NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Famos će nam biti najveći konkurent, veoma je važno da ih pobijedimo u Hrasnici
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Prije toga je važnije uzeti po 3 boda protiv Borca i Usore, a onda se potuci sa Famosom pa makar tu i remi bio opet bi u najgorem slucaju Kolini bjezali 2 boda, jer Kolina ce vjerovatno pobijediti Rudara i Zepce.
Molim vas sad, hajde malo razbistrite glave, ako treba tri puta jace trenirajte, samo uzmite 6 bodova u sljedece dvije tekme.
SVI U JELAH!
+5
Hajmo biti pozitivni..
Hajmo biti pozitivni..
Pa valjda bi im bježali 3 bodakirat410 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:20Prije toga je važnije uzeti po 3 boda protiv Borca i Usore, a onda se potuci sa Famosom pa makar tu i remi bio opet bi u najgorem slucaju Kolini bjezali 2 boda, jer Kolina ce vjerovatno pobijediti Rudara i Zepce.
Molim vas sad, hajde malo razbistrite glave, ako treba tri puta jace trenirajte, samo uzmite 6 bodova u sljedece dvije tekme.
SVI U JELAH!
5+7-9=3
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Pardon, kalkulacije mi na vrh glavePasha je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:25Pa valjda bi im bježali 3 bodakirat410 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:20Prije toga je važnije uzeti po 3 boda protiv Borca i Usore, a onda se potuci sa Famosom pa makar tu i remi bio opet bi u najgorem slucaju Kolini bjezali 2 boda, jer Kolina ce vjerovatno pobijediti Rudara i Zepce.
SVI U JELAH!
5+7-9=3

- BatistutA19
- Kontakt:
Ko sto sam piso jucer i ovih dana mi trebamo iz utakmice u utakmicu i sebe gledat a oni ce sami kiksat ,jucer sam najavio kiks Koline i desio se.Dobit u Jelahu i Usori i bod uzet Famosu i mislim da bi to bilo to a opet sta god bude mi sad imamo 5 bodova i 8 bodova prednosti.
Ne bih ja reko u Visokom.da smo mi lose odigrali recimo 2 poluvreme pa nismo ni mi Real da svaku dobijemo.
Za ove igrace mozes ti cekat Alija Durmisa Sivca i jos neke a nekima je ovo plafon i toga moramo bit svijesni
Ne bih ja reko u Visokom.da smo mi lose odigrali recimo 2 poluvreme pa nismo ni mi Real da svaku dobijemo.
Za ove igrace mozes ti cekat Alija Durmisa Sivca i jos neke a nekima je ovo plafon i toga moramo bit svijesni
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U Visokom nismo bili na nivou, ali smo mogli i do pobjede. Na kraju, na takvim utakmicama ni bod nije los.BatistutA19 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:38Ne bih ja reko u Visokom.da smo mi lose odigrali recimo 2 poluvreme pa nismo ni mi Real da svaku dobijemo.
Jasno je da je nekima plafon ovo, cak bih rekao da nisu ni za ovog nivoa jer nicim ne odskacu, ali treba sacekati kraj godine pa onda fino vidjeti ko je za prvih 11, ko ima buducnost, ko moze biti zamjena.
Kod navijaca se upalili alarmi kao da je -5, a ne +5.
Celik!3,2,2.

Samo iz utakmice u utakmicu ici, od gostovanja izdvojio bih 3 gdje bi nas mogli namuciti. Borac, Famos i Kolina, tu se moramo paziti i okrenuti u nasu korist. Najbolje bi bilo da do Koline drugoplasiranom bjezimo najmanje 7-8 bodova i time bi rijesili sve.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Sljedeće kolo zanimljivo:
Borac - Čelik
Bosna - Unis (Unis gazi ekipe iz vrha tabele)
Kolina - Rudar (Rudar se bori za opstanak, ako misle ostati, moraju dobiti)
Famos - Mošćanica (Mošćanica poznata po kupovini sudija)
Borac - Čelik
Bosna - Unis (Unis gazi ekipe iz vrha tabele)
Kolina - Rudar (Rudar se bori za opstanak, ako misle ostati, moraju dobiti)
Famos - Mošćanica (Mošćanica poznata po kupovini sudija)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- BatistutA19
- Kontakt:
U Visokom su nas pritisnuli poluvreme slazem se ko i svugdje gdje domacini urade a i oni su ipaki treci ali drugo poluvreme smo ih nadihrali i trebali pobijedit ali remi je i realan i super i ostavio si ih na distanci e tako i u Hrasnici bod binexzra bio uz ove 2 pobijedeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:42U Visokom nismo bili na nivou, ali smo mogli i do pobjede. Na kraju, na takvim utakmicama ni bod nije los.BatistutA19 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:38Ne bih ja reko u Visokom.da smo mi lose odigrali recimo 2 poluvreme pa nismo ni mi Real da svaku dobijemo.
