Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al zrinja je njima penicilin i tacno se vidi gdje je gospoda u Mostaru, a gdje stanovnici malenog mjesta pored mostara
-
- Kontakt:
Pa nemojte navijati sto to vam fale vicini i ti vasi susedi a nas ko yebe niste ultra lave pusti shuplje i te ultra manipulacije cuj nama 50 mjesta za polufinale to vama normala jer je reko vico da su dobri uslovi za goste i vi cete se vratiti na tribinu e jeste kodeksi u pm.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Meraak1921
- Kontakt:
Ljudima das da igraju na Grbavici , nisu kao mogli tampon zonu, kao na Tusnju sto se radi, 300-400 stolica .. oni tebi vracaju kavezima? Ma yebat cemo vam mamice ko sto smo je i yebali
hvala tebi. Samo da pitam jel tebi humano poslati navijace u onaj kavez i da platis cijenu ulaznice koliko i vi na sjeveru Grbavice?mostar_mo je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:24Druze, ja cu ti kupit kartu..bujrum sa mnom na zapadnu tribinu. Ne brani niko nikom da kupi karte za tribine. Ja sam na sjeveru na Grbavici deset puta bio sa Zeljinim navijacima. Ne moras biti u kopu.
Ispravio sam ti post.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:35Ljudima IZDAŠ GRBAVICU ZA 30 milja da igraju na njoj , nisu kao mogli tampon zonu, kao na Tusnju sto se radi, 300-400 stolica .. oni tebi vracaju kavezima? Ma yebat cemo vam mamice ko sto smo je i yebali

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Nisi ti ništa DAO. Ti si IZNAJMIO. Mogli smo isto tako igrati na Bilinom polju. Nikakav problem.Meraak1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:35Ljudima das da igraju na Grbavici , nisu kao mogli tampon zonu, kao na Tusnju sto se radi, 300-400 stolica .. oni tebi vracaju kavezima? Ma yebat cemo vam mamice ko sto smo je i yebali
-
- Kontakt:
Puno rasprave oko gluposti sto se tiče ovih tampon navijača , neće da kažu pravu istinu .
A to da nemaju muda i strah ih Lendave ili da su im zabranili noževe na gostovanju jer te lhicke ne idu ni u wc bez noža .
Priznajte koji je pravi razlog , te suplje price oko tribine možete prosipat negdje drugo . Navijač ne ide radi tribine nego podrške svom klubu a vi tampon navijači to niste !
A to da nemaju muda i strah ih Lendave ili da su im zabranili noževe na gostovanju jer te lhicke ne idu ni u wc bez noža .
Priznajte koji je pravi razlog , te suplje price oko tribine možete prosipat negdje drugo . Navijač ne ide radi tribine nego podrške svom klubu a vi tampon navijači to niste !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles

Pricajte vi sta hocete , ali kao neko ko zivi u ovom gradu i zna kroz kakve okolnosti je prosla navijacka grupa, a uz to i kakvi su rezultati u klubu godinama, mogu reci da je ovo dobra stvar i fina brojka fukara, a ide na bolje sve vise ...
Dosta vremena oko kluba su se vrtili svakakvi majmuni sad je to malo bolje ...
Navijam za period kad cemo ponovno vidjet Robijase, Fukare, RA u punom sjaju i da to opet budu one premijer ligaske utakmice kao prije ..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
.
Zadnja izmjena: Towelie, dana/u 03 apr 2023, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Joj rodjenih teoreticara zavjere. Cuj hocemo kozne stolice 

. Jel puno traziti normalno mjesto za gledati utakmicu? **** se Manijacima jel se igra u Mostaru, BL ili Trebinju kao i mnogim drugim grupama. Ovi koji ce ovdje prvi u svadji sa antipolitikom spominjati logore i ostale strahote prave kaveze na svom stadionu i kontaju da je to normalno. Kako god, sve se vrati jednog dana.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Tolike pucnjave, tuce u gradu i opet ste stali na crtu i pruzili otpor Diviziji. Respectmk1008 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:40
Pricajte vi sta hocete , ali kao neko ko zivi u ovom gradu i zna kroz kakve okolnosti je prosla navijacka grupa, a uz to i kakvi su rezultati u klubu godinama, mogu reci da je ovo dobra stvar i fina brojka fukara, a ide na bolje sve vise ...
Dosta vremena oko kluba su se vrtili svakakvi majmuni sad je to malo bolje ...
Navijam za period kad cemo ponovno vidjet Robijase, Fukare, RA u punom sjaju i da to opet budu one premijer ligaske utakmice kao prije ..

