RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
.
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 14 maj 2023, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Skontali ste vi da ce te bolje proci u pozorisnoj atmosferi ,jer ce RA bojkotirati.lakilone je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:27Karte su stigle, ali momci iz grupe zbog "svog" nekog razloga su odlučili da ipak ne idemo...
Sačekat ćemo do sutra da vidimo da li je zvanično, ali 90% ne dolazimo.
Sto bi bojkotovao RA ako su ispunjeni svi uslovi za dolazak gostujucih navijaca? To sto nece je njihova odluka ako je i tacno. Nase je bilo da se obezbjedi normalna tribina sto je i uradjeno.konjicanin01 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:58Skontali ste vi da ce tebolje proci u pozorisnoj atmosferi ,jer ce RA bojkotirati.
19V22
ako je iko od vas vidio onu tribinu za gostujuce kao i gdje se ona nalazi, jasno mu je sto Manijaci nece doci
FKŽ !
-
- Kontakt:
Slažem se, mislim da nema razloga za bojkot ako je protivničkim navijačima omogućeno da dođu, a oni iz bilo kakvih razloga odbiju. Realno, i mi smo po raznim kafezimani kavezima boravili.Cernica22 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:01Sto bi bojkotovao RA ako su ispunjeni svi uslovi za dolazak gostujucih navijaca? To sto nece je njihova odluka ako je i tacno. Nase je bilo da se obezbjedi normalna tribina sto je i uradjeno.konjicanin01 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:58Skontali ste vi da ce tebolje proci u pozorisnoj atmosferi ,jer ce RA bojkotirati.
Na ljeto kreće izgradnja velike tribine i kad sve bude gotovo, neće biti potrebe za kafezima. Teren je skupo plaćen, mislim da je ludost rizikovati sa sad nek baca baklje po njemu.

Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
Pa ima li nade da hoce doc?
to je to znaciOnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 08:48Čak 12 nogometaša nema pravo nastupa, a u najvećim problemima je Leotar koji putuje na megdan Veležu.
Trebinjci će biti bez Đoke Milovića, Harisa Handžića, Darka Đajića i Marko Čubrilo, koji su protiv Željezničara dobili treći žuti karton.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Reds93 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:14Slažem se, mislim da nema razloga za bojkot ako je protivničkim navijačima omogućeno da dođu, a oni iz bilo kakvih razloga odbiju. Realno, i mi smo po raznim kafezimani kavezima boravili.Cernica22 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:01Sto bi bojkotovao RA ako su ispunjeni svi uslovi za dolazak gostujucih navijaca? To sto nece je njihova odluka ako je i tacno. Nase je bilo da se obezbjedi normalna tribina sto je i uradjeno.konjicanin01 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:58Skontali ste vi da ce tebolje proci u pozorisnoj atmosferi ,jer ce RA bojkotirati.
Na ljeto kreće izgradnja velike tribine i kad sve bude gotovo, neće biti potrebe za kafezima. Teren je skupo plaćen, mislim da je ludost rizikovati sa sad nek baca baklje po njemu.
![]()
ima li ko da potvrdi ovo iz kluba, ili se ovo samo po forumu onako razvlaci slatka prica za uho.Na ljeto kreće izgradnja velike tribine i kad sve bude gotovo
Prvo pitanje, odakle silne pare za 4 tribinu, onih 1.5 milion nije dovoljno...eh sad ako ce sponzori uletiti tu na neki nacin to je vec druga stvar.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Koliko znam, naravno nista nije 100%, da su finansijska sredstva obezbjeđena za ovaj projekat. Znam i za tračeve i za priču na forumu, ali i ova vijest je došla od nekih ljudi koji nemaju običaj pričati tračeve. Vjerujem da je istina, a saznat ćemo na ljeto je li ili nije.Konzerva je napisao/la: ↑03 apr 2023, 14:00Reds93 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:14Slažem se, mislim da nema razloga za bojkot ako je protivničkim navijačima omogućeno da dođu, a oni iz bilo kakvih razloga odbiju. Realno, i mi smo po raznim kafezimani kavezima boravili.
ima li ko da potvrdi ovo iz kluba, ili se ovo samo po forumu onako razvlaci slatka prica za uho.Na ljeto kreće izgradnja velike tribine i kad sve bude gotovo
Prvo pitanje, odakle silne pare za 4 tribinu, onih 1.5 milion nije dovoljno...eh sad ako ce sponzori uletiti tu na neki nacin to je vec druga stvar.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
I meni se čini.konjicanin01 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:58Skontali ste vi da ce te bolje proci u pozorisnoj atmosferi ,jer ce RA bojkotirati.
Sad treba u ove kup utakmice uključiti i Red Army i Harisa Ovčinu i uzeti Kup.
VictoriasFikret je napisao/la: ↑03 apr 2023, 14:11I meni se čini.konjicanin01 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 12:58Skontali ste vi da ce te bolje proci u pozorisnoj atmosferi ,jer ce RA bojkotirati.
Sad treba u ove kup utakmice uključiti i Red Army i Harisa Ovčinu i uzeti Kup.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
SVI NA LJEPOTICUFudbalski klub Velež Mostar s ciljem istinitog informisanja javnosti želi da obavijesti sve svoje vjerne navijače, simpatizere, prijatelje Kluba, kao i cjelokupnu sportsku javnost da informacije koje su danas plasirane, a tiču se tribine za gostujuće navijače – nisu istinite.
Dužni smo obavijestiti da je još prošle sedmice gospodin Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine potvrdio da je FK Velež Mostar uvažio sve primjedbe vezane za tribinu za gostujuće navijače i iste korigovao, te da gostujući navijači mogu dolaziti da bodre svoj klub i na stadion Rođeni.
Koristimo ovu priliku da pozovemo sve naše navijače, naročito Red Army da u srijedu 05. aprila 2023. godine u 20:30 sati dođu na stadion Rođeni i podrže naše Rođene u prvoj utakmici 1/2 finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv FK Željezničar.
Vjerujemo da će upravo naši vjerni navijači, kao i uvijek, biti naš dvanaesti igrač, te da ćemo na krilima njihove pjesme i podrške ostvariti još jednu pobjedu i biti korak bliže ka odbrani titule osvajača Kupa BiH.
Mostar u srcu, Velež do groba!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jel ima iko iz RA zna li ise išta hoce li bit RA ili ce opet bojkot

-
- Kontakt:
A druze treba biti realan i reci da je smijesno ovakvo nesto napraviti u 2023. godini i nazivati “tribinom”.
Bolje bi bilo da nisu nista pravili nego sto su ovu nakaradu sklepali za par dana. Nije bitno sto je samo privremeno rjesenje do kraja sezone, bitno je kakvu sliku saljemo kao velikan BIH fudbala ako se vec busamo u prsa sa svima da to zapravo i jesmo.
Jednostavno ne zelim da se klub za koji navijam predstavlja na ovakav nacin, ako vec tezimo ka tome da smo gospoda hajmo to onda biti do kraja.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.