Neki igrči sw sporije prilagođavaju na ligu, mislim da je Renan jedan od njih. Odradi on dosta posla bez obzira što ne daje golove, protiv Slobode takođe je odrađivao neke prljave poslove. Nije on loš igrač, što se tiče Gulašvilija on mi se najviše svidio kao igrač i sledeće sezone će momak razvaljivati, siguran sam u to.MortemHz je napisao/la: ↑04 apr 2023, 13:12Ima 1 gol i 1 asistenciju u nešto više od 3 utakmice kada gledamo minutažu što nije loše kad vidiš ko ga trenira i da nemamo neki uhodan sistem. Polako, treba malo sačekati jer potencijal sigurno ima. Isto mislim za većinu igrača, posebno Avramovski. Ok, ne može odigrati svih 90 minuta ali ne mogu ništa očekivati kad je jednu utakmicu na tribinama a drugu počne u 75. minuti naprimjer. Znam da nema puno kola do kraja ali igračima generalno treba dati prostor i vrijeme.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moras bit u posebnom raspolozenju da to citas... recimo poslije poraza i kad sam nervozan niposto ne citam, al vako kad je opustena varijanta dobro je stivo, toplo preporucujemJavierBosnia je napisao/la: ↑04 apr 2023, 14:38Meni je zao ovog pitara brata, njegove postove uvijek preskacem. Nekad se osjecam lose sto se covjek potrudi da nesto napise, a ne bude vidjeno![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vjeruj mi da su citaniji nego bilo ciji nego nemas covjeku sta odgovoriti, sve kazeJavierBosnia je napisao/la: ↑04 apr 2023, 14:38Meni je zao ovog pitara brata, njegove postove uvijek preskacem. Nekad se osjecam lose sto se covjek potrudi da nesto napise, a ne bude vidjeno![]()

Ovde se pravi legenda od Ahmeta a recimo od krsta panjina, pogledas u statistiku vidis da su obica osvoili isti brij titula dali isto golova (krste par golova vise) i onda ovde neko kaze nakon 2.5 utakmice da je Rene pljacka..
Takodje niko nesmije ni pomislit a kamoli komntar napisati da je na kraju Ahmet ispo supak mnogo veci od krstea.
Otisao je u zadnju ekipu da bi zavrsio karijeru, u stilu mogu ja igrat sto bi ja bio trener (skolovo se za trenera u 38 godini) i zavrsio karijeru u FK SARAJEVU kad je bolje u konjicu..
Takodje zamene to nije uredu posebno ako se vidi da ni igmanu neigra standardno 6 kola jedan go..
Takodje ovde se nesmije reci (jedno umlje) da je Ahmet imao poprilicno velika primanja medju 4-5 igraca sigurno ali to je uredu jer je dao 3-4 gola zelji (krepanom sto zuvi od pare) za 6 godina u klubu..
Recimo dupovac je djete kluba igrao je standardno i zaradjivao 3x manje od ahmeta svi smo ga otpisali progasili limom glupavcem jer nije htio da raskine ugovor itd..
Interes kluba je na prvom mjestu a to sto je ovde rahmanovic tatar ahmet krle legenda a nije Husref koji je recimo kao igrac bio bolji od njih zajedno takodje imao igracku karijeru 80x vecu od navedeni osvoio titula igrac trener vise od njih u tezoj ligi za 2.4 m puta. Kad je plako za 200 k km ispo koda je pelak ili ihtinarevic a krste i ahmet su zanjega sto je Maradona za argetince..Da nepricam da je Husrefov BRAT 2-3 najveca legenda kluba
Brazilac je vise pokazao u ove 2-3 utakmice od ahmeta zadnje 2 godine
Takodje niko nesmije ni pomislit a kamoli komntar napisati da je na kraju Ahmet ispo supak mnogo veci od krstea.
Otisao je u zadnju ekipu da bi zavrsio karijeru, u stilu mogu ja igrat sto bi ja bio trener (skolovo se za trenera u 38 godini) i zavrsio karijeru u FK SARAJEVU kad je bolje u konjicu..
Takodje zamene to nije uredu posebno ako se vidi da ni igmanu neigra standardno 6 kola jedan go..
Takodje ovde se nesmije reci (jedno umlje) da je Ahmet imao poprilicno velika primanja medju 4-5 igraca sigurno ali to je uredu jer je dao 3-4 gola zelji (krepanom sto zuvi od pare) za 6 godina u klubu..
Recimo dupovac je djete kluba igrao je standardno i zaradjivao 3x manje od ahmeta svi smo ga otpisali progasili limom glupavcem jer nije htio da raskine ugovor itd..
Interes kluba je na prvom mjestu a to sto je ovde rahmanovic tatar ahmet krle legenda a nije Husref koji je recimo kao igrac bio bolji od njih zajedno takodje imao igracku karijeru 80x vecu od navedeni osvoio titula igrac trener vise od njih u tezoj ligi za 2.4 m puta. Kad je plako za 200 k km ispo koda je pelak ili ihtinarevic a krste i ahmet su zanjega sto je Maradona za argetince..Da nepricam da je Husrefov BRAT 2-3 najveca legenda kluba
Brazilac je vise pokazao u ove 2-3 utakmice od ahmeta zadnje 2 godine
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 04 apr 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pitar6785 je jedini lik na forumu koji nikada nikome nije ružnu rijec uputio.
Mozda i jest samo to nismo skontali

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Slazem se i meni ce bas ostati u lijepom sjecanju
Bas me pogodila ova vijest
-
- Kontakt:
koja?BordoBBoja je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:41Slazem se i meni ce bas ostati u lijepom sjecanju
Da je legenda moramo se slozit. Daleko je najjaci lik na cijelom forumu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Dokanovic prvi 11 protiv Trabzona
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa evo za pitara onog sto pisubordobijelisampion je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:43koja?BordoBBoja je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:41Slazem se i meni ce bas ostati u lijepom sjecanju
Pa nije umro covjek nego ga prcajuBordoBBoja je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:02Pa evo za pitara onog sto pisubordobijelisampion je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:43koja?BordoBBoja je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:41Slazem se i meni ce bas ostati u lijepom sjecanju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahahaspezial je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:22Pa nije umro covjek nego ga prcaju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ljudi mu skoro rahmet predali 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

Šta ima?
Kako je?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], OsmanhodzicBuco, Pena, Sinfoc1986 i 63 gosta.