naravno da ne navijam, kao i svaki normalan navijac zelio sam otici u Vrapcice i podrzati svoj klub u najbitnijoj utakmici sezone, ali eto nekim' ljudima ocigledno to nije u cilju, koliko god se oni predstavljali kao "Manijaci".
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Bersaga
- Kontakt:
Nije riječ ovdje o Manijacima. Nedefinisan si totalno. Kažeš da ne navijaš protiv svoje ekipe koja igra protiv ekipe kojoj želiš sreću uz želju da osvoje kup. Prosto nespojivo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj vidi ovog .. upoređuje kavez na Rujevici i ovaj .. kavez na Rujevici ima kapacitet 1k+ ljudi, uz teren je, odmah .. komotan koliko toliko .. a ovaj kod malenog veleža ima kapacitet max 250, a Manijaka bi 300 .. i šta? Da se ljudi gužvaju, jedan uz drugog, nervoza .. uz to odmaknut bruku .. joj veleža, počeli lizat guzicu vici, a prošle i pretprošle sezone plakali, non stop ..Azzuri je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:08Jeste sve to stoji, istina i slazem se.TeaM87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:01U Mostar se ne ide zbog zivotinjskih uslova za gostujuce navijace. Montazna tribinica je postavljena 20-30 metara od terena (ima itekako prostora da bude blize terenu, a ne u mraku haman pored stadiona) i citava ogradjena kavezom kao da ce lavovi biti unutra, sramota za Velez gdje su planirali staviti ljude.
Ali mi smo bas u situaciji da se jebuckamo oko uslova, gori nam pod nogama i poslije onakve partije protiv Leoatara pustiti cemo one levate od igraca bez ikakve podrske na stadionu koji ce biti krcat gdje nas mrze ko i pitari, u POLUFINALU KUPA o kojem nam sve ovisi..jako pametna odluka i to 2 dana prije tekme.
Moralo se ici i pruziti podrska igracima, uostalom ako BBB i Torcida moze onaj zatvor na Rujevici prezivjeti, mozemo i mi 90 minuta polufinala kupa.![]()
I šta i šta? Bolje ostaviti klub bez podrške, nego da bude gužva jedan uz drugoga, nervoza, odmaknut teren malo je li? Ko bitna je komfornost, bitnija od finala kupa?? Sad kad je raja obezbjedila sve kombije i prevoz 2 dana prije se neko sjetio...a isto se znalo i prije 10 dana.sanjinlego je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:19Joj vidi ovog .. upoređuje kavez na Rujevici i ovaj .. kavez na Rujevici ima kapacitet 1k+ ljudi, uz teren je, odmah .. komotan koliko toliko .. a ovaj kod malenog veleža ima kapacitet max 250, a Manijaka bi 300 .. i šta? Da se ljudi gužvaju, jedan uz drugog, nervoza .. uz to odmaknut bruku .. joj veleža, počeli lizat guzicu vici, a prošle i pretprošle sezone plakali, non stop ..Azzuri je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:08Jeste sve to stoji, istina i slazem se.TeaM87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:01U Mostar se ne ide zbog zivotinjskih uslova za gostujuce navijace. Montazna tribinica je postavljena 20-30 metara od terena (ima itekako prostora da bude blize terenu, a ne u mraku haman pored stadiona) i citava ogradjena kavezom kao da ce lavovi biti unutra, sramota za Velez gdje su planirali staviti ljude.
Ali mi smo bas u situaciji da se jebuckamo oko uslova, gori nam pod nogama i poslije onakve partije protiv Leoatara pustiti cemo one levate od igraca bez ikakve podrske na stadionu koji ce biti krcat gdje nas mrze ko i pitari, u POLUFINALU KUPA o kojem nam sve ovisi..jako pametna odluka i to 2 dana prije tekme.
Moralo se ici i pruziti podrska igracima, uostalom ako BBB i Torcida moze onaj zatvor na Rujevici prezivjeti, mozemo i mi 90 minuta polufinala kupa.![]()
slazem se sve s tobom, ja da se pitam isao bih makar iza tribine bio, ali yebiga, treba postovati odluku onih koji su mnogo dali za Želju posljednjih godinaAzzuri je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:08Jeste sve to stoji, istina i slazem se.TeaM87 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:01U Mostar se ne ide zbog zivotinjskih uslova za gostujuce navijace. Montazna tribinica je postavljena 20-30 metara od terena (ima itekako prostora da bude blize terenu, a ne u mraku haman pored stadiona) i citava ogradjena kavezom kao da ce lavovi biti unutra, sramota za Velez gdje su planirali staviti ljude.
FKŽ !
Tako cemo mi vas docekati ispred stadiona staviti u kavez,moze i onaj prolaz ispod sjevera i skinuti ćemo željezo.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:18
O cemu pricamo? Tribina je osposobljena za gostujuce navijace, kao sto vidis primaknuta je terenu, iznad je zeljezo skinuto, tako da.. ocigledno je do vas.
-
- Kontakt:
Moze, mi cemo doci makar nas na krov istoka stavili. Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor uvijek biloHulahopka je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:33Tako cemo mi vas docekati ispred stadiona staviti u kavez,moze i onaj prolaz ispod sjevera i skinuti ćemo željezo.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:18
O cemu pricamo? Tribina je osposobljena za gostujuce navijace, kao sto vidis primaknuta je terenu, iznad je zeljezo skinuto, tako da.. ocigledno je do vas.