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nisu pitari znali sta ih je snasloantisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:44Hvala brate. Najjaci smo u državi. Zgazili smo pitareOnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:41Neko mi je odvezo kera i sad trci po mahali, zna bit agresivan, odaziva se na "truhlo". Ako ga ko vidi, nek ga nabije nogom.![]()
![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Drži se ti pruge za bolje nisi !Simi je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:41Joj rodjenih teoreticara zavjere. Cuj hocemo kozne stolice. Jel puno traziti normalno mjesto za gledati utakmicu? **** se Manijacima jel se igra u Mostaru, BL ili Trebinju kao i mnogim drugim grupama. Ovi koji ce ovdje prvi u svadji sa antipolitikom spominjati logore i ostale strahote prave kaveze na svom stadionu i kontaju da je to normalno. Kako god, sve se vrati jednog dana.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Postujem oba kluba odnosno svaki
Ali mi vise nije ni cudo sto su Velez i Sarajevo sad bratski klubovi
Oba kluba bila protiv sudjenja
dok savez nije poklonio jednima teren i titulu
Drugima teren
Sarajevo je najvise smaralo 2019 o sudjenju dok nisu dobili titulu
Kad su dobili nisu se vise zalili ni na Borac koji je sljedece godine uz ocigledno guranje stigao do titule
(Nemam nista protiv Borca, to je klub i ja ga postujem)
Velezovci su auta palili zbog sudjenja dok nisu dobili teren
I od tad se vise ni na sta se nisu zalilili savezu
Cak sta vise podrzavaju jedini druge
Kolike ste piqke pokazuje ovaj kavez
za 80 ljudi u polufinala kupa
Sto nam niste dali tribinu
Mozda bi i mi vama dali sjevera i istoka
Mozda vam sad ni jedne karte ne damo
A mozda ispadnemo gospoda sto i jesmo za vas i damo vam tkzv pitarski prostor 40% sjevera
Ali mi vise nije ni cudo sto su Velez i Sarajevo sad bratski klubovi
Oba kluba bila protiv sudjenja
dok savez nije poklonio jednima teren i titulu
Drugima teren
Sarajevo je najvise smaralo 2019 o sudjenju dok nisu dobili titulu
Kad su dobili nisu se vise zalili ni na Borac koji je sljedece godine uz ocigledno guranje stigao do titule
(Nemam nista protiv Borca, to je klub i ja ga postujem)
Velezovci su auta palili zbog sudjenja dok nisu dobili teren
I od tad se vise ni na sta se nisu zalilili savezu
Cak sta vise podrzavaju jedini druge
Kolike ste piqke pokazuje ovaj kavez
za 80 ljudi u polufinala kupa
Sto nam niste dali tribinu
Mozda bi i mi vama dali sjevera i istoka
Mozda vam sad ni jedne karte ne damo
A mozda ispadnemo gospoda sto i jesmo za vas i damo vam tkzv pitarski prostor 40% sjevera
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 03 apr 2023, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Šta mu znaci ovo tampon navijaci, jel to neki pokušaj šuka
20 puta je to ponovio u roku od sat vremena 

Najjači je Pranjić, kad su pite izjednačile samo je rekao: A u pič.ku materinuDamirT je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:42Nisu pitari znali sta ih je snasloantisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:44Hvala brate. Najjaci smo u državi. Zgazili smo pitare![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nabijem i tebe i tvoje usloveopalaopala je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:15Imate sve uslove normalne sto je i potvrdjeno .Baza1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:07Ya ba shatro piromani neki a boje nebil ko baklju ubacio u teren novilicemjeri sta ce karine ne valja im sudija ne valja im vico sad im ni manijaci nisu dobri lazni moralisti kad sam vam ja rekao furaju se ba bojkotuju jer nece da navijaju nema ih 50 clanova armije a sad kad igraju sa Željom onda ce navijati jbg vico im odobrio sada pa zato se vracaju kaze savez normala uslovi za goste
Drugo je sto ste vi tampon manijaci pa birate gdje bi , hocetel možda i da navijamo za vas ?
Kao treće spasili smo vas i dali preko 100.000 km za rentanje sugavice .
Kao četvrto priznajte javno da vas je strah i da nemate muda doći , jel strah Lendave ili ?

Vi niste rentali Grbavicu sto nas volite nego sto ste imali zelju da igrate na najboljem stadionu evropu i posteno ste to platili ja vam se zahvaljujem u ime kluba pogurali ste nas al dobii ste dobru uslugu i uslove mi vas nismo pogurali nit ste vi nas pocastili nista nego platili sto ste dobili za razliku od pitara njima je stadion Grbavica preskup za rentat oni igraju u drugim kantonima a vama hvala na saradnji u ime kluba

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ma ti si meni za zooloskogopalaopala je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:43Drži se ti pruge za bolje nisi !Simi je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:41Joj rodjenih teoreticara zavjere. Cuj hocemo kozne stolice. Jel puno traziti normalno mjesto za gledati utakmicu? **** se Manijacima jel se igra u Mostaru, BL ili Trebinju kao i mnogim drugim grupama. Ovi koji ce ovdje prvi u svadji sa antipolitikom spominjati logore i ostale strahote prave kaveze na svom stadionu i kontaju da je to normalno. Kako god, sve se vrati jednog dana.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Sellam
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.