Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobro vas je vise, i jednih i drugih. Ubište nogama
Ti si naša ljubav jedina!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ja mislim da je bas fino od veleza sto su poseban prostor ustupili treneru gostujuceg tima
Simbolicno bas
Simbolicno bas
-
- Kontakt:
Niko ne trenira strogocu legendo, vec je takva situacija da vas trenutno mozemo ugostiti samo na ovaj nacin. Ne shvatam zasto ste se ovako upalili, kao da smo(navijaci) navikli na bolje uslove bilo gdje.Baza1921 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 20:28Svaka cast sto si gledao sve te utakmice silne sto spominjes nadam se da si gledao i na Grbavici i da si uzivao a vi na nama trenirajte strogocu i ovako nas trpajte u kavez za polufinale nam dajte 50 mjesta .Veliko hvala pijacarima1922VFC1981 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 20:11Mogu li se ikako ugraditi kozne stolice sa grijacima za sarajlije?
Odakle sam sve gledo utakmice u zadnjih 30 godina iza rata.. Estakfirula na sta navijaci dodjose![]()
#musvdg
-
- Kontakt:
Manijaci se previše upalili i misle da su bitni i da je ovo samo njima pravljeno . Ovo je za sve , kako vama tako i ostalima .
A i navedite pravi razlog ne dolaska nemojte pričati gluposti o tribini smjesni ste , reci fino došao dopis zabrana noževa i to vam ne odgovara . Ili reci strah od Lendave je golem .
Kakve tribine i pm šta glumite gospodu kad niste , da si ti navijač nikakva tribina te nebi mogla sprijecit ako imaš dozvoljen dolazak . Naravno i hrđavom khurcu , dlaka smeta !
A i navedite pravi razlog ne dolaska nemojte pričati gluposti o tribini smjesni ste , reci fino došao dopis zabrana noževa i to vam ne odgovara . Ili reci strah od Lendave je golem .
Kakve tribine i pm šta glumite gospodu kad niste , da si ti navijač nikakva tribina te nebi mogla sprijecit ako imaš dozvoljen dolazak . Naravno i hrđavom khurcu , dlaka smeta !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Haj ovako, nek' nas smjeste iza gola (da makar neko popuni onu tribinicu), a vas nek smjeste u kavez, realno ni njega necete napuniti.opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:10Manijaci se previše upalili i misle da su bitni i da je ovo samo njima pravljeno . Ovo je za sve , kako vama tako i ostalima .
Cass nisi se ni ti proslavio svojim upisima po ovom pitanju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
A vidi ti gospode oni bi da biraju . Hoces sehur da vam pripremimo ?lakilone je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:13Haj ovako, nek' nas smjeste iza gola (da makar neko popuni onu tribinicu), a vas nek smjeste u kavez, realno ni njega necete napuniti.opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:10Manijaci se previše upalili i misle da su bitni i da je ovo samo njima pravljeno . Ovo je za sve , kako vama tako i ostalima .
Bolan imaš kafez bujrum izvoli ako hoces , ako ti se ne svidja imaš sjevernu i zapadnu tribinu . Šta hoces još ? Da dodje limuzina po vas ? Da vas neko moli da dodjete da podržite svoj klub ? Uostalom koga boli q...C za vas . Imaš priliku doći i dozvoljeno je od strane saveza i kluba . A vi tražite razloge da opravdate svoj ne dolazak možda kasni termin , radni dan , teravija , Lendava , zabrana noževa ....
P.s. Glumite neki ultra stil a birate tribinu izgledom
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Šteta što se nisu dogovorili da daju Manijacima onaj jedan sektor na zapadnoj tribini pa da obadvije utakmice budu spektakl. Biti će revanš interesantan pravo jer sigurno dolazi 500+ mostaraca
Strašan klip kaže prolaznik jeli ovo opet Velež igra
Strašan klip kaže prolaznik jeli ovo opet Velež igra

Mi vam drzimo rekord Grbavice krv tilakilone je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:13Haj ovako, nek' nas smjeste iza gola (da makar neko popuni onu tribinicu), a vas nek smjeste u kavez, realno ni njega necete napuniti.opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:10Manijaci se previše upalili i misle da su bitni i da je ovo samo njima pravljeno . Ovo je za sve , kako vama tako i ostalima .

-
- Kontakt:
Pazi brate, Maaaaanijaci, sto bi rekao proslavljeni vodja,mentalita sandzak, nas dosad nisu dirali ali sad ce tek pocet. 30 godina nas stoje i brane, nece da nas diraju ali sad. Al sad. Al tek sad sta slijedi.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Đe ovo nađe krvi ti isusoveOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 10:21

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Velez i ovaj jad od saveza jednako krivi za blamazu kaveza.
Rodjeni81 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:23Mi vam drzimo rekord Grbavice krv tilakilone je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:13Haj ovako, nek' nas smjeste iza gola (da makar neko popuni onu tribinicu), a vas nek smjeste u kavez, realno ni njega necete napuniti.opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 11:10Manijaci se previše upalili i misle da su bitni i da je ovo samo njima pravljeno . Ovo je za sve , kako vama tako i ostalima .
Kakve tribine i pm šta glumite gospodu kad niste , da si ti navijač nikakva tribina te nebi mogla sprijecit ako imaš dozvoljen dolazak . Naravno i hrđavom khurcu , dlaka smeta !![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo da se vratimo temi ondaantisisoja1919 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 21:08Joj pitari i mi smo stavrno propali
Primat na temi nam iz cista mira uzese vrapcici i duznici.
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvo je stanje na Tušnju, pada li snijeg?
Na kojoj tribini će Ultrasi sutra biti smješteni?
Na kojoj tribini će Ultrasi sutra biti smješteni?
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Šta je rekao netačno ?
Da je hipoteticki BB ostao u ratu pod kontrolom ABIH vi bi u Rodoču igrali na stadionu Branitelja mada je pitanje da li bi vi u takvoj opciji bez stadiona uopce danas postojali.Cisto sumnjam !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ko je navijao u ovom ćumezu ni pakao mu neće teško pasti.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: akobasmoram13, Alipasino, Bejker, Combattente87, Lekqqq1921, ronaldo99, VivaLaLiberta i 75 gostiju.