FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

desperados
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la desperados » 02 apr 2023, 20:17

Sta se desilo to za Ziljkićem

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 02 apr 2023, 20:20

profesorbaltazar je napisao/la:
02 apr 2023, 20:12
Ma haos ispade sile se kod nas svi a mi najgori neprijatelji sami sebi
Pljujemo mi igrace redovno po forumu a sramote uprave
Sportskog direktora trener bez licence pa gdje to ima
samo kod nas nazalost.. Svi ce nas tuziti ovi igraci nazovi ih tako
sto ih dovode … nema nama spasa nikad
nema vise tz075 sve nas manje
:njanjanja: :pinokio:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 02 apr 2023, 20:26

desperados je napisao/la:
02 apr 2023, 20:17
Må neko mu ženu opisivao zaletio se na tribine da se udara, kasnije zaštitar da ga spriječi udari zaštitara, ovaj mu valjda šamar opali onaj krezavi debil sa cvikama iz Sarajeva fatao se za jaja, kasnije ušli drugari iz Madeire da brane zilku a on se kurcio ko malo dijete diro me ovaj ovaj et...

Što se tiče utakmice konačno smo prihvatili i vidjeli kako izgleda moderan fudbal, i kako smo na trenutke izgledali kao pod Smajicem. I Pranjić nije bez licence čovjek ima A i u procesu je dobijana pro licence.
Sloboda je moja nacija

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 02 apr 2023, 20:29

Da se vide neke promjene u igri vide se .. Nije bilo onog zatvaranja povlacenja kao inace ali nas je Sarajevo nadjacalo nema govora ...
Ne moze Kapetanović i nasi bekovi na one igrace Sarajeva nema sanse,a Sarajevo sad ima jacu tim u odnosu na onu utakmicu u banovicima kad smo ih dobili.
Kad moze Bukvic na hlađenje moze i mora i Kapetnovic dijete se ne snalazi nikako..
Najvise mi je zao sto se stadion konacno napuni fino, i umjesto da bude malo ono pozitive medju navijacima dobit cemo sad efekat opet isti manje publike i svega, toga mi je zao..
Pranjić valjda sad vidi da neke stvari koje on zamislio ovdje ne mogu proci i mora se nesto smisliti ..
Ovaj njegov stil igre moze ali sa igracima koje one dovede i da imamo jaci vezni red, a ovi nasi trenutno to ne mogu .
Ali da ima pomaka u odnosu na Jahinu igru ima ..
A ovaj Ziljkic je tako odvratan i onako ono odbojan lik, ali ne trebaju nam ovakve scene poslije utakmica....

A ako ispadnemo, mi cemo kao Celik ici pa se resetovati i sve ispocetka al kako treba, nez da li ko prati Celik al ljudi rade odlicne stvari dole i uspjet ce ...
Nadam se da nece doci do ispadanja jer imamo kvalitet za ostanak u PL sigurno...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 02 apr 2023, 20:30

Sunderland je napisao/la:
02 apr 2023, 20:26
desperados je napisao/la:
02 apr 2023, 20:17
Må neko mu ženu opisivao zaletio se na tribine da se udara, kasnije zaštitar da ga spriječi udari zaštitara, ovaj mu valjda šamar opali onaj krezavi debil sa cvikama iz Sarajeva fatao se za jaja, kasnije ušli drugari iz Madeire da brane zilku a on se kurcio ko malo dijete diro me ovaj ovaj et...

Što se tiče utakmice konačno smo prihvatili i vidjeli kako izgleda moderan fudbal, i kako smo na trenutke izgledali kao pod Smajicem. I Pranjić nije bez licence čovjek ima A i u procesu je dobijana pro licence.
Pozdrav druže stari :salut: , dugo te nije bilo. Šteta za ovo danas, ali mislim da ćemo biti bolji iz sedmice u sedmicu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 02 apr 2023, 20:37

Vidim svi pišu o pro licenci Pranjica,ona je i razlog sto je kod nas za pro licencu mora imati staž u prvoligasu...A realno za 7 dana je napravio odličan posao,jos da imamo kvalitetnije bekove...

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 02 apr 2023, 20:49

mk1008 je napisao/la:
02 apr 2023, 20:29
Da se vide neke promjene u igri vide se .. Nije bilo onog zatvaranja povlacenja kao inace ali nas je Sarajevo nadjacalo nema govora ...
Ne moze Kapetanović i nasi bekovi na one igrace Sarajeva nema sanse,a Sarajevo sad ima jacu tim u odnosu na onu utakmicu u banovicima kad smo ih dobili.
Kad moze Bukvic na hlađenje moze i mora i Kapetnovic dijete se ne snalazi nikako..
Najvise mi je zao sto se stadion konacno napuni fino, i umjesto da bude malo ono pozitive medju navijacima dobit cemo sad efekat opet isti manje publike i svega, toga mi je zao..
Pranjić valjda sad vidi da neke stvari koje on zamislio ovdje ne mogu proci i mora se nesto smisliti ..
Ovaj njegov stil igre moze ali sa igracima koje one dovede i da imamo jaci vezni red, a ovi nasi trenutno to ne mogu .
Ali da ima pomaka u odnosu na Jahinu igru ima ..
A ovaj Ziljkic je tako odvratan i onako ono odbojan lik, ali ne trebaju nam ovakve scene poslije utakmica....

A ako ispadnemo, mi cemo kao Celik ici pa se resetovati i sve ispocetka al kako treba, nez da li ko prati Celik al ljudi rade odlicne stvari dole i uspjet ce ...
Nadam se da nece doci do ispadanja jer imamo kvalitet za ostanak u PL sigurno...
Ne igraju samo bekovi u Slobodi nemamo mi VEZE DANAS KRIVIM PERVANA I VOSNJAKA ZA LOSU IGRU I TREBA KOMAZAC DOBITI VISE MINUTA ONO SE NIJE SMJELO PROFULATI NIKAKO

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 02 apr 2023, 20:57

Ovdje ako napišeš kritiku za profesionalnog fudbalera, ispadneš neprijatelj kluba, mrzitelj tuzlanske djece i čaršije, Bože me sačuvaj.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 apr 2023, 20:59

Ma meni je sve ok ovo...Nas je Sarajevo znalo dobit i kada smo jacu ekipu imali.
Ali jeste grehota posle 2-0 da se onako pogubis na momente.
Publika tu, pun stadion ekstra.
Uzece ova ekipa bodova, ovako kako su izgledali na momente hoce sigurno.Da bi samo ne ispast u pm.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 apr 2023, 21:00

Ja stavrno ne razumijem da ovoliko se pljuje po covjeku koji je tek par dana tu. Pa i za ovaj kratak period je dobrim dijelom popravio nasu igru, sami golovi su svejdok tome. Jel on kriv sto su nasi igraci u psihickom raspadu, pa da onako padnes i panicis cak i kada vodis? Jel on kriv sto nakon 20 min ne moze niko da trci, sto igrac od 20 godina kad ode naprijed ne moze da se nazad vrati i stigne igraca? Ono sto je celicni iza sebe ostavio, trebat ce vremena i vremena da se ispravi. Da mi aBd ostanemo i da ovaj covjek bude na klupi sljedece sezone, da on sebi napravi ekipu po mjeri. Tad se komotno mozemo nadat vrhu.
Sarajevo je danas imalo iskusnije i jace igrace na terenu, zato su nas dobili.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 02 apr 2023, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 02 apr 2023, 21:01

Joj sad nas svi portali pljuju napali mi pitare
Etooo opet sebi u korist m im j

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 apr 2023, 21:04

antisisoja1919 je napisao/la:
02 apr 2023, 21:00
Ja stavrno ne razumijem da ovoliko se pljuje po covjeku koji je tek par dana tu. Pa i za ovaj kratak period je dobrim dijelom popravio nasu igru, sami golovi su svejdok tome. Jel on kriv sto su nasi igraci u psihickom raspadu, pa da onako padnes i panicis cak i kada vodis? Jel on kriv sto nakon 20 min ne moze niko da trci, sto igrac od 20 godina kad ode naprijed ne moze da se nazad vrati i stigne igraca? Ono sto je celicni iza sebe ostavio, trebat ce vremena i vremena da se ispravi. Da mi aBd ostanemo i da ovaj covjek bude na klupi sljedece sezone, da on sebi napravi ekipu po mjeri. Tad se komotno mozemo nadat vrhu.
Meni pade napamet danas kad je gradačačka Zvijezda ispala iz lige, Petar Šegrt ih vodio pred kraj. Zvijezda je tad igrala a drugi uzimali bodove, i na kraju ispadnu.
Vide se ogromni pomaci samo ne znam koliko je to dobra taktika za trenutnu situaciju.
Danas smo lijepo igrali i 0 bodova.
Protiv Veleza izbij - nabij i bod.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 apr 2023, 21:07

profesorbaltazar je napisao/la:
02 apr 2023, 21:01
Joj sad nas svi portali pljuju napali mi pitare
Etooo opet sebi u korist m im j
To je klasika jer su najveci portali sarajevocentricni i koliko ima njihove krivice, ima i nase jer nemamo jake medije na nivou kantona, ustvari nema ih niko, pa sarajevske svi citaju a u ovim situacijama su pristrasni.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 apr 2023, 21:15

FKBilder je napisao/la:
02 apr 2023, 20:59
Ma meni je sve ok ovo...Nas je Sarajevo znalo dobit i kada smo jacu ekipu imali.
Uzece ova ekipa bodova, ovako kako su izgledali na momente hoce sigurno.Da bi samo ne ispast u pm.
Tako je stari moj ahbabu forumski :), sa onim Gatuzom svatovacko-zivinckim bi ispali, ovako kada sam danas vidio ekipu nema straha, malo da poboljsaju kondiciju i da im dovedu nekog da im salije stravu bice to OK....svatovacko zivincki trenerski mag ih ubio u pojam, djeca ne znaju na momente gdje su, a ovi penzioeri ne mogu ni potrcati :).....al bice to sve OK :salut:
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 apr 2023, 21:19

Skver je napisao/la:
02 apr 2023, 21:15
FKBilder je napisao/la:
Tako je stari moj ahbabu forumski :), sa onim Gatuzom svatovacko-zivinckim bi ispali, ovako kada sam danas vidio ekipu nema straha, malo da poboljsaju kondiciju i da im dovedu nekog da im salije stravu bice to OK....svatovacko zivincki trenerski mag ih ubio u pojam, djeca ne znaju na momente gdje su, a ovi penzioeri ne mogu ni potrcati :).....al bice to sve OK :salut:
E covjece :D
Jesi mi ziv..
E ne vrijedi se nervirat ba, nego fino punit Tusanj i pomoci kolliko se moze.
Nesto mi govori da uzimamo bodove u Posusju..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 apr 2023, 21:30

FKBilder je napisao/la:
02 apr 2023, 21:19
Skver je napisao/la:
02 apr 2023, 21:15
FKBilder je napisao/la:
E covjece :D
Jesi mi ziv..
E ne vrijedi se nervirat ba, nego fino punit Tusanj i pomoci kolliko se moze.
Nesto mi govori da uzimamo bodove u Posusju..
Hvala, ziv i zdrav :), prvi put da sam se vratio poslije poraza na Tusnju nasmijan, teren fantazija, sjaj reflektora kao nekada, atmosfera, prvih 20 minuta magija, al sve sto je lijepo kratko traje, prepali se pobjede, povukli se, poceli grijesiti....al ne treba brinuti, ovaj momak Pranjic ce njima vratiti vjeru u bolje.....jos da onaj Lolek i Bolek iz uprave odu, da dodje neko sa budjetom :rol:....ziv ti meni bio :salut:
🔴⚫️

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 apr 2023, 21:40

Madal je napisao/la:
02 apr 2023, 21:04
antisisoja1919 je napisao/la:
02 apr 2023, 21:00
Meni pade napamet danas kad je gradačačka Zvijezda ispala iz lige, Petar Šegrt ih vodio pred kraj. Zvijezda je tad igrala a drugi uzimali bodove, i na kraju ispadnu.
Vide se ogromni pomaci samo ne znam koliko je to dobra taktika za trenutnu situaciju.
Danas smo lijepo igrali i 0 bodova.
Protiv Veleza izbij - nabij i bod.
Ma sve to stoji. Al ova igra daje nadu da kuci mozes dobit Slogu, TC, Si, Zelju ...Sa celicnim nema teoretske sanse da bi dobili. Ovdje je potrebno samo da igraci kako fizički, tako i u glavi shvate da mogu igrat ovo sto se od njih trazi.
Volim tebe, više od sebe

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 02 apr 2023, 21:42

Da se i ova utakmica prokomentarise, ma da opet ispast negativac.
- Valjda je jasno i Pranjicu i igracima i upravi da Sloboda ima publiku sto je danas i pokazala, i to sa samo malo pozitive kroz ovih 10 zadnjih dana, publika je tu samo je treba privuci.
- E sad sto se tice utakmice vidi se da ima pomaka naspram taktike "onog" i da se nesto radilo, oba gola iz akcija, lijepi golovi, ono sto mi nije jasno kako da u toku utakmice nisu nista mjenjali, vidis da ti ne uspjeva pas igra ljudi su izasli visoko ne mozes igrati od noge do noge, da ne spominjem pojednice, zasto nisi nesto promjenio, ako 10x to ne prolazi, gubis loptu na centru ljudi odma ti krecu u napad i bukvalno su ti pred golom zbog toga, odigraj dugu loptu, ispucaj, imas bekica i alica u spicu pa i vranjesa koji mogu tu i tamo mozda i dobiti neki skok, prostora po bokovima sarajeva je takodjer bilo nijedne kontre mi nsimo istrcali, tranzicija ne postoji, igraci u napadu staticni niko ne ide u prostor...
Nije problem Sarajevo i jeste jace ako se moras branit ali i i tu moras imati neke organizacije, zbij redove ispred gola a ne propuh na sve strane, Bekic ne pomaze u odbrani jedini put kad je pomagao napravio je penal, branis se sa 6 a 4 stoje gore i propuh izmedju redova.

Te mi neke stvari nsiu jasne ma da i igracima je vjerovatno moral u kurcu, nisu svjesni da mogu bolje, nemaju motivacije da se bore za svaku loptu.
100 x vratis loptu Ericu i 100x si sam sebi napravio problem zbog toga, ako ne ide mjenjaj odma nek se opuste, samo reci igrajte na svoju ruku ne moras se strogo toga drzati.
I jos nesto prekidi, pa jbemu majku sta dodajes svom najblizem igracu uvalis se u problem ljudi ti u kontru istrce, ako imas korner izvedi korner, centriraj veca ti je sansa za gol nego nekak dodavanju i izmisljanja tople vode, svaki korner useremo a to ti je u ovoj ligi pola gola maltene, desice se neki odbijanac greska bilo sta mozes gol zabit, sa ovim dodavanjem nista ne postizes.
Zadnja izmjena: MMA075, dana/u 02 apr 2023, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 02 apr 2023, 21:44

Pomak je vidljiv, nema šta. Dobro su igrali dok su imali snage. Čak je i Pranjić rekao da su kod 2-0 trebali igrati dubinske lopte, a ne slijepo se držati dogovorenog i iznošenja lopte kroz pas, vidi se da je čovjek školovan i ima znanje. Trebalo bi to biti dobro, a ako ostane i iduće sezone, može se očekivati neki rezultat.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 02 apr 2023, 21:46

MoodyHank je napisao/la:
02 apr 2023, 21:44
Pomak je vidljiv, nema šta. Dobro su igrali dok su imali snage. Čak je i Pranjić rekao da su kod 2-0 trebali igrati dubinske lopte, a ne slijepo se držati dogovorenog i iznošenja lopte kroz pas, vidi se da je čovjek školovan i ima znanje. Trebalo bi to biti dobro, a ako ostane i iduće sezone, može se očekivati neki rezultat.
E vidis ako je to rekao onda ok, nisam jos poslusao intervju.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.