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Debili Mostarci i ne znaju bolje.
Sacuvajte te pare od kombija bice jos gostovanja do kraja sezone.Azzuri je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:21I šta i šta? Bolje ostaviti klub bez podrške, nego da bude gužva jedan uz drugoga, nervoza, odmaknut teren malo je li? Ko bitna je komfornost, bitnija od finala kupa?? Sad kad je raja obezbjedila sve kombije i prevoz 2 dana prije se neko sjetio...a isto se znalo i prije 10 dana.sanjinlego je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:19Joj vidi ovog .. upoređuje kavez na Rujevici i ovaj .. kavez na Rujevici ima kapacitet 1k+ ljudi, uz teren je, odmah .. komotan koliko toliko .. a ovaj kod malenog veleža ima kapacitet max 250, a Manijaka bi 300 .. i šta? Da se ljudi gužvaju, jedan uz drugog, nervoza .. uz to odmaknut bruku .. joj veleža, počeli lizat guzicu vici, a prošle i pretprošle sezone plakali, non stop ..Azzuri je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:08
Jeste sve to stoji, istina i slazem se.
-
- Kontakt:
Dobro nea sta neuslovno je
a sto se niko ne zali na terem sto su nasi sjebali iz grupe nece da se oglasavaju i ovaj drug to ga znam od malena on je s njima u kopu i njeg boli qurac
Kaze stas nije niko kriv
a sto se niko ne zali na terem sto su nasi sjebali iz grupe nece da se oglasavaju i ovaj drug to ga znam od malena on je s njima u kopu i njeg boli qurac
Kaze stas nije niko kriv
Kakav je ba to kavez, ko birvaktile u Sovjetskim sudnicama gdje su osuđenike trpali 
Ja od sramote u to ne bi psa gurnuo, a ne insana.

Ja od sramote u to ne bi psa gurnuo, a ne insana.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Što se mene tiče, nema veze što je kavez, jedino što je očigledno mal' kapacitet ovog kaveza.
Super napravljeno, nema staMostarwolf1981 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 13:18

-
- Kontakt:
Kavez je dobar samo mal
Gore je bilo po onim skelama birvaktike u tuzli dje vec
Gore je bilo po onim skelama birvaktike u tuzli dje vec
Zato njima stavit fino 50KM zdenku pa ko voli nek izvoli, ako ce oni nama naplacivat za ovaj kavez i ove uslove 5-10KM onda je i 50KM malo za uslove na najboljem stadionu u Bosni.
-
- Kontakt:
Jbg realno da je ovo samo nama
Razumio bih frustracije
Ali ovo je svim grupama ubudce ovako, ljudi nece da se sikiraju za belaje
Hos nes ne moras
Svako kuci ima svoja pravila
Sta vas cudi po meni bolje uci u ovaj kavez normalno
Nego npr prije Lukavicu dobijemo cijelu tribini al dok udjes svaki drugi drot te pendrekom slozi
Bilo je i gorih stvari od ovoga realno
Gore kad me svi pljuju dok prolazim ispod tribine na Tusnju hahahah
Razumio bih frustracije
Ali ovo je svim grupama ubudce ovako, ljudi nece da se sikiraju za belaje
Hos nes ne moras
Svako kuci ima svoja pravila
Sta vas cudi po meni bolje uci u ovaj kavez normalno
Nego npr prije Lukavicu dobijemo cijelu tribini al dok udjes svaki drugi drot te pendrekom slozi
Bilo je i gorih stvari od ovoga realno
Gore kad me svi pljuju dok prolazim ispod tribine na Tusnju hahahah
Da li u ovaj kavez moze stati 5% od ukupnog kapaciteta stadiona koji se mora obezbjediti gostujucim navijacima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.