Premijer liga BiH - aktuelno

zeljovolimte
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zeljovolimte » 04 apr 2023, 20:50

Treba posteno gledati.
Da sam na mjestu FK Velez. Isto bih uradio ako bih bio siguran da mogu stadion popuniti, zasto bih pustio goste? Dao bih im minimalno 5% i to je to. "Ovo je nas stadion, kraj price".
Nek je kapacitet 7 hiljada, to je jedno 350 karti ako se ne racuna tampon zona. Odmah kazes MUP ne zeli da osigurava takvu utakmicu i gotovo.
Imamo mi istu situaciju sa navijacima FKS, koji zahtjevaju cijeli sjever ili neke prosirene zdenke. Pitam se zasto bi ih neko pustio, i ovo sto dobiju naprave utakmicu visokog rizika gdje nam sjever i istok "strahuju" od baklji, neizostavna tradicija, meni licno neshvatljivo ponasanje. Vjerovatno jer znaju da nece dobiti reakciju kao sto bi dobili u BL ili SB. Imate navijace Borca koji nisu ni smjeli uci u gostujuci sektor Grbavice jedva docekali da samo odu kuci.
Kakva je svrha toga?
Kavez nema smisla definitivno, i to ne bi trebala biti opcija osim u slucaju trpanja Ultrasa u njega.
Nevjerovatno oko cega se ljudi svadjaju, vrijedjaju jedni druge zbog utakmica u kojima bude 30 minuta aktivne igre, po 40-50 prekrsaja na utakmici.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 04 apr 2023, 20:51

slika
Odin, I await thee
Your true son am I

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 apr 2023, 20:51

Rodjeni81 je napisao/la:
04 apr 2023, 20:42
Sto ste se u Derventi ponizavali? Sto niste ostali kuci :urnebes:
slika
Smijesno porediti sa Derventom.
Tri tribine imaju u Vrapcicima. Jel to toliko tesko bilo napraviti jedan sektor za 500 gostujucih navijaca, da se napravi prava atmosfera u Kupu, vec se moralo cirkuzati sa onim cumezom.

@Zuti,
Naravno da nece ni horde pristati na ono ponizavanje, ni manijaci, ni ultrasi, ni bilo ko. Nismo kokoske jbg ti.
I nemoj porediti zdenku sa onim cumezom, ne grijesi dusu :mrgreen:

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 04 apr 2023, 20:55

let3 je napisao/la:
04 apr 2023, 20:51
Rodjeni81 je napisao/la:
slika
Smijesno porediti sa Derventom.
Tri tribine imaju u Vrapcicima. Jel to toliko tesko bilo napraviti jedan sektor za 500 gostujucih navijaca, da se napravi prava atmosfera u Kupu, vec se moralo cirkuzati sa onim cumezom.

@Zuti,
Naravno da nece ni horde pristati na ono ponizavanje, ni manijaci, ni ultrasi, ni bilo ko. Nismo kokoske jbg ti.
I nemoj porediti zdenku sa onim cumezom, ne grijesi dusu :mrgreen:
Ma dobro u poredjenju s onim kavezom iz pionirske, zdenka je uslovna za zivot u njoj
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 apr 2023, 20:56

Zutti je napisao/la:
04 apr 2023, 20:23
zeljovolimte je napisao/la:
04 apr 2023, 20:19
Zutti je napisao/la:
04 apr 2023, 20:07

Da je obrnuta situacija podjebavale bi kone i nasladjivale se. Ne smijem ni zamislit kako bi odusevljeni bili da njihova uprava odluci nas na derbiju u kakav kavez stavit, al ovako posto su oni "osteceni" slijedi kuknjava i klasicna prica da je citava drzava protiv njih jaci od ratova, rezima i partija i slicnih idiotizama. Na kraju se sebi i na onu parolu za neodlazak Hordi na finale kupa u listicu zbog zabrane popisase propustanjem sutrasnje utakmice. Jednostano nase kone :rol:
Koga briga za vase misljenje? Radi se o takmicenju kup BiH, vi vise niste ucesnik istog.
Valjda u ovom svemu probate negdje naci opravdanje za taj nas fiktivni kavez. Zeljo mora u buducnosti zastiti svoje navijace od vaseg divljastva koji cesto izazove gadjanje bakljama porodicne tribine pune djece, starijih, zena.. cupanje stolica.
I piitate se zasto to neko radi?
Poredite neuporedivo. Nesto sto ste probali izjednaciti kad nama date minimalan broj ulaznica za jug, iako nikad se nije desio incident koji se moze porediti sa vasim glupostima.
Pa imaju onda i ovi iz Veleza opravdanje da vas stave u kavez jer koliko znam i vi ste sranja u Mostaru pravili. Sto se stolica tice prvo ih fiksirajte za tribinu pa onda pricajte da smo ih mi otkinuli, ako nemate love donirat cemo vam mi sarafe samo da se moze makar odvalit kako treba, a ne da se prolaskom pored stolice moze "otkinut". Sto se tice minimalnog broja ulaznica za jug to je davno ispricana prica koju vi mitomani ne mozete shvatit i to je vas problem. Prvi ste poceli s tim glupostima.
Vi druze pravite samo nered na Grbavici. Jel ti vjerujes svojim ocima ili vjerujes u mitove o tim stolicama? Kako RA nije dosla na takvr stolice i ostale grupe eto samo vama odsarafimo. Nema niko pametnijeg posla.
Jeste li svjesni da dodjete i pri ulasku pojedinxi pocupaju stolice i okace ih kao trofeje.
Prosle godine krenuli prema jugu "hajmo svi dole"..
To se nekad desilo u Mostaru?
Da ne pricam o divljanju sa bakljama..

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 04 apr 2023, 20:59

Haha joj rodjenih najjaci su na forumu
A na tribini u rangu sokolova

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 04 apr 2023, 21:00

Manijakalnost99 je napisao/la:
04 apr 2023, 20:59
Haha joj rodjenih najjaci su na forumu
A na tribini u rangu sokolova
Sto se tice kaveza, pisemo isto sto si ti pisao dok nisi vidio saopstenje Manijaka :rol:

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 04 apr 2023, 21:02

Kakvo saopstenje roki
Prije saopstenja sam promijenio misljenje
Manijaci se zvanicno tek navecer oko 20 oglasili

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 04 apr 2023, 21:03

04 apr 2023, 20:56
Zutti je napisao/la:
04 apr 2023, 20:23
04 apr 2023, 20:19

Koga briga za vase misljenje? Radi se o takmicenju kup BiH, vi vise niste ucesnik istog.
Valjda u ovom svemu probate negdje naci opravdanje za taj nas fiktivni kavez. Zeljo mora u buducnosti zastiti svoje navijace od vaseg divljastva koji cesto izazove gadjanje bakljama porodicne tribine pune djece, starijih, zena.. cupanje stolica.
I piitate se zasto to neko radi?
Poredite neuporedivo. Nesto sto ste probali izjednaciti kad nama date minimalan broj ulaznica za jug, iako nikad se nije desio incident koji se moze porediti sa vasim glupostima.
Pa imaju onda i ovi iz Veleza opravdanje da vas stave u kavez jer koliko znam i vi ste sranja u Mostaru pravili. Sto se stolica tice prvo ih fiksirajte za tribinu pa onda pricajte da smo ih mi otkinuli, ako nemate love donirat cemo vam mi sarafe samo da se moze makar odvalit kako treba, a ne da se prolaskom pored stolice moze "otkinut". Sto se tice minimalnog broja ulaznica za jug to je davno ispricana prica koju vi mitomani ne mozete shvatit i to je vas problem. Prvi ste poceli s tim glupostima.
Vi druze pravite samo nered na Grbavici. Jel ti vjerujes svojim ocima ili vjerujes u mitove o tim stolicama? Kako RA nije dosla na takvr stolice i ostale grupe eto samo vama odsarafimo. Nema niko pametnijeg posla.
Jeste li svjesni da dodjete i pri ulasku pojedinxi pocupaju stolice i okace ih kao trofeje.
Prosle godine krenuli prema jugu "hajmo svi dole"..
To se nekad desilo u Mostaru?
Da ne pricam o divljanju sa bakljama..
Ima svega u zdenci. Ima i nasih koji cupaju stolice, al priznao ti ili ne dosta je i nefiksiranih stolica. Sto se tice belaja nista veci (izuzimajuci onaj pokusaj skidanja parole s juga) incidenti nego sto se desavaju pod BB i vasim incidentima s Lesinarima. Nije to u tolikoj kolicini koliko vi spominjete, mada to bacanje bilo cega u obicnu publiku je za osudu i dozivotnu zabranu ulaska na stadion.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 04 apr 2023, 21:04

Rodjeni81 je napisao/la:
slika
Ups.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 apr 2023, 21:07

