Tesko ce biti našteliti 6 poziciju

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Tesko ce biti našteliti 6 poziciju
Tiebreakeri ce vjerovatno odlucivat
Nije nemoguce,u nekom ludom slucaju da sve tri ekipe zavrse sa istim rekordom vi bi ste izvisili za direktan plasman u PO,ne bi bilo lose GSW-MEM u prvoj rundi
Denver-Minnesota
pa zar opet da vas ispraše GSW?
Iskreno mislim da ispadaju u playinu. Al eto vrijedi se nadat da cemo gledat njihovo metliranje.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:36pa zar opet da vas ispraše GSW?
Ma ko god zavrsi na PHX bice prejebena serija,ali MEM-GSW bi bila prava poslastica prve runde,MEM je zreliji ove sezone
Ma odmah da imamo dvije serije koje ce svi gledati i odmah da se zna da ce MEM-LAL biti finale zapada.
Vala ne mogu biti nikako izraziti favoriti, uz svo postovanje, ako budu morali 3 serije startati bez prednosti domaceg terena.To te sustigne kad-tad.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 00:48Dzaba trubiti da su na zapadu zdravi GSW izraziti favoriti, sve ostalo je onako mehh, moze se omaketi pa da neko nekom ludom serijom uspije izbaciti GSW, