al ne radi njihove kvalitete nego radi naboja i pritiska
Uglavnom vrlo vazna pobjeda za samopouzdanje i dobre rezultate ponas. Steta sto velez pobjedi
Nemoj Boga ti...Pantelija je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:16E cuj strucnjaka i price o avramovskom ahahhaaha izbacio hamzu jedan na jedan (nije bio ofside), zabio gol
Avram se igra fudbalakod svakog normalnog treenra bio bi zacementiran na mjestu 10ke
Koliko god on imao fudbal u nogama, frajer je nespreman i bilo koji jaci duel on je van stroja
Cirjak puno bolja opcija ovoj prvoj postavi umjesto Renana, a Vrancica gurnuti na 10ku.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin