FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Drago mi je što igramo u petak da odmah znamo na čemu smo, barem ovo kolo. Široki Brijeg igra sat vremena nakon što naša utakmica završi tako da vrijedi i to ispratiti. Svakako su bolji od Igmana ali ne bi potcijenio Husrefov Real, sad su demolirali Posušje a i pojačali su se fino. Ako bod izvuku to će biti odlično. Ostalo se igra samo u subotu jer Uskrs pada u nedjelju. Velež je u izuzetnoj formi mada i oni imaju svoje slabosti što smo vidjeli protiv Slobode gdje i pored velikog navlačenja nisu mogli pobijediti kući ali ipak mislim da će biti neka minimalna pobjeda protiv Leotara. Željezničar zatvara ovo kolo protiv Tuzle i oni su baš primjer toplo-hladno ekipe, baš nikad ne znaš kako će završiti. Mislim da su dosta kvalitetniji i bliži pobjedi ali neće se ni Tuzla predati. Uglavnom ovo kolo mi MORAMO pobijediti najslabiju ekipu lige i onda se nadati jednom pozitivnom rezultatu na ostalim terenima ako ništa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I Velež i Željo su dva krša od ekipa, pogotovo Velež.Ako oni sa Šikalom i Laušem izbore Evropu prije nas, onda nek se ugasimo ili pređemo u kantonalnu ligu.Što se tice Širokog, uopšte me ne bi čudilo da im Igman uzme bar bod, jer njihovih najboljih 11 je po meni za nijansu jače od najboljih 11 Širokog. To kako je Široki prezimio na drugom mjesto je jedna od najvecih misterija u historiji fudbala, nešto sto treba izučavati, otvoriti naučni studij po tom pitanju.MortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2023, 09:55Drago mi je što igramo u petak da odmah znamo na čemu smo, barem ovo kolo. Široki Brijeg igra sat vremena nakon što naša utakmica završi tako da vrijedi i to ispratiti. Svakako su bolji od Igmana ali ne bi potcijenio Husrefov Real, sad su demolirali Posušje a i pojačali su se fino. Ako bod izvuku to će biti odlično. Ostalo se igra samo u subotu jer Uskrs pada u nedjelju. Velež je u izuzetnoj formi mada i oni imaju svoje slabosti što smo vidjeli protiv Slobode gdje i pored velikog navlačenja nisu mogli pobijediti kući ali ipak mislim da će biti neka minimalna pobjeda protiv Leotara. Željezničar zatvara ovo kolo protiv Tuzle i oni su baš primjer toplo-hladno ekipe, baš nikad ne znaš kako će završiti. Mislim da su dosta kvalitetniji i bliži pobjedi ali neće se ni Tuzla predati. Uglavnom ovo kolo mi MORAMO pobijediti najslabiju ekipu lige i onda se nadati jednom pozitivnom rezultatu na ostalim terenima ako ništa.
Šta smo to mi bolji?Lucas je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:08I Velež i Željo su dva krša od ekipa, pogotovo Velež.Ako oni sa Šikalom i Laušem izbore Evropu prije nas, onda nek se ugasimo ili pređemo u kantonalnu ligu.Što se tice Širokog, uopšte me ne bi čudilo da im Igman uzme bar bod, jer njihovih najboljih 11 je po meni za nijansu jače od najboljih 11 Širokog. To kako je Široki prezimio na drugom mjesto je jedna od najvecih misterija u historiji fudbala, nešto sto treba izučavati, otvoriti naučni studij po tom pitanju.MortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2023, 09:55Drago mi je što igramo u petak da odmah znamo na čemu smo, barem ovo kolo. Široki Brijeg igra sat vremena nakon što naša utakmica završi tako da vrijedi i to ispratiti. Svakako su bolji od Igmana ali ne bi potcijenio Husrefov Real, sad su demolirali Posušje a i pojačali su se fino. Ako bod izvuku to će biti odlično. Ostalo se igra samo u subotu jer Uskrs pada u nedjelju. Velež je u izuzetnoj formi mada i oni imaju svoje slabosti što smo vidjeli protiv Slobode gdje i pored velikog navlačenja nisu mogli pobijediti kući ali ipak mislim da će biti neka minimalna pobjeda protiv Leotara. Željezničar zatvara ovo kolo protiv Tuzle i oni su baš primjer toplo-hladno ekipe, baš nikad ne znaš kako će završiti. Mislim da su dosta kvalitetniji i bliži pobjedi ali neće se ni Tuzla predati. Uglavnom ovo kolo mi MORAMO pobijediti najslabiju ekipu lige i onda se nadati jednom pozitivnom rezultatu na ostalim terenima ako ništa.
Ljudi su pobjeđivali i tu su gdje jesu, jel nas Velez pobjedio, jeste? O čemu mi pričamo
Svi ispred su bolji od nas, svi ispred nas bolje igraju, svi ispred nas su i u kupu, gdje smo mi
De malo realnosti nekad
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ajd ne rise, kako nas je Velez pobjedio, hajd kad vec pises? Prvi prilaz golu i zabijemo ga sami sebi. Caj njihov trener poslije utakmice maltene kaze nismo zasluzili ni bod a ne pobjedu. Puno smo mi kvalitetniji od Veleza, al ok oni se bore posteno. Teze cemo mi sa komšijama i njihovim seljaklukom od igre.
Nama je i jucer odgovaralo sto je Pranjic preuzeo Slobodu pa covjek hoce da igra fudbal a ne ko onaj krkan Jahic pa samo daj udari izbij i u defanzivu stani..
Off topic Guliashvili je meni najbolje pojacanje nase. Jako mlad igrac, brz, prodoran, zna s loptom, igra s obje noge, pregled igre.. Odlicaan! Ima naravno oscilacija sto je normalno.
Jos jednom pokazatelj da ono "gdje ovoga nadjose" je nasa najaca recenica. A svrsavalo se na Renana recimo (koji nije bas tako los kao sto sad pojedini pisu, vjerujem da mu treba vremena) a tada sam pisao da bi Gulisa mogao biti prijatno iznenadjenje.
Mali Mulalic je nazalost u psihickom padu izgleda. Odigrao je lose i protiv Veleza. Nije samo centarsut u pitanju, vratite negdje pa pogledajte zadnje 2 prilike slobode Vranjes glavom i pogotovo Said volej gdje je Mulalic i sta radi. Neka ga, nek grijesi, ima velikog potencijala i ne treba se pljuvati, draze mi je kad mlad potencijal pogrijesi nego nekog djuturuma gledati..
Nama je i jucer odgovaralo sto je Pranjic preuzeo Slobodu pa covjek hoce da igra fudbal a ne ko onaj krkan Jahic pa samo daj udari izbij i u defanzivu stani..
Off topic Guliashvili je meni najbolje pojacanje nase. Jako mlad igrac, brz, prodoran, zna s loptom, igra s obje noge, pregled igre.. Odlicaan! Ima naravno oscilacija sto je normalno.
Jos jednom pokazatelj da ono "gdje ovoga nadjose" je nasa najaca recenica. A svrsavalo se na Renana recimo (koji nije bas tako los kao sto sad pojedini pisu, vjerujem da mu treba vremena) a tada sam pisao da bi Gulisa mogao biti prijatno iznenadjenje.
Mali Mulalic je nazalost u psihickom padu izgleda. Odigrao je lose i protiv Veleza. Nije samo centarsut u pitanju, vratite negdje pa pogledajte zadnje 2 prilike slobode Vranjes glavom i pogotovo Said volej gdje je Mulalic i sta radi. Neka ga, nek grijesi, ima velikog potencijala i ne treba se pljuvati, draze mi je kad mlad potencijal pogrijesi nego nekog djuturuma gledati..
-
- Kontakt:
Slazem se Renan je imao 3 veoma dobre sanse da jedna ude to je 3 bodanokee je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:34Ajd ne rise, kako nas je Velez pobjedio, hajd kad vec pises? Prvi prilaz golu i zabijemo ga sami sebi. Caj njihov trener poslije utakmice maltene kaze nismo zasluzili ni bod a ne pobjedu. Puno smo mi kvalitetniji od Veleza, al ok oni se bore posteno. Teze cemo mi sa komšijama i njihovim seljaklukom od igre.
šta ona debiluša preko kluba promoviše magodicu jagodicu svoju?
završite teren debiliii
završite teren debiliii
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- belosevic23
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da je Renan neki strašni špic koji će ala Benko u svoje vrijeme trpati, neće. Ali nije baš da je glup igrač ili da će ti izvaditi živce nekim glupim potezom ko što su znali npr Nardin i Handžić da urade. Kao što sam i sinoć rekao, neće ispuniti očekivanja shodno uloženom u njega, ali nije baš ni krampa ko Cezar.
Kyeremeh se za sad najmanje “pokazao” od novih pojačanja. Jedino bi eto njega mijenjao za Ikića čisto jer Ivan ima bar dobar šut, a i ybg kad je njegov dan znao je gola zabiti. Iako je pitanje koliko bi se Ikić naigrao pored Gulaša koji je odličan.
Kyeremeh se za sad najmanje “pokazao” od novih pojačanja. Jedino bi eto njega mijenjao za Ikića čisto jer Ivan ima bar dobar šut, a i ybg kad je njegov dan znao je gola zabiti. Iako je pitanje koliko bi se Ikić naigrao pored Gulaša koji je odličan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
daj Božebelosevic23 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:47očito su dobili više para u budžetu, zna li neko koja cifra ?
Renan je sad za sad taraba, sto ne znaci da se nece popraviti. Ocigledno mu treba vremena da se adaptira, ne ide mu u prilog sto igra pa ne igra. Guliasvili se pokazao dobar a za francis se slazem, iako mislim da on moze daleko viseGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:49Da je Renan neki strašni špic koji će ala Benko u svoje vrijeme trpati, neće. Ali nije baš da je glup igrač ili da će ti izvaditi živce nekim glupim potezom ko što su znali npr Nardin i Handžić da urade. Kao što sam i sinoć rekao, neće ispuniti očekivanja shodno uloženom u njega, ali nije baš ni krampa ko Cezar.
u dobro si. Magoda hahver njen ministar sada

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
zamisli ti kombinacije ministarstvo-fk Sarajevo-ajla-magoda
posla za Sipu
Magija, ćiribu, ćiriba, nestala je lova preko papira..
Ko je išta krao neka vrati sve, ko je bio lopov neka ne bude..
ništa se ne dešava slučajno, ili ti ga čajnoslu
-
- Kontakt:
Nemoj zajebavati jarane,puno puno smo kvalitetniji i od Sirokog i od Veleza i ekipom i igrom.Sirokog smo rastavili na faktore pred punim stadionom,Velez nas dobio iz jednog 'pokusaja' na gol i to sami sebi ugurali nekako.Nismo blistali tu utakmicu ali smo stvorili 3-4 veoma dobre sanse.Kvalitet ekipa necu ni spominjati.Sto kaze momak ako Velez zavrsi ispred nas sa nakvim Domicem,Cukovicem,Sikalom,Mucaj,Blagojevic od 35 godina i faking Nedim Hadzic,treba nas ugasiti.ledesma je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:22Šta smo to mi bolji?Lucas je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:08I Velež i Željo su dva krša od ekipa, pogotovo Velež.Ako oni sa Šikalom i Laušem izbore Evropu prije nas, onda nek se ugasimo ili pređemo u kantonalnu ligu.Što se tice Širokog, uopšte me ne bi čudilo da im Igman uzme bar bod, jer njihovih najboljih 11 je po meni za nijansu jače od najboljih 11 Širokog. To kako je Široki prezimio na drugom mjesto je jedna od najvecih misterija u historiji fudbala, nešto sto treba izučavati, otvoriti naučni studij po tom pitanju.MortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2023, 09:55Drago mi je što igramo u petak da odmah znamo na čemu smo, barem ovo kolo. Široki Brijeg igra sat vremena nakon što naša utakmica završi tako da vrijedi i to ispratiti. Svakako su bolji od Igmana ali ne bi potcijenio Husrefov Real, sad su demolirali Posušje a i pojačali su se fino. Ako bod izvuku to će biti odlično. Ostalo se igra samo u subotu jer Uskrs pada u nedjelju. Velež je u izuzetnoj formi mada i oni imaju svoje slabosti što smo vidjeli protiv Slobode gdje i pored velikog navlačenja nisu mogli pobijediti kući ali ipak mislim da će biti neka minimalna pobjeda protiv Leotara. Željezničar zatvara ovo kolo protiv Tuzle i oni su baš primjer toplo-hladno ekipe, baš nikad ne znaš kako će završiti. Mislim da su dosta kvalitetniji i bliži pobjedi ali neće se ni Tuzla predati. Uglavnom ovo kolo mi MORAMO pobijediti najslabiju ekipu lige i onda se nadati jednom pozitivnom rezultatu na ostalim terenima ako ništa.
Ljudi su pobjeđivali i tu su gdje jesu, jel nas Velez pobjedio, jeste? O čemu mi pričamo
Svi ispred su bolji od nas, svi ispred nas bolje igraju, svi ispred nas su i u kupu, gdje smo mi
De malo realnosti nekad
Zeljo protiv Leotara ne stvori sansu za 90 min,ali eto oni igraju toplo hladno i imaju dobru ekipu
S obzirom da ce finale vjerovatno biti Zeljo-Zrinjski moramo gledati minimum to 4.mjesto jer suvisno je porediti nas kvalitet i kvalitet Sirokog/Veleza.Zali Boze za onim bodovima iz prve polusezone,mogli smo biti ucvrsceni na 2.mjestu sad
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 apr 2023, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nekako mi Varešanović djeluje pogubljeno na terenu , iskreno ne znam ni sta igra , samo nesto leta ko muha bez glave .. Vidi se da na momka utice sva dogadjanja oko njegovog oca …
Ništa nije bio bolji ni kod prošlih trenera, njegovo nasilno forsiranje nas je samo koštalo bruku izgubljenih bodova, izgubljenog kupa i ne izlaska u Evropu. Nadam se da broji zadnje dane u Sarajevu i da ce nas na ljeto napustiti, makar marke za njega ne dobili.HeraklitMracni je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:59Nekako mi Varešanović djeluje pogubljeno na terenu , iskreno ne znam ni sta igra , samo nesto leta ko muha bez glave .. Vidi se da na momka utice sva dogadjanja oko njegovog oca …
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To se zna od septembra prošle godine, još prije izbora. Nema još finalne odluke ali bi trebalo otprilike ovako ispod, moguće su promjene svakako jer će se uložiti i 3 miliona na sportsku infrastrukturu mimo ovoga.
FK Sarajevo - 1,000,000
FK Željezničar - 1,000,000
KK Bosna - 500,000
RK Bosna - 250,000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
samo i ova utakmica od juce mi ne ulijeva nadu da mozemo uvezati 3,4 pobjede,sta je ono.
raspala sloboda koja na skrge dise nas posteno namuci,nismo igrom ni levela iznad njih a oni se za opstanak bore.
preokret od juce cisto je na individualni kvalitet i strah tuzlaka od pobjede jer nisu se ni oni nadali da ce onako prvih 25 min odigrati
raspala sloboda koja na skrge dise nas posteno namuci,nismo igrom ni levela iznad njih a oni se za opstanak bore.
preokret od juce cisto je na individualni kvalitet i strah tuzlaka od pobjede jer nisu se ni oni nadali da ce onako prvih 25 min odigrati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Samo je bitno da Mirza u preostalim utakmicama do kraja sezone ne izmišlja puno toplu vodu, nek forsira ovaj tim koji je jučer počeo.Čak je možda i bolje da Avramovski još koju utakmicu ulazi u drugom poluvremenu, a da onda počne od prve minute protiv Zrinjskog, Želje, Veleža, Širokog.donDondon je napisao/la: ↑03 apr 2023, 11:10samo i ova utakmica od juce mi ne ulijeva nadu da mozemo uvezati 3,4 pobjede,sta je ono.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 03 apr 2023, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci Mirza radi odličan posao? I trenutno smo na mjestu okje vodi u evropu,NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:58Nemoj zajebavati jarane,puno puno smo kvalitetniji i od Sirokog i od Veleza i ekipom i igrom.Sirokog smo rastavili na faktore pred punim stadionom,Velez nas dobio iz jednog 'pokusaja' na gol i to sami sebi ugurali nekako.Nismo blistali tu utakmicu ali smo stvorili 3-4 veoma dobre sanse.Kvalitet ekipa necu ni spominjati.Sto kaze momak ako Velez zavrsi ispred nas sa nakvim Domicem,Cukovicem,Sikalom,Mucaj,Blagojevic od 35 godina i faking Nedim Hadzic,treba nas ugasiti.ledesma je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:22Šta smo to mi bolji?Lucas je napisao/la: ↑03 apr 2023, 10:08
I Velež i Željo su dva krša od ekipa, pogotovo Velež.Ako oni sa Šikalom i Laušem izbore Evropu prije nas, onda nek se ugasimo ili pređemo u kantonalnu ligu.Što se tice Širokog, uopšte me ne bi čudilo da im Igman uzme bar bod, jer njihovih najboljih 11 je po meni za nijansu jače od najboljih 11 Širokog. To kako je Široki prezimio na drugom mjesto je jedna od najvecih misterija u historiji fudbala, nešto sto treba izučavati, otvoriti naučni studij po tom pitanju.
De malo realnosti nekad
Zeljo protiv Leotara ne stvori sansu za 90 min,ali eto oni igraju toplo hladno i imaju dobru ekipu
S obzirom da ce finale vjerovatno biti Zeljo-Zrinjski moramo gledati minimum to 4.mjesto jer suvisno je porediti nas kvalitet i kvalitet Sirokog/Veleza.Zali Boze za onim bodovima iz prve polusezone,mogli smo biti ucvrsceni na 2.mjestu sad
Mi protiv Veleza i gurbeta nismoo ni pogledali na gol, protiv ubica imali sree da im ne iga 4-5 standardnih igrača ako se sjecas..
mislim ono, po meni loše igramo, u rangu sloge iz doboja
i da izborimo evropu, ostat ce mirza i ayla i ispast cemo od nekog iz albanije
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: hurem, Rajvosa4ever i 29 gostiju.