Cestitke @onlyVelez, haj na forum. Ko da putujes iz vladivostoka, a ne iz doboja.
Da ga Alic dade za 3:2 (mislim da je on u onoj gol sansi pred kraj bio, jbg ne vidjeh bas dobro s tribine broj igraca koji je sutao), bi utakmica ko ona na Bilinom, mi igramo a vi uzmete maksimum iz utakmice. Vi ste me bas iznenadili onim forsiranjem iznosenja lopte pasom, bas bez ikakvog nabijanja. Vidi se da Pranjic hoce da se igra fudbal bez onog krkanluka kojeg u nasoj ligi nikad ne fali. Sve u svemu dobra utakmica, pun stadion, navijanje na obje strane korektno (barem od strane ljudi oko mene), teren fenomenalan sve u svemu pravi derbi. Da bog da nam svaki ovakav bio.
Nikad neizvjesnija borba za izlazak u evropu, a i za opstanak.
Ma ove dogadjaje ne treba uopste komentarisat, jer svako ko nije bio blizu dogadjaja moze samo nagadjat ko je kriv i ko je sve izazvao. A eto kolko su portali informisani, da ne mogu ni ime ubost kako trebaEspiritosanto je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:26Epilog su podnesene prijave Upravi policije MUP-a TK protiv prvotimca Sarajeva Adema Ziljkića i trenera golmana Sarajeva, Ibre Hodžića, prenosi tuzlapress.ba.
Mislio sam na Ziljkićevo ime i profesionalno novinarstvo ili čovjek ima dva imena pa onda uredu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:31Ma ove dogadjaje ne treba uopste komentarisat, jer svako ko nije bio blizu dogadjaja moze samo nagadjat ko je kriv i ko je sve izazvao. A eto kolko su portali informisani, da ne mogu ni ime ubost kako trebaEspiritosanto je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:26Epilog su podnesene prijave Upravi policije MUP-a TK protiv prvotimca Sarajeva Adema Ziljkića i trenera golmana Sarajeva, Ibre Hodžića, prenosi tuzlapress.ba.
Ma mi i profesionalno novinarstvo ne ide u istu recenicu. Ovo je kod nas sve osim ozbiljnog novinarstva.Espiritosanto je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:34Mislio sam na Ziljkićevo ime i profesionalno novinarstvo ili čovjek ima dva imena pa onda uredu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:31Ma ove dogadjaje ne treba uopste komentarisat, jer svako ko nije bio blizu dogadjaja moze samo nagadjat ko je kriv i ko je sve izazvao. A eto kolko su portali informisani, da ne mogu ni ime ubost kako trebaEspiritosanto je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:26Epilog su podnesene prijave Upravi policije MUP-a TK protiv prvotimca Sarajeva Adema Ziljkića i trenera golmana Sarajeva, Ibre Hodžića, prenosi tuzlapress.ba.
Sarajevo je u ovom trenutku puno ozbiljnija ekipa, imate puno kvalitetnih igraca, treba vremena da se sve to poslozi, uigra, kod nas u BiH sve mora nesto odmah, ali ne moze sve odjednom....Zutti je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:18Da ga Alic dade za 3:2 (mislim da je on u onoj gol sansi pred kraj bio, jbg ne vidjeh bas dobro s tribine broj igraca koji je sutao), bi utakmica ko ona na Bilinom, mi igramo a vi uzmete maksimum iz utakmice. Vi ste me bas iznenadili onim forsiranjem iznosenja lopte pasom, bas bez ikakvog nabijanja. Vidi se da Pranjic hoce da se igra fudbal bez onog krkanluka kojeg u nasoj ligi nikad ne fali. Sve u svemu dobra utakmica, pun stadion, navijanje na obje strane korektno (barem od strane ljudi oko mene), teren fenomenalan sve u svemu pravi derbi. Da bog da nam svaki ovakav bio.
Jos samo da nam dodje normalan trener umjesto Mirze narkomana i da pocnemo proces uigravanjaSkver je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:42Sarajevo je u ovom trenutku puno ozbiljnija ekipa, imate puno kvalitetnih igraca, treba vremena da se sve to poslozi, uigra, kod nas u BiH sve mora nesto odmah, ali ne moze sve odjednom....Zutti je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:18Da ga Alic dade za 3:2 (mislim da je on u onoj gol sansi pred kraj bio, jbg ne vidjeh bas dobro s tribine broj igraca koji je sutao), bi utakmica ko ona na Bilinom, mi igramo a vi uzmete maksimum iz utakmice. Vi ste me bas iznenadili onim forsiranjem iznosenja lopte pasom, bas bez ikakvog nabijanja. Vidi se da Pranjic hoce da se igra fudbal bez onog krkanluka kojeg u nasoj ligi nikad ne fali. Sve u svemu dobra utakmica, pun stadion, navijanje na obje strane korektno (barem od strane ljudi oko mene), teren fenomenalan sve u svemu pravi derbi. Da bog da nam svaki ovakav bio.
Ma to je njegov zli brat blizanacEspiritosanto je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:34Mislio sam na Ziljkićevo ime i profesionalno novinarstvo ili čovjek ima dva imena pa onda uredu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:31Ma ove dogadjaje ne treba uopste komentarisat, jer svako ko nije bio blizu dogadjaja moze samo nagadjat ko je kriv i ko je sve izazvao. A eto kolko su portali informisani, da ne mogu ni ime ubost kako trebaEspiritosanto je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:26Epilog su podnesene prijave Upravi policije MUP-a TK protiv prvotimca Sarajeva Adema Ziljkića i trenera golmana Sarajeva, Ibre Hodžića, prenosi tuzlapress.ba.
Nemam pojma o kome se radi i boli me briga odakle je, al stvarno nema smisla otkrivat identitet momka. Samo do vecih problema moze doci.Hajdeee je napisao/la: ↑02 apr 2023, 21:52Ko vam je ovaj indijanac Eldin Macak Tahirovic![]()
Jos kao otkopcava jaknu, valjda pistolj da izvadi![]()
Molim vas recite mi da nije iz Tuzle, nego iz neke pm. To vehanijska brada, iscupane obrve, udara igraca, onda bi kao i oruzije povukao.
Kakav gorstak majku je.bo svoju.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], CAZIN, skoJaa i 23 gosta.