Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzlaci su mjerna jedinica za primitivizam i seljaštvo.
Sarajlije su mjerna jedinica za SDA.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zamisli jarane tek ovo, pišes na forumu i praviš se pametan, a glup si i ljudi ti se smiju. To ti uveliko ide ovdje, svaka čast

Ziljkić i društvo su prvi isprovocirali, ovaj trener golmana Sarajeva odgovara opisu ovog citiranog, nije baš osoba s visokim koeficijentom inteligencije. Al sta kaže dodji vamo ako smiješ i psuje majku zaštitaru, a uz svaku riječ 10 koraka unazad napravi i još ga kao “drži” neko dijete

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
E jesi se upalio cernobilac. Ja stavrno ne znam sta tebe u zivotu mori, al velik je belaj haman. I na kraju krajeva, zar vi niste ugaseni!?Truhlo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:24Klub bez trofeja, bez navijacke skupine, najseljackiji kanton u drzavi i dobijes to sto dobijes = Sloboda TuzlaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:22Eto, navijaci Slobode napali Ziljkica, jos ga gadjali necim, a covjek nije htio ni da slavi golove. Fakat je daleko najrpimitivnija publika na Tusnju, makar taj primitivizam bio rezervisan samo za sarajevske klubove. Tuzno.
Volim tebe, više od sebe
Pa pitam te, je li trebam plakati nakon što smo vas ispišali?samirr je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:49Jel ovo forum ili časovi Bosanskog jezika?
Kad nemaš za šta da se ufatiš, najlakše napisati nepismen si. Vi ste najbolji klub države i najskuplji koji nece izboriti Evropu![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ASD
- Kontakt:
Pa ne idu u Afganistan ako im ovo smeta.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:43Zbog ovakvih slučajeva, sve više i više Tuzlaka odlazi u inostranstvo.
Nadam se da MUP TK radi svoj posao i da će ovakve slučajeve što prije skloniti sa ulice, opasan po okolinu, strah me s kim dijelim zrak u ovoj lijepoj čaršiji.
Cujem da su ovi seljaci iz Siminog Hana napali igrace Sarajeva jel to istina
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zamolio bih Kukinog PDA bota da me zaobiđe, ne odgovaram ti na postove i ignorišem te maksimalno, pa ako može uzajamno, bilo bi lijepo. Unaprijed hvala i svako dobro ti želim.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa što onda pišeš na forumu i praviš se pametan?Pashoni je napisao/la: ↑02 apr 2023, 18:56Zamisli jarane tek ovo, pišes na forumu i praviš se pametan, a glup si i ljudi ti se smiju. To ti uveliko ide ovdje, svaka čast

Joj tuzlaci su najjači

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nepotrebno generilizaranje, kao i vrijedjanje bilo koga. Ovo treba osuditi, a ne ici dalje u vrijedjanja i lijecenje kompleksa.
Niti su Tuzlaci mjerna jedinica za primitivizam i seljastvo, a nisu ni Sarajlije mjerna jedinica za SDA. Sta vam je ljudi, usmjerite negativnu energiju u stvari koje treba mijenjati i popravljati.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- ASD
- Kontakt:
Sve 5. Neću te više dodirnuti. Samo da se zna da si ti mene zadnji put citirao kad sam ti dirnuo SDA u savezu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 19:03Zamolio bih Kukinog PDA bota da me zaobiđe, ne odgovaram ti na postove i ignorišem te maksimalno, pa ako može uzajamno, bilo bi lijepo. Unaprijed hvala i svako dobro ti želim.
Ispoštovat ću te i staviti na ignore.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne smaraj me druže, tebi je forumsko postojanje usmjereno na politiku i koja je stranka dobra koja nije. Sve to na sportskom forumu, ja sam tu zbog drugih stvari.
Hvala
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ASD
- Kontakt:
Opet si me citirao botu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 19:09Ne smaraj me druže, tebi je forumsko postojanje usmjereno na politiku i koja je stranka dobra koja nije. Sve to na sportskom forumu, ja sam tu zbog drugih stvari.
Hvala
Zaobiđi me.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 02 apr 2023, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ziljkica i Fenana u isti tim, svaka utakmica belaj 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zato Sarajlije psuju i gadjaju svoje vlastite igrace na istoku. Ne generalizuj sve, ima i seljacina sa dna kace i kod vas.
Sretno u nastavku sezone

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma na Tusnju i ona djeca sto dohvacaju lopte hoce da se tuku kad dodju Zeljo ili Sarajevo, nevjerovatno nesto.
1921
-
- Kontakt:
Ne opravdam ni sekunde ovo sto se desilo poslije utakmice, mada nisam ni bio, da tacno znam sta se desilo. I sam znam kakvih sve levata dodje na zapad, oni ne stede nase igrace, da stede protivnicke. Al prozivati samo nas i to cjelokupno navijace je van svake pameti. A vala nismo ni mi jedini ovakvi, samo cu navesti primjer, ko god je bio na utakmici Sarajevo- Sloboda u Zenici dobro zna o cemu je rijec. Niste ni vi pitari tad birali rijeci kad ste nas vrijedjali. Tako da sve u svemu, mi smo ko narod dobro zaglibili
Volim tebe, više od sebe
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CAZIN, elSaik, Faraon iz Visokog, juka55, rishovski, Shategabri, Vanja8 i 52 gosta.