English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Arsenal je trenutno top3 ekipa na svijetu i bili bi medju glavnim favoritima za LP da su u istoj ove godine.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Barcelona i Barcelona B.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Razlika između Chelsea i Arsenala je to što Chelsea u sezoni u kojoj ruši negativne rekorde ostvaruje fin plasman u LŠ, dok Arsenal u formi u kojoj nije bio godinama i godinama i stvorili su kostur ekipe, siguran sam da neće daleko stići iduće godine. Mentalitet.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Top3 ekipa na svijetu koja mora namjerno ispati iz 3 takmičenja u sezoni da bi mogla gurati do kraja u preostalom. Confused. 
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Pensioner26
- Kontakt:
Puno se ti brineš za luzere koji ce se raspast i koje cete bez problema pobijediti kako si vec tvrdio u JanuaruAlanSmith14 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 12:33Top3 ekipa na svijetu koja mora namjerno ispati iz 3 takmičenja u sezoni da bi mogla gurati do kraja u preostalom. Confused.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dok Se ne pokaze drugacije Arsenal je kanta za nabijanje u LP.
Niste jos ni ligu uzeli polako.
Mislim da Bayern jedva ceka povratak Arsenala.
Niste jos ni ligu uzeli polako.
Mislim da Bayern jedva ceka povratak Arsenala.
Ja mislim da progutaš knedlu na pomisao da trofej EPL bude u crvenim bojama i da ga neko u Arsenalovom dresu diže na kraju sezoneAlanSmith14 je napisao/la: ↑03 apr 2023, 23:52Čuj Arsenal i Evropa. Ako prođu grupu biće dobro za EPL.
Veliki klub u EPL okvirima sa sramotno siromašnom evropskom ulogom. Roma, Feyenoord i slični su relevantniji klubovi u Evropi od njih.
Za EPL je najbolje da Ligu prvaka igraju: Liverpool, United, Chelsea i Man City
Što se tiče LP, samo dva polufinala u zadnjih 20 godina nažalost, iako je Arsenal klub koji je godinama igrao to prestižno takmičenje. Ali opet definitivno ne nivo Rome i Feyenoorda kao što tvrdiš.
Mislim da LS trebaju igrati Aston Villa i Notinghem Forest ne vezano za plasman. Osvajali su nekad 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
City i Napoli.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa lik je najglasniji ko je sta osvojio iako ih godina nema na mapi a svima ima potrebu nešto dokazatBosniaBoston je napisao/la: ↑04 apr 2023, 10:58Ovakvu spiku I ja imam kad su mi ekipe u banani( Arsenal trenutno nije ali eto u evropi jesu) a čim se trofej osvoji idem u nirvanu kao I 99% foruma. Pusti šuplju![]()
Ne znam,ne drži me euforija ko nekad kad je walcott izvodio prekide koliko smo bili ****
Nema ni jednog igrača koji nosi neki identitet.
Odegard nam kapiten.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Kad reče BiH pripizdini isključio sam opciju da se radi o meni jer ne živim tamo, al evo 
Svako ismijavanje institucija kao što su engleski klubovi koji godišnje zarađuju stotine milijuna funti dok ti sjediš ispod nekog brda na Balkanu s prosječnom plaćom je za izučavanja ako si potpuno ozbiljan u tom trenutku, da se razumijemo. Neovisno o tome navijaš li za Arsenal, Kamen Ingrad ili Bocu Juniors.
Svako ismijavanje institucija kao što su engleski klubovi koji godišnje zarađuju stotine milijuna funti dok ti sjediš ispod nekog brda na Balkanu s prosječnom plaćom je za izučavanja ako si potpuno ozbiljan u tom trenutku, da se razumijemo. Neovisno o tome navijaš li za Arsenal, Kamen Ingrad ili Bocu Juniors.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
The Athletic has spoken to **** close to all those concerned, granting them anonymity to protect relationships and positions, to paint a picture of how the Chelsea-Potter project fell apart so quickly. We can reveal that:
While relations with Potter were never hostile, key senior players were increasingly sceptical and felt he was out of his depth
Some referred to him as “Harry” or “Hogwarts” behind his back, while some team selections caused confusion
So bloated had Chelsea’s first-team squad become that some players had to sit on the floor during team meetings while others changed for training in the corridor
Some training sessions had to involve a nine-v-nine game on top of the usual 11v11 such is the size of the squad
Todd Boehly may draw the focus but Behdad Eghbali is the real power behind the throne at Stamford Bridge and some considered the presence of the owners, watching first-hand so often from the sidelines at training, to be unnerving, even though Potter had no issue with it
Eyebrows were raised at the head coach’s pledge to try and win the “f****** Champions League” at a recent meeting with supporters, a statement that seemed out of character
The hierarchy acted when, backed up by data, they determined the team was showing no evidence of progress
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mogu topnici i slavit titulu.NEW: Paul Tierney will referee Liverpool's clash with Arsenal at Anfield on Sunday Afternoon. #lfc [football london]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Shategabri
- Kontakt:
Vodiš se trenutnom formom.
Taj Napoli će uzeti jedino raspadnutu Seriju A, dok će City eventualno završiti s nekim miki maus kupom ako su još u opticaju.
Arsenal odnosno Arteta je uradio dobar posao koji dolazi na naplatu. No, širina ekipe je takva da bi ispušili na svim frontovima da su recimo trenutno u 1/4 LP i bore se sa Cityjem za titulu.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.