Meni je smjesno da uspoređuju kavez na BB i jos kazu 50 metara od terena,a sa iste te tribine samo sa druge strane vazda imas ljudi koji prate utakmicu.
Kazem opet kavez nije toliki problem da je veci i komforniji malo da ne mora stajat covjek na covjeku.
Zanima me sta bi bilo da dođe do požara izazvanog bakljom da uhvati transeve slucajno ili da se zapali ova daska ispod,neko ce nastradat pa ce bit krivljavine i dizanja parola.
Najbolje im zabranit i žvake da se ne udave
opala
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
I mi na Grbavici boravimo u jako losim uslovima. Preko 1500 ljudi se nabije u onu zdenku, bukvalno covjek na covjeku stoji. Uz to nam poskidaju i stolice, a od stubova i mreza, ne moze se normalno pratiti utakmica. Bujrum na Kosevo, Rodjeni! Ne dajte im pare, dok nam ne osiguraju bolji tretman i uslove na Grbavici.
I mi na Grbavici boravimo u jako losim uslovima. Preko 1500 ljudi se nabije u onu zdenku, bukvalno covjek na covjeku stoji. Uz to nam poskidaju i stolice, a od stubova i mreza, ne moze se normalno pratiti utakmica. Bujrum na Kosevo, Rodjeni! Ne dajte im pare, dok nam ne osiguraju bolji tretman i uslove na Grbavici.
Dadnes im kafez i opet ubacuju .
I onda se čude sto im se blindira , pa ne ide ovakvim mata nego skroz gusta ograda da samo zrak može ući .
A da im se ispostavi račun za oštećenje od baklji ili topovskog morali bi skupljat idućih 10 godina ili da Miske uleti . Sad znam šta znaci oni TM - tampon manijaci !
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Meni je smjesno da uspoređuju kavez na BB i jos kazu 50 metara od terena,a sa iste te tribine samo sa druge strane vazda imas ljudi koji prate utakmicu.
Kazem opet kavez nije toliki problem da je veci i komforniji malo da ne mora stajat covjek na covjeku.
Zanima me sta bi bilo da dođe do požara izazvanog bakljom da uhvati transeve slucajno ili da se zapali ova daska ispod,neko ce nastradat pa ce bit krivljavine i dizanja parola.
Ovdje su udalje 7 m od terena i isto toliko od domaće tribine . Jel trebaju divljaci da oštete teren ili nekog na domaćoj tribini ? Najbolje da im se ostave baklje i topovski pa da po slobodnom nahođenju gadjaju koga hoće .
Dovoljno prostora ima , a to sto se tiče baklje i požara je njihov problem . Sam se zapalio sam i izgorio , imaju vrata i mogu izaći . A i zadnja strana nema ograde , nisu valjda toliko retardirani da se sami zapale ? Najbolje im zabranit i žvake da se ne udave
Dadnes im kafez i opet ubacuju .
I onda se čude sto im se blindira , pa ne ide ovakvim mata nego skroz gusta ograda da samo zrak može ući .
A da im se ispostavi račun za oštećenje od baklji ili topovskog morali bi skupljat idućih 10 godina ili da Miske uleti . Sad znam šta znaci oni TM - tampon manijaci !
P.s. Fin video uz standardni naglasak medjugoraca
Ko o čemu , ravaku o poštenju !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
LikCe seljacko-ciganski. Univerzalni predstavnik ovog dvoga.
Spojili ugodno sa korisnim.
Sad bez zajebancije, gotivio sam likČe bez obzira i na sve one naše trzavice, ali kad vidim kakvih ih ima, mogu samo reći: dabogda crk'o likČe kad svako za njeg navija.