Antikloc je napisao/la:
04 apr 2023, 09:11
U ovako kratkom tekstu,tolika kolicina mitomanije i lazi. Tesko psihicko oboljenje.
Imaš četiri slova viška u imenu.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 apr 2023, 21:07

Zamoljavam strućnjake za estetiku da sljedeći put kad budu pravili privremenu montažnu tribinu ispoštuju pedigre svih navijaćkih skupina, da se ne bi dovodili u ovakvu situaciju. Hvala na razumijevanju!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 04 apr 2023, 21:09

04 apr 2023, 21:02
Kakvo saopstenje roki
Prije saopstenja sam promijenio misljenje
Manijaci se zvanicno tek navecer oko 20 oglasili

slika

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
De pogledaj ga jos iz kojeg ugla
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 04 apr 2023, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 apr 2023, 21:13

TMmanija2012 je napisao/la:
04 apr 2023, 20:34
Ovi pitari se baš utripovali da naše stolice nisu fiksirane :urnebes: Kad dobro puhne vjetar treba nam hefta da ono poredama da izgleda ko na pravom stadionu :rol:
To je stvarno istina da nekad stolice na derbiju nisu pricvrscene ili samo malo pricvrscene. Malo je dotaknes ona ode. Ali istina je da ih neki i cupaju i bacaju. A neke stvarno ne moraju ni cupati jer nisu ni pricvrscene

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 04 apr 2023, 21:14

Balorda je napisao/la:
04 apr 2023, 21:04
Rodjeni81 je napisao/la:
slika
Ups.
pomozi im Boze.
cuj ups :rol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 04 apr 2023, 21:18

Majku vam vasu jos serete o istoj temi. Boze sacuvaj i sakloni.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 04 apr 2023, 21:19

Onda sam ga ja kasno vidio nebitno
Uglavnom ja sam rekao da je kavez ok sto sam i mislio
Ali poslije sam promijenio misljenje
Jbt zdenku poredite s ovim
Pa zdenka je sastavni dio natkrivene tribini

A sinoc njih troje cetvero se qurci i proziva manijake svu noc
A ovaj sad **** fol majke 👍
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 04 apr 2023, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 04 apr 2023, 21:21

04 apr 2023, 20:50
Treba posteno gledati.
Da sam na mjestu FK Velez. Isto bih uradio ako bih bio siguran da mogu stadion popuniti, zasto bih pustio goste? Dao bih im minimalno 5% i to je to. "Ovo je nas stadion, kraj price".
Nek je kapacitet 7 hiljada, to je jedno 350 karti ako se ne racuna tampon zona. Odmah kazes MUP ne zeli da osigurava takvu utakmicu i gotovo.
Imamo mi istu situaciju sa navijacima FKS, koji zahtjevaju cijeli sjever ili neke prosirene zdenke. Pitam se zasto bi ih neko pustio, i ovo sto dobiju naprave utakmicu visokog rizika gdje nam sjever i istok "strahuju" od baklji, neizostavna tradicija, meni licno neshvatljivo ponasanje. Vjerovatno jer znaju da nece dobiti reakciju kao sto bi dobili u BL ili SB. Imate navijace Borca koji nisu ni smjeli uci u gostujuci sektor Grbavice jedva docekali da samo odu kuci.
Kakva je svrha toga?
Kavez nema smisla definitivno, i to ne bi trebala biti opcija osim u slucaju trpanja Ultrasa u njega.
Nevjerovatno oko cega se ljudi svadjaju, vrijedjaju jedni druge zbog utakmica u kojima bude 30 minuta aktivne igre, po 40-50 prekrsaja na utakmici.
Konacno neko realan. :bih:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 04 apr 2023, 21:24

Necete ni karte dobiti na grbavici
A poslije ove sutrasnje jos dvije se utakmice igraju revans kupa i ligaska obje na Grbavici
Eto rijeseno svi zadovoljni

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 04 apr 2023, 21:25

04 apr 2023, 21:24
Necete ni karte dobiti na grbavici
A poslije ove sutrasnje jos dvije se utakmice igraju revans kupa i ligaska
Eto rijeseno svi zadovoljni

Necemo dobiti, kupit cemo ih :bih:
04 apr 2023, 21:19

A sinoc njih troje cetvero se qurci i proziva manijake svu noc
A ovaj sad **** fol majke 👍
aj ono sinoc je bilo vise sega,a sad je preslo svaku mjeru...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.