Steta al ok , monte carlo je uvijek bio sa dosta otkaza, ova dva spanca ce se spremati za barcelonu i madrid
Inace jel ove godine madrid i rim se igraju kroz dvije sedmice kao IW i Miami?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Steta al ok , monte carlo je uvijek bio sa dosta otkaza, ova dva spanca ce se spremati za barcelonu i madrid
Da.ronaldo99 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 17:55Steta al ok , monte carlo je uvijek bio sa dosta otkaza, ova dva spanca ce se spremati za barcelonu i madrid
Inace jel ove godine madrid i rim se igraju kroz dvije sedmice kao IW i Miami?
Pretpostavka je da Novak, tj da prva 4 nosioca nece igrati prvo kolo. Dakle, ponedjeljak i utorak bez njih tako da je za ocekivati od srijede/cetvrtka da svi zaigraju.
Moje misljnje je da ce sada bas ici na MC jer ih ima cini mi se samo 2 osvojena. Madrid ce vjerovatno tankirati, a Rim brani i ujedno mu dodje kao generalka pred RG.Jakobsen91 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:57Monte Carlo je sad u nedjelju. Poslije BL ide Madrid, a to je cesto znao preskociti.
Samo lagano...CAGarfia je napisao/la: ↑04 apr 2023, 21:11Opet Nadal ulazi u sezonu bez Monte Carla. Čisto sumnjam da može ući ove godine nespremniji na Roland Garros nego prošle godine, pa je i tu dizao formu kada je bilo najpotrebnije. Zabrinjavajuće je ovo jer je na terenima već mjesec i po koliko znam. Nije nemoguće da i Barcelonu preskoči jer je rekao da je ovo dug proces oporavka.
Mislim da je Alcarazu ovo preventivno propuštanje i da bi sigurno igrao da je Roland Garros u pitanju. Morat će on lakše lopticu udarati i smanjiti prosječan tenis kako Govedarica reče kako bi se smanjio intenzitet i mečeva i povreda.
Ja opet navijam za skijaša da skine nevinost jer i Novak tek ulazi u šljakersku sezonu i vraća se mečevima.
Kako bi ti poredao trenutno najkvalitetnije tenisere?
Ne bi imao sta dodati,ako ne racunamo povrijedjenog Rafu,ali sad kad krene sljaka svakako je tu negdje sa Carlitosom ako bude zdrav.Za hrvata Djokovica treba vidjeti kako ce izgledati u Monte Carlu i banjaluckim pasnjacima nakon duzeg neigranja,pa mozda eventualno moze ispred skijasa.

Agut se raspada ove sezone, nije neko mjerilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.