FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- thenaturalone
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovo je nazalost zijan, sve je ovo sa rezultatom kod nas vec 100 puta vidjeno. Povedes i onda lagano zijanis.

pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismo 

sta je vamaado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismo
 praćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije
  praćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije  
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
ma ovo je ba vise sega postalo...mazu nam oci godinama....u 17 godina od 94god 2 puta smo bili sampioni....smijesnoooo....dok nas neko ne kupi neki hadzija nista od nas, pa dovede prave igrace...ovako cemo pisati svaki put...loziti se pa dobiti po usima... 

Steta komsije, mogli ste uz malo srece, i vise znanja naravno i do pobijede.  

Željezničar za život cijeli !
						- 
				Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pracenje klubova ciji stadion nisi uzivo vidio niti prisustvovao na utakmici je superdebilizam i samo superdeb.ili to rade ! Haj sad pozdrav!DaRtAnJaN je napisao/la:sta je vamaado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismopraćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije
mozes ti sada pasa moj do ujutru pricati ali smo kite samo takve...jedino sto valja od nas su HORDE ZLA....ostalo kita musanova....Samo F.K.S !! je napisao/la:Pracenje klubova ciji stadion nisi uzivo vidio niti prisustvovao na utakmici je superdebilizam i samo superdeb.ili to rade ! Haj sad pozdrav!DaRtAnJaN je napisao/la:sta je vamaado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismopraćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije
- 
				Samo F.K.S !!
- Kontakt:
**** jarane ali nece on mene uciti sta je debilizam dosao ovdje da provocira

pusti njega ne obaziri se...ja jos nemogu da se smirim koliko sam ogorcen majke mi...bruka...sramota...2 titule u 17 godina jel to sramota haj ti meni reci....reci mi jednog igraca od ovih nasih 22 koji moze igrati u Belgijskoj ligi a kamo li bolje...jedini sto je valjao je Hame i taj nam je otisao....jesi li ti svjestan i svi mi da ovo nisi igraci da budu u 2 timu Sarajeva a kamo li prvom....sramota kumeSamo F.K.S !! je napisao/la:**** jarane ali nece on mene uciti sta je debilizam dosao ovdje da provocira
Samo F.K.S !! je napisao/la:Pracenje klubova ciji stadion nisi uzivo vidio niti prisustvovao na utakmici je superdebilizam i samo superdeb.ili to rade ! Haj sad pozdrav!DaRtAnJaN je napisao/la:sta je vamaado-hz je napisao/la:pisam se i na pripreme i na taktiku i na pojacanja, nemozemo ustarnom celiku boda uzeti...ko je falio...Lede...Pixsi...ma sve tarabe do tarabe....losi smo...kad budemo imali ekipu da trpamo na strani po 2-3 komada recu cu da smo veliku klub, do tada nema sekiracije jer smo prosjecan BH premijerligas...ha ja...sta se zavaramo da smo nesto....mozemo biti....al nismopraćenje bh lige i bh klubova je ponizavanje samog sebe i vrijeđanje svoje inteligencije

sto hoces da te malo babo samara, gdje si bio kad je bilo najteze covjece...nemoj mi glumit nekog navijaca...ja sam od malih nogu navijac sarajeva, znam kako je bilo prije...ovo je sad bijedno i cemerno, sine dragi idi u bht arhivu nek' ti daju neke arhive starijih derbija sto se tice (SA-Željo)...i shvati zasto ti ovo govorim...pa jacina sarajeva i zelje se moze mjeriti sa jacinom cibalia i varteksa
 sto hoces da te malo babo samara, gdje si bio kad je bilo najteze covjece...nemoj mi glumit nekog navijaca...ja sam od malih nogu navijac sarajeva, znam kako je bilo prije...ovo je sad bijedno i cemerno, sine dragi idi u bht arhivu nek' ti daju neke arhive starijih derbija sto se tice (SA-Željo)...i shvati zasto ti ovo govorim...pa jacina sarajeva i zelje se moze mjeriti sa jacinom cibalia i varteksa  kad se vrate 80te tada cemo pricat o fudbalu
 kad se vrate 80te tada cemo pricat o fudbalu  selam sine
 selam sine  
we love United, we do!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...
Pa on je na poluvremenu morao unijeti neko osvjezenje u ekipi,MORAO JE.Da bi se zadrazlo eventualno 1:1 ili da bi se pobijedilo.Dobro neko rece,pa ne moze me niko ubijedit da Ihtijarevic moze izdrzat citavu tekmu na terenu.

Pa on je na poluvremenu morao unijeti neko osvjezenje u ekipi,MORAO JE.Da bi se zadrazlo eventualno 1:1 ili da bi se pobijedilo.Dobro neko rece,pa ne moze me niko ubijedit da Ihtijarevic moze izdrzat citavu tekmu na terenu.
NON MOLLARE MAI
						- 
				Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Dje si oldschool  nisam te prepozno  

Brate kad ti Pixsi, Torlak, Lede, Arsinijevic budu na klupi ili u drugom timu, a dovedes prave profesionalce za koje mi nemam para al ako se to jednog dana desi a ja dozivim da imamo te pare, da nas kupi neki gazda koji ima para onda cemo biti najjaci klub u zemlji i nesto veliko napraviti u Evropi. Eh onda te ce ovaj pisljivi Celik kad mu dodjes u goste moliti da im ne zabijes cvrku nego 1-2 gola kosto mole Partizan i Dinamo u njihovim ligama ostali mali seljacki klubovi....kad budes imao u ekipi 3 Skora i 2 Zeka onda je to ekipa...do tada smo kitaaaa....joj bacicu se kroz prozor koji se **** nerviramAlen Škoro je napisao/la:Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...

pitaj malo svog babuku...kako se to navijalo...kako su se postovali zelji i sarajevo. nema veze porast' ces pa ces shvatiti neke stvariSamo F.K.S !! je napisao/la:Dje si oldschool nisam te prepozno
 drz' se ti huliganskih fora i sanjaj o tome da budes veliki sarajevski jalijaš
 drz' se ti huliganskih fora i sanjaj o tome da budes veliki sarajevski jalijaš 
we love United, we do!
Odlazi MV više !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
						"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
saburaado-hz je napisao/la:Brate kad ti Pixsi, Torlak, Lede, Arsinijevic budu na klupi ili u drugom timu, a dovedes prave profesionalce za koje mi nemam para al ako se to jednog dana desi a ja dozivim da imamo te pare, da nas kupi neki gazda koji ima para onda cemo biti najjaci klub u zemlji i nesto veliko napraviti u Evropi. Eh onda te ce ovaj pisljivi Celik kad mu dodjes u goste moliti da im ne zabijes cvrku nego 1-2 gola kosto mole Partizan i Dinamo u njihovim ligama ostali mali seljacki klubovi....kad budes imao u ekipi 3 Skora i 2 Zeka onda je to ekipa...do tada smo kitaaaa....joj bacicu se kroz prozor koji se **** nerviramAlen Škoro je napisao/la:Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...
 doci ce bolja vremena... samo se moraju rijesiti neke stvari... djeca nemaju gdje trenirat, nema ih niko trenirat... ne moze biti bolje dokle se te stvari ne rijese. Pa vidi samo koliko igra igraca iz premijer lige za reprezentaciju ili koji su ponikli u istoj
 doci ce bolja vremena... samo se moraju rijesiti neke stvari... djeca nemaju gdje trenirat, nema ih niko trenirat... ne moze biti bolje dokle se te stvari ne rijese. Pa vidi samo koliko igra igraca iz premijer lige za reprezentaciju ili koji su ponikli u istoj  
we love United, we do!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sta se nerviras nije valjda da si se nado bodovima iz ZENICEado-hz je napisao/la:Brate kad ti Pixsi, Torlak, Lede, Arsinijevic budu na klupi ili u drugom timu, a dovedes prave profesionalce za koje mi nemam para al ako se to jednog dana desi a ja dozivim da imamo te pare, da nas kupi neki gazda koji ima para onda cemo biti najjaci klub u zemlji i nesto veliko napraviti u Evropi. Eh onda te ce ovaj pisljivi Celik kad mu dodjes u goste moliti da im ne zabijes cvrku nego 1-2 gola kosto mole Partizan i Dinamo u njihovim ligama ostali mali seljacki klubovi....kad budes imao u ekipi 3 Skora i 2 Zeka onda je to ekipa...do tada smo kitaaaa....joj bacicu se kroz prozor koji se **** nerviramAlen Škoro je napisao/la:Do sad sam MV-a branio,od sada pa na dalje i ubuduce necu, cuj prva izmjena u 83. min susreta...

Čuj MV .. obraćate mu se inicijalima ko da je rahmetli MJ  

neka mu je laka zemljaboom.dll je napisao/la:Čuj MV .. obraćate mu se inicijalima ko da je rahmetli MJ
 mirza nikad nije bio ni igrac, a pogane je naravi...decko pamtim iz srednje skole, uvijek je bio jalijaš
 mirza nikad nije bio ni igrac, a pogane je naravi...decko pamtim iz srednje skole, uvijek je bio jalijaš  
we love United, we do!
Evo mene sad sa utakmice.Prvo da ćestitam Hordama,ekstra su bili,nema sta.Sto se tiče navijanja već drugi put ste nas nadmašili.Svaka čast! A sto se utakmice tiče,mozda je 2-2 bio najrealniji rezultat ali malo nas je sudija spasio pred kraj utakmice.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.