Imate upravu da je spiskala bruku para , a Zrinjski vam pravi djecu na terenu ,bjezi vam milion bodova u pola prvenstva

Ali imate najjacu ekipu u PL ,samo nema trenera da to uklopi

Koga briga za vase misljenje? Radi se o takmicenju kup BiH, vi vise niste ucesnik istog.Zutti je napisao/la: ↑04 apr 2023, 20:07Da je obrnuta situacija podjebavale bi kone i nasladjivale se. Ne smijem ni zamislit kako bi odusevljeni bili da njihova uprava odluci nas na derbiju u kakav kavez stavit, al ovako posto su oni "osteceni" slijedi kuknjava i klasicna prica da je citava drzava protiv njih jaci od ratova, rezima i partija i slicnih idiotizama. Na kraju se sebi i na onu parolu za neodlazak Hordi na finale kupa u listicu zbog zabrane popisase propustanjem sutrasnje utakmice. Jednostano nase kone![]()
Hahaha jesi me sjebao nema govora.
Provalio si se Zuti, nemoj se dalje ukopavatiZutti je napisao/la: ↑04 apr 2023, 20:19Hahaha jesi me sjebao nema govora.Pametniji bi ispao da si se pravio da nisi ni vidio moj post. Nije ni cudo da vas Rodjeni podjebavaju cijelo vrijeme u vezi ovog kaveza, a vi se upecali ko djeca
![]()
Pa imaju onda i ovi iz Veleza opravdanje da vas stave u kavez jer koliko znam i vi ste sranja u Mostaru pravili. Sto se stolica tice prvo ih fiksirajte za tribinu pa onda pricajte da smo ih mi otkinuli, ako nemate love donirat cemo vam mi sarafe samo da se moze makar odvalit kako treba, a ne da se prolaskom pored stolice moze "otkinut". Sto se tice minimalnog broja ulaznica za jug to je davno ispricana prica koju vi mitomani ne mozete shvatit i to je vas problem. Prvi ste poceli s tim glupostima.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 apr 2023, 20:19Koga briga za vase misljenje? Radi se o takmicenju kup BiH, vi vise niste ucesnik istog.Zutti je napisao/la: ↑04 apr 2023, 20:07Da je obrnuta situacija podjebavale bi kone i nasladjivale se. Ne smijem ni zamislit kako bi odusevljeni bili da njihova uprava odluci nas na derbiju u kakav kavez stavit, al ovako posto su oni "osteceni" slijedi kuknjava i klasicna prica da je citava drzava protiv njih jaci od ratova, rezima i partija i slicnih idiotizama. Na kraju se sebi i na onu parolu za neodlazak Hordi na finale kupa u listicu zbog zabrane popisase propustanjem sutrasnje utakmice. Jednostano nase kone![]()
Valjda u ovom svemu probate negdje naci opravdanje za taj nas fiktivni kavez. Zeljo mora u buducnosti zastiti svoje navijace od vaseg divljastva koji cesto izazove gadjanje bakljama porodicne tribine pune djece, starijih, zena.. cupanje stolica.
I piitate se zasto to neko radi?
Poredite neuporedivo. Nesto sto ste probali izjednaciti kad nama date minimalan broj ulaznica za jug, iako nikad se nije desio incident koji se moze porediti sa vasim glupostima.
blago tebi, 6 dana odmaras
Jos kad bi tvoja grupa uhavizala da je Hordama bilo zabranjeno ic u Listicu, a vama stvoreni svi uslovi, al kamo srece... Mozda vi i po vaznosti utakmice odlucujete idete li na gostovanje kao sto po tribini birate pa je zato veci propust ne otic na zabranjeno finale kupa nego na dozvoljeno polufinale. Vas nacin zivota navijacka sramota.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 20:21Provalio si se Zuti, nemoj se dalje ukopavatizaustavi se na vrijeme
![]()
Naletio vjetar danas jugovina neka jaka , sve štandove odnjelo s pijace pa se solidarisemo s rodjenima
Ko ti kaze da opravdavam? Vrati moje postove gdje sam pisao da je ono bruka i da su vas trebali stavit na onu tribinu gdje im je vip
Vidio sam sta si pisao. Neki minusi i kodeksi.Zutti je napisao/la: ↑04 apr 2023, 20:32Ko ti kaze da opravdavam? Vrati moje postove gdje sam pisao da je ono bruka i da su vas trebali stavit na onu tribinu gdje im je vip
Znam da nece zbog kaveza, ni ne mislim da se ne ide jer se ne mogu organizovat, nekog straha ili cega vec, al ja sam rekao da je za obje strane minus. Meni prvo nije jasno kako su ljudi iz Veleza mogli sebi ovakvu sramotu priredit, a vala ni kako neko svjesno moze bojkotovat polufinale kupa svog kluba iako ima (kakve - takve) uslove za dolazak na utakmicu. Isto cu rec i ako mi ne odemo u Mostar. Zivi bili pa vidjelilet3 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 20:37Vidio sam sta si pisao.
Al znas ti vrlo dobro da manijaci nece ici zbog ponizavanja i nenormalnih uslova, kao sto se ni horde ne bi ponizile u onom cumezu, prvi ti ne bi usao u onu pascaru - samo se malo pravis lud i naivan sadal hajd.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, MostarReds22, tutankamon1905, VolimBiH96 i 19 gostiju.