Zaboravio si Čelikpile87 je napisao/la:sretno danas Zelji i sutra sirokom

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zaboravio si Čelikpile87 je napisao/la:sretno danas Zelji i sutra sirokom
to je pa skoro zavrsena stvar pitari su najavili pohod na titulu opet citam danas u novinamakosewsko hill je napisao/la:Zaboravio si Čelikpile87 je napisao/la:sretno danas Zelji i sutra sirokom
hehehe...da nisu mislili na Kup moždapile87 je napisao/la:to je pa skoro zavrsena stvar pitari su najavili pohod na titulu opet citam danas u novinamakosewsko hill je napisao/la:Zaboravio si Čelikpile87 je napisao/la:sretno danas Zelji i sutra sirokoma kad oni najave titulu ja mirno spavam...
nije, Haris trenira sa Zeljom ali ce negdje na posudbu sigurnoSN96_FOREVER je napisao/la:da li bi mi neko mogao reci jel vas igrac Haris Beslija jos uvijek na posudbi u Borcu iz Cacka(Srbija) ??? jer spominje se kod nas u Bihacu da bih Haris Beslija mogao potpisati za NK Jedinstvo.. ako neko zna nesto vise nek mi odg. molim vas lijepo
pozz iz Bihaca!
ahmm znaci moguce ja da ce doci u Bihacpile87 je napisao/la:nije, Haris trenira sa Zeljom ali ce negdje na posudbu sigurnoSN96_FOREVER je napisao/la:da li bi mi neko mogao reci jel vas igrac Haris Beslija jos uvijek na posudbi u Borcu iz Cacka(Srbija) ??? jer spominje se kod nas u Bihacu da bih Haris Beslija mogao potpisati za NK Jedinstvo.. ako neko zna nesto vise nek mi odg. molim vas lijepo
pozz iz Bihaca!
Ma šta će Olimpićić, vidjećeš šampione na djelu.Keenan.- je napisao/la:Ubise gosti danas,valjda to nece biti slucaj i kod nas.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sn ... 60-radnikaElegant je napisao/la:Kako ide ciscenje, jel jug zatvoren ?
e jadi mojithemaniaks je napisao/la:Najznacajnija utakmica za sve pitare je Zeljeznicar-Videoton...Benjamin Isovic (TVSA)
Obično nije slučaj da sin nastavi gdje mu slavni otac stane. Kad sin nastavi gdje mu je otac stao onda se to zove Amar Osim.Seyo_TM je napisao/la:e jadi mojithemaniaks je napisao/la:Najznacajnija utakmica za sve pitare je Zeljeznicar-Videoton...Benjamin Isovic (TVSA)