ne smije niko doci od opalalalanekoIzMostara je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:53Jeste se dogovorili sta bojkotujete: kapacitet, udaljenost od terena, cijenu karata ili vremenske uslove![]()
![]()

ne smije niko doci od opalalalanekoIzMostara je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:53Jeste se dogovorili sta bojkotujete: kapacitet, udaljenost od terena, cijenu karata ili vremenske uslove![]()
![]()
Vau jeste zaebani , znatel plivat ?TMmanija2012 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:54Tako su se kofrcili lešinari ,pa se dvojica leševa vode nestali u akciji![]()
Magistrala tutanj ,fataj se pijaceopalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:57Vau jeste zaebani , znatel plivat ?TMmanija2012 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:54Tako su se kofrcili lešinari ,pa se dvojica leševa vode nestali u akciji![]()
Halo magistrala , mi smo glavni grad ,vi ste naši hamali , placajte porez i tišuopalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:03Držite se željeznice i remonta vozova . Vi sa navijanjem nemate ništa ! Malo bi gospoda birala , daj mi ovu daj mi onu tribinu ? Najbolje da vam puštamo vaše pjesme da se osjećate kao domaćini
Ove folove otjerali i to , isto kao da ja tebi kažem kolko ste jaki i moćni bili crni labudovi vas 4 godine raselili sa grbavice i uništili stadion . Ali ti si glup momak da to skotnas , da bi to skontao moraš završit bar 3 razreda osnovne škole a ti si već u drugom odustao . Tako da te fore koje prosipaš i pokušavaš biti smjesan dobit ćeš još gluplji odgovor .TMmanija2012 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:08Halo magistrala , mi smo glavni grad ,vi ste naši hamali , placajte porez i tišuopalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:03Držite se željeznice i remonta vozova . Vi sa navijanjem nemate ništa ! Malo bi gospoda birala , daj mi ovu daj mi onu tribinu ? Najbolje da vam puštamo vaše pjesme da se osjećate kao domaćiniKoliko ste opasni , Zrinje vas otjerali u onu zabit Vrapcice
![]()
Dobra ovadejavu je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:56ne smije niko doci od opalalalanekoIzMostara je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:53Jeste se dogovorili sta bojkotujete: kapacitet, udaljenost od terena, cijenu karata ili vremenske uslove![]()
![]()
![]()
Javi se u centralu, bice cener zeleni. CZ drzavni projekt, Velez entitetski.
Ha magistrala , nemas odgovoropalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:12Ove folove otjerali i to , isto kao da ja tebi kažem kolko ste jaki i moćni bili crni labudovi vas 4 godine raselili sa grbavice i uništili stadion . Ali ti si glup momak da to skotnas , da bi to skontao moraš završit bar 3 razreda osnovne škole a ti si već u drugom odustao . Tako da te fore koje prosipaš i pokušavaš biti smjesan dobit ćeš još gluplji odgovor .TMmanija2012 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:08Halo magistrala , mi smo glavni grad ,vi ste naši hamali , placajte porez i tišuopalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:03Držite se željeznice i remonta vozova . Vi sa navijanjem nemate ništa ! Malo bi gospoda birala , daj mi ovu daj mi onu tribinu ? Najbolje da vam puštamo vaše pjesme da se osjećate kao domaćiniKoliko ste opasni , Zrinje vas otjerali u onu zabit Vrapcice
![]()
Živi i zdravi bili svi nirmalni navijači , a ti si jedan bolesnik !
I vi te 3 godine niste imali damu da se borite i zato Grbavica nije bila vaša , to je tvoja logika .TMmanija2012 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:19Ha magistrala , nemas odgovoropalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:12Ove folove otjerali i to , isto kao da ja tebi kažem kolko ste jaki i moćni bili crni labudovi vas 4 godine raselili sa grbavice i uništili stadion . Ali ti si glup momak da to skotnas , da bi to skontao moraš završit bar 3 razreda osnovne škole a ti si već u drugom odustao . Tako da te fore koje prosipaš i pokušavaš biti smjesan dobit ćeš još gluplji odgovor .TMmanija2012 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:08
Halo magistrala , mi smo glavni grad ,vi ste naši hamali , placajte porez i tišuKoliko ste opasni , Zrinje vas otjerali u onu zabit Vrapcice
![]()
Živi i zdravi bili svi nirmalni navijači , a ti si jedan bolesnik !Sami ste odustali od Bijelog Brijega ,jer niste imali daMu da se borite za njega. Šta vas briga imate sad na onoj livadi "arenu"
![]()
Znas li ti ko su bili Crni Labudovi, ti si haveru puko ,sviju mi![]()
Vidi i ovaj nepismen ccc... Ja sam mislio da je onaj levat od maloprije jedini, kad' ono svi pijačari pišu "kafez"nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:51Necemo u kafez kme kme mal kapacitet kme kme skupa karta kme kme puse bura kme kmelakilone je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:08Vi ste naša Severina!nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 apr 2023, 18:04Pravi ste manipulatori Manijaci, skrecete paznju sa nereda u klubu na tribinu, da vam ne gori i da vam nije najvaznija tekma sezone ne bi vi ovoliko hampe dizali![]()
Al et nemojte se ljutiti kad vas izbacimo iz kupa, u ligi cemo vas opet na Grbavici dobiti i ostaviti bez Evrope kao prije 3 godine kad ste ostali bez titule![]()
![]()
![]()
![]()
Da da, tipičan modus operandi praznoglavih bosanskih forumskih podkapacitiranih idiota. Da stvar bude gora, sada to rade navijači kluba sa Grbavice. Bruka i sramota.
Kako se nismo nista pitali, psujete nam sve redom pred svaku utakmicu sto vas nismo one godine pustili da osvojite titulu
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Haksss i 17 gostiju.