Jasno je da je nekima plafon ovo, cak bih rekao da nisu ni za ovog nivoa jer nicim ne odskacu, ali treba sacekati kraj godine pa onda fino vidjeti ko je za prvih 11, ko ima buducnost, ko moze biti zamjena.
Kod navijaca se upalili alarmi kao da je -5, a ne +5.
Po ovom rasporedu ako pobjedimo sad u Jelahu,pobjediš sve domače tekme,s Famosom i Kolinom odigraš neriješeno 95% si u baražu! Jer svi zaboravljate da igraju izmedju sebe i Jelah,Famos,Bosna,Kolina tako da če svakim narednim kolom neko više zaostajat za nama!
::::SAMO ČELIK::::
Truhlo je napisao/la: Sezona 2021/22 - Druga liga FBIH Centar
1. NK ČELIK-NK STUPČANICA: 565
2. NK ČELIK - FK UNIS: 368
3. NK ČELIK - FK FAMOS: 737
4. NK ČELIK - FK MOŠĆANICA: 814
5. NK ČELIK - FK BATON: 448
6. NK ČELIK - NK USORA: 369
7. NK ČELIK - NK NATRON: 367
8. NK ČELIK - NK BOSNA: 295
9. NK ČELIK - FK RUDAR BREZA: 574
10. NK ČELIK - NK AZOT VITKOVIĆI: 275
11. NK ČELIK - NK KOLINA: ?
12. NK ČELIK - FK JAHORINA: ?
UKUPNO ULAZNICA: 4812
PROSJEK: 481
Truhlo je napisao/la: Sezona 2022/23 - Druga liga FBIH Centar
1. NK ČELIK-NK MOŠEVAC: 955
2. NK ČELIK-NK BOSNA VISOKO: 2021
3. NK ČELIK-FK BORAC JELAH: 744
4. NK ČELIK-FK FAMOS HRASNICA: ?
5. NK ČELIK-FK RUDAR BREZA: 622
6. NK ČELIK - FK MOŠĆANICA: 613
7. NK ČELIK - NK KOLINA: 1149
8. NK ČELIK - NK AZOT: 596
9. NK ČELIK -NK ŽEPČE 1919 : 620
UKUPNO ULAZNICA: 7320
PROSJEK: 915
Truhlo je napisao/la: Sezona 2022/23 - Kup BiH
1. NK ČELIK - FK SARAJEVO: 5261
2. NK ČELIK - FK RADNIK BIJELJINA : 4893
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
701 karta je očitana na brojačima protiv Batona...
Kad si vec tu pasha, moze li anketa? Posjeta u prvoj federalnoj ce biti:
1. Ispod 1000 ulaznica
2. Od 1000 do 1500
3. Preko 1500
S obzirom da nece biti vise serviranog prijenosa i sto je rang vise, ocekujem prosjek oko 1500 ulaznica. Super da je klub poceo sa brojacima, puno nam se likova dzabahane provlacilo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Može, ali kad se zvanično plasiramo
"Ne pripremaj ražanj, dok je zec još u šumi..."
"Ne pripremaj ražanj, dok je zec još u šumi..."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To je ta vjerna publika. Puni smo derbi navijaca.
Sta vise kazati? UO na vrhunskom nivou, korak od deblokade racuna, prvi na tabeli sa +5, +46 gol razlika... Ocigledno nedovoljno.
Sta vise kazati? UO na vrhunskom nivou, korak od deblokade racuna, prvi na tabeli sa +5, +46 gol razlika... Ocigledno nedovoljno.
Celik!3,2,2.
Meni je prosto nevjerovatno da smo samo protiv Radnika ovoliko karti prodali bio sam na toj tekmi gdje su redovi na ulazu bili dugi puno...
Samo da nam opet, kao prošle godine na Bilinom polju, "za sve ne bude kriva Krivaja" - kada je na kraju bilo 2:2 poslije našeg 2:0 vodstva!
Pa još ispalo da je Krivaja "izgubila dva boda" na Bilinom, a ne jedan dobila!...
Protiv njih igramo na Bilinom u 27 kolu...danas je odigrano 19-o kolo.
Zbog propusta protiv radnika, brojaci su tu. Nema vise provlacenja bez ulaznice.
Puni derbi navijaca, kao i cijela drzava. To je taj mentalitet. Opet 900 ulaznica prosjek nije lose za trecu ligu. Prva federalna 1500, PL 2000, mislim da je to neka nasa realnost.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:10To je ta vjerna publika. Puni smo derbi navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.