FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma neka očiste kartone pred jače utakmice. Ovoj ekipi samo treba dobar niz, povratak Hordi i Koševo. Hajde Ismire, sazovi taj sastanak sa ljudima, svi ko jedan!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Gledajući sa tribina danas je Guli bio najbolji.
-
- Kontakt:
U petak u 15:00h je utakmica.
-
- Kontakt:
A šta je sa ovim likom što se postavlja ovdje, nisam upratio ?
Opet se previse dizemo, a dobili smo jednu jako tanku ekipu i to s primljena dva gola. Jedini razlog za to je dobar teren i sto su se oni bez ikakve potrebe otvorili i nisu se valjali i trosili vrijeme.
Golmani su nam najveca boljka, pod hitno nam treba iskusan covjek 30+ na golu, a ne dijete
Radovica hvalite plaho, danas po meni pogubljen u odbrani, protiv slobodine mrtve odbrane bi i Letic izgledo ko Robertson
Mulalic danas uzasan, al dijete je pa ima kredita pogotovo jer je solidno igrao u zadnje vrijeme.
Martinoviceva najgora tekma dosad, nepotrebno nervozan, napravio je 5 faulova u napadu
Besim isto pogubljen malo na pocetku, kasnije se dozvao
Balta nas najbolji igrac za slabije i sporije protivnike, ali dobro je Pantelija primijetio da ce ga modernije i brze ekipe isfasirat na sredini terena
Vrancic par majstorskih poteza, igrac koji jednim pasom rijesi tekmu
Gulisha puno zujao, malo meda dao
Ziljkic beton igrac, konkretan, jedan dribling i po golu odmah, nema peglanja ko kobiljar i neki drugi ublehasi sto su se povlacili po klubu
Hamza u formi, vrlo konkretan, puca iz svih pozicija i to se isplati
Renan zasad najvece razocarenje, pogotovo s obzirom na to koliko smo se izuli za njega. Daj boze da nam se isplati
Dal boze sacuvaj, usao i upropastio 3 dobra napada
Avramovski majstor, bas mi je drago da je zabio da malo digne samopouzdanje, uz vrancica igrac koji potezom rjesava utakmicu
Golmani su nam najveca boljka, pod hitno nam treba iskusan covjek 30+ na golu, a ne dijete
Radovica hvalite plaho, danas po meni pogubljen u odbrani, protiv slobodine mrtve odbrane bi i Letic izgledo ko Robertson
Mulalic danas uzasan, al dijete je pa ima kredita pogotovo jer je solidno igrao u zadnje vrijeme.
Martinoviceva najgora tekma dosad, nepotrebno nervozan, napravio je 5 faulova u napadu
Besim isto pogubljen malo na pocetku, kasnije se dozvao
Balta nas najbolji igrac za slabije i sporije protivnike, ali dobro je Pantelija primijetio da ce ga modernije i brze ekipe isfasirat na sredini terena
Vrancic par majstorskih poteza, igrac koji jednim pasom rijesi tekmu
Gulisha puno zujao, malo meda dao
Ziljkic beton igrac, konkretan, jedan dribling i po golu odmah, nema peglanja ko kobiljar i neki drugi ublehasi sto su se povlacili po klubu
Hamza u formi, vrlo konkretan, puca iz svih pozicija i to se isplati
Renan zasad najvece razocarenje, pogotovo s obzirom na to koliko smo se izuli za njega. Daj boze da nam se isplati
Dal boze sacuvaj, usao i upropastio 3 dobra napada
Avramovski majstor, bas mi je drago da je zabio da malo digne samopouzdanje, uz vrancica igrac koji potezom rjesava utakmicu
Imas na FB stranici Bosnia Online. Jos uvijek im traje Live... samo vrati nazad na tekmuZutti je napisao/la: ↑02 apr 2023, 20:25Posalji link imenjace, vrijedi ovo ponovo pogledat.ZutiFKS je napisao/la: ↑02 apr 2023, 20:14Mogu ja večeras uploadovat negdje pa da skineš.
Obojica su. Balta zbog prigovora.ZipSarajevo je napisao/la: ↑02 apr 2023, 20:13
Sto je on dobio zuti, martinovic dobi a potpis bio za Baltu...![]()
E hvala puno

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Zastitar/specijalac seljacina sto je guro naseg igraca pa Ibro priletio hahaajdohordas je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:12A šta je sa ovim likom što se postavlja ovdje, nisam upratio ?
https://tuzlapress.ba/epilog-prijave-pr ... i-hodzica/spezial je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:24Zastitar/specijalac seljacina sto je guro naseg igraca pa Ibro priletio hahaajdohordas je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:12A šta je sa ovim likom što se postavlja ovdje, nisam upratio ?
Kakvo prekucavanje Hordi u Tuzli, ko nije bio pozalio je
Odbrana nam je kriminal teski, ne zbog igraca nego zbog neuigranosti u zadnjoj liniji. Balta odlican, ali mi veznog reda nemamo, ne mozes igrati ovako 4 4 2 nije 98 godina.

Odbrana nam je kriminal teski, ne zbog igraca nego zbog neuigranosti u zadnjoj liniji. Balta odlican, ali mi veznog reda nemamo, ne mozes igrati ovako 4 4 2 nije 98 godina.
-
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑02 apr 2023, 13:17BordoBBoja je napisao/la: ↑02 apr 2023, 12:22Samo se ti smiji zvaljo, tvoja rijec vrijedi ko i narkomanova![]()
![]()
![]()
Inace danas bi mogla ipak sijevnuti dvica![]()
![]()
![]()

Vjerovao sam i nakon 2:0
Tacno onaj osjecaj kad si siguran da ce se desiti pobjeda ma kako izgledalo,a bilo je grozno do 25 min.
Za Baltu sve receno.
Ziljkic samo da ne bude sebican,ponekad,ne treba mu to jer probija kvalitetno.
Avram je nas igrac vise,lucidan i igrac sa smekom za fudbal,ovakvi igraci razigravaju cijeli tim i lakse je biti napadac golgeter s ovakvim iza sebe.
Strasno bitna 3 boda.
Sad Slogu rastaviti ovi da ociste zute i onda u zavrsni fight za trece mjesto, aBd izdobrice ovo na kraju.
Ovakva pobjeda je vise od tri boda.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Psuju ti majku i ti dobijes prijavu. Poklali se da bog da izmedju sebe
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dalkan opet najgori 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Policija u tk je katastrofa sjecam se u Tuzli 2x i u Gradačcu jednom, direktno su oni izazvali sukobe svojom torturom i seljačkim ponasanjem.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
bordobijeli je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:59Policija u tk je katastrofa sjecam se u Tuzli 2x i u Gradačcu jednom, direktno su oni izazvali sukobe svojom torturom i seljačkim ponasanjem.
Danas bili i vise nego korektni, za divno cudo

-
- Kontakt:
Ahaa to je taj mangupspezial je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:24Zastitar/specijalac seljacina sto je guro naseg igraca pa Ibro priletio hahaajdohordas je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:12A šta je sa ovim likom što se postavlja ovdje, nisam upratio ?
Hvala hvala

-
- Kontakt:
"Policija je uprkos delikatnoj situaciji spriječila eskalaciju nemilog događaja."
Psuje mu se dijete od 2 mjeseca a ono hoce prijavu mrs ba
Pogodio je u glavu flašom lika na tribini(a kad hoce peh jedinog koji mu u toj masi nije psovaobordobijelisampion je napisao/la: ↑02 apr 2023, 22:13"Policija je uprkos delikatnoj situaciji spriječila eskalaciju nemilog događaja."

Helem nejse ,najmanje se prica o pobjedi,mi se uvijek nekih crnjaka ufatimo,da nismo dobili ispisano bi bilo jos 10 bar stranica ovde

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mulalic brat, jak prodoran, hoće uči u duel, ne boji se ali zato centaršutevi na nivou petneastogodisnjaka.
Ostaneš poslije treninga svaki dan po 15 minuta i vježbaš to, garantujem da bi za godinu bio bolji bek od Ćorluke…
Ostaneš poslije treninga svaki dan po 15 minuta i vježbaš to, garantujem da bi za godinu bio bolji bek od Ćorluke…
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, laznokrilo, MaroonBjelave, relativizam i 34 gosta.