FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Santica i vahu nek stave u ovo
- MocMahale444
A mi im dadosmo da igraju evropu e lijepo nam vratise
- crveniratnik
- Kontakt:
Ništa vi niste "dali", nego ste "uzeli" (opravdano) novac za iznajmljivanje stadiona. Bolje poklopi se ušima i ne piši nebuloze.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
a jesu se rođeni nakotili na temi okuražili se čim su čuli da TM ne dolazi pa na sve strane udarili 

Mi smo Željini, Željo je naš !
Stavite Vahu i Bajevića u kavez, majke vam se najebem
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Nek domaću publiku stavi u onaj kavez za kerove
-
- Kontakt:
Jadovi klasicni, a kad im treba i pofamflali bi ga bez problema… Boze sacuvaj i ne zasluzujemo nista kao drzava kad ovakvi mozgovi postoje, fuj
Ako ne mozete shvatit da mi ne mozemo pravit privremenu tribinu za par utakmica do kraja sezone i za to izdvojit par stotina hiljada KM to je vas problem.
Prije nekoliko godina kad smo vam dali istocnu tribinu polomili ste masu stolica tako da nemate razlog da se propinjete.
Ovo sto su sklepali jeste skalamerija al kazu ljudi da moze bez problema stati 400 ljudi.
Niste manekeni vec ultra tifozi. Dakle, serete.
Prije nekoliko godina kad smo vam dali istocnu tribinu polomili ste masu stolica tako da nemate razlog da se propinjete.
Ovo sto su sklepali jeste skalamerija al kazu ljudi da moze bez problema stati 400 ljudi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Nekada simpa klub iz Mostara, a sada klub iz sela pored Mostara je jedan od odvratnijih u citavoj drzavi.
Lizanje crvenih kmera i pitara, uvlacenje u supak jedni drugima i slag na tortu ono njihovo navijanje protiv nas bit ce Zeljo k... sampion dok titulu uzima njihov najveci rival, necu reci neprijatelj Zrinjski.
Komunjare na qrac vas nabijemo.
Lizanje crvenih kmera i pitara, uvlacenje u supak jedni drugima i slag na tortu ono njihovo navijanje protiv nas bit ce Zeljo k... sampion dok titulu uzima njihov najveci rival, necu reci neprijatelj Zrinjski.
Komunjare na qrac vas nabijemo.
Postaviti skelu na tranzitu kad bude revans.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Prema našim informacijama Savez bi mogao donijeti odluku da Velež mora osigurati navijačima Željezničara pet posto kapaciteta stadiona na drugoj tribini, a ne u pomenutom kavezu.
Velež bi ujutro trebao da se izjasni gdje može osigurati pomenuti kapacitet, nakon čega bi FSBiH trebao donijeti konačnu odluku.
Faktor.
Velež bi ujutro trebao da se izjasni gdje može osigurati pomenuti kapacitet, nakon čega bi FSBiH trebao donijeti konačnu odluku.
Faktor.
Mi smo Željini, Željo je naš !
- TheTruth34
- Kontakt:
Meni je jedino iznenađenje, da se vi čudite ovome? Kao do sada niste bili svjesni, kakvi su ovo iskokplesirani jadovi..
Pa mi smo vama jedne godine pored tribine na sjeveru dali dio.istoka da dođete ko ljudi. Pusti te suplje price. Skini stolice ali budi čovjek. Manite se te seljačke price.mostar_mo je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:07Ako ne mozete shvatit da mi ne mozemo pravit privremenu tribinu za par utakmica do kraja sezone i za to izdvojit par stotina hiljada KM to je vas problem.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nagledao i naslusao se svakakvih komentara pogotovo navijaca Sarajeva, “Seljaci iz Vrapcica“ “Pijacari” i slicno ali stvarno ih nikad nisam gledao tako do danas. Ovo komentarisanje i pravdanje one skalamerije u jednoj utakmici kao sto je polufinale kupa mogu samo seljaci.TheTruth34 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:20Meni je jedino iznenađenje, da se vi čudite ovome? Kao do sada niste bili svjesni, kakvi su ovo iskokplesirani jadovi..
EVROPAAA
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sretno u kupu komsije, nadam se da cete ove bijednike sa kavezom za zivotinje dobiti 19:0.
Nista dajte nam vi pare pa cemo mi napravit pravi tribinu, sklepalo se ono sta se sklepati moglo za kratko vrijeme. Mi pravimo stadion od nule i ne mozemo stvoriti novu tribinu. Vi bujrum kao i ostali na VIP se grupisete i navijate.
-
- Kontakt:
Nismo ni mi imali istok vec samo sjever i jug pa su u bilo kakvim vremenskim uslovima (kisa, snijeg, cuskije, kijamet) gostujuci navijaci uvijek dobijali zdenku na sjeveru koja podrazumijeva tampon zonu na sjeveru te bi izgubili pola tribine zbog toga, pa se nikad nije pokusavalo nesto drugo kao npr kavez na kamenom istoku i slicne stvari. Ne rise i ne pokusavaj se nesto vadit, jadovi bili i ostali, ne sekiraj, vratice vam se troduplo. A ultrase jos izljubite iduci put kad dodju. Kratkog ste pamcenja rodjeniii
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, itatabisine, Levin, sassari, Suki46, zlatandr i 69 gostiju.