FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Yebem li vam maršala i ideologiju golog otoka..
Kad vam guzici treba dođete u Sarajevo ko turisti, cokili bi mi ga svi redom da vas primimo ko insane, a sad podržavate odluku da iz ovog smeća pratimo utakmicu.
Nikad vas nisam volio mamicu vam petokraku malograđansku.
U kost Plavi! To će smradove najviše zaboljeti.
Kad vam guzici treba dođete u Sarajevo ko turisti, cokili bi mi ga svi redom da vas primimo ko insane, a sad podržavate odluku da iz ovog smeća pratimo utakmicu.
Nikad vas nisam volio mamicu vam petokraku malograđansku.
U kost Plavi! To će smradove najviše zaboljeti.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovako stoku dočekat, pa nek se malo napate 7 sati vozajući se u oba pravca, nek plate kartu i put, i istjerat gov.na iste sekunde..možda i seljadija skonta šta rade..
Oni fol bojkotovali domaće iz solidarnosti prema gostujućim.. u mamu li vam yebem.
-
- Kontakt:
Joj nemojte davati na pažnji ovima što u svom selu ne mogu biti prvi, nego ih zrinja trpa svake godine .. sto bi se moglo dogoditi “ukoliko mi budemo imali los dan” i u Kupu, i to u finalu haha
-
- Kontakt:
Snijeg.......bageri.......rovovi.....samo me strah da ne dodje viljuskar.
-
- Kontakt:
Livada zvana Vrapcici
Nek upale grijače,Miske je to platio posteni preposteni ahbab..BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:40Snijeg.......bageri.......rovovi.....samo me strah da ne dodje viljuskar.
0:1 hvala poz
Kako kod nas sve radi SDA kadar kao Miske. Kao nešto se pravi i gradi Al se pola ne može koristiti. Znači samo da se pare operu i to je to. Napraviš teren i grijače grijaci ne rade. Napraviš tribinu ne mozes da izdajes objekte. I sve nam je tako u drzavi. I onda se pitamo zasto nas nema nigdje. Zato sto je kod nas samo lopovluk i to je to. Kratko i jasno.
Nije to samo on,nego svi.
Nije to samo on,nego svi.
Hoce li nama iko ikad reci,sta je sa tim grijacima,i jesu li oni uopste ugradeni.Kao i sa poslovnim prostorom na istoku,zasto se ne izdaje?
-
- Kontakt:
Sto se tice poslovnog prostora sad bi nesto trebali sređivati i sređuju papire tako je reko predsjednik
Nemaju dozvolu jer su probili gabarite. Ova uprava ne može da izda prostore koje već imaju a ne da prave nešto. Skupina ezdea uhljeba u klubu. Kako da cvaknu koju paru. Bijednici obični i oni i skupština.
-
- Kontakt:
Ahbab ih je ugradio,ali nema se za upalit,dok izmire Amara. Marka mu tepsija. Kad ti on posudi,bolje da ti je Gasi posudio.Hulahopka je napisao/la: ↑04 apr 2023, 13:14Nek upale grijače,Miske je to platio posteni preposteni ahbab..BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:40Snijeg.......bageri.......rovovi.....samo me strah da ne dodje viljuskar.
I nista nisi rekao. Okrenuo priču na drugu stranu,trla baba dlan. De mi reci sto nije platio Petrovića,da upali grijace?BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 apr 2023, 17:07Ahbab ih je ugradio,ali nema se za upalit,dok izmire Amara. Marka mu tepsija. Kad ti on posudi,bolje da ti je Gasi posudio.Hulahopka je napisao/la: ↑04 apr 2023, 13:14Nek upale grijače,Miske je to platio posteni preposteni ahbab..BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:40Snijeg.......bageri.......rovovi.....samo me strah da ne dodje viljuskar.
Amara isplatio, a Petroviću ostao duzan. Pa kad tako posuđuje što nas je ostavio u dugovima na sve strane kad je otišao? Što nije poplacao ahbab posteni iz džamije?
Al čuj ahbab ih ugradio Al na zrak ih priključio. Kakav lopovluk u klubu je bio.. Najglupljih narod na balkanu. Šta hoćeš on ih je ugradio Al sad sto ne rade nije do njega. Mora Amar da ih prikljuci na struju...

Može li nam neko objasniti od lobotomaca jer su to najgluplji ljudi koji su odraz naseg drustva..da pokušamo da shvatimo tu logiku.
Bio predsjednik kluba,ostavio par miliona dugova. A onda došao za 4 5 godina da posudi 130. 000KM. Naš glupi narod svršava na to. Grande Miske i to.
To ne može objasniti niti jedan naučnik,tako glup sklop mozga kao u lobotomaca.
Bio predsjednik kluba,ostavio par miliona dugova. A onda došao za 4 5 godina da posudi 130. 000KM. Naš glupi narod svršava na to. Grande Miske i to.
To ne može objasniti niti jedan naučnik,tako glup sklop mozga kao u lobotomaca.
- dubioza144
- Kontakt:
Sutra nas ocekuje jedna teska utakmica protiv jedne dobre kompaktne ekipe onaj mi smo se pripremali ova 2 3 dana onaaaj ekipa je dobro radila onaj pa aBd da sve ovo izdobri
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Nije ni cudo sto vas Ultrasi prcaju i udaraju na svakom koraku...do sad sam vas i branio bio, al tek sad vidim kakvi ste pacijenti i da vas Ultrasi s pravom šibaju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hoće li neko sankcionisati psovanje dotičnog, iz sela pored Mostara?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Lik je trol gori ste vi što mu odgovarate i raspravljate se sa njim
e cuj zicam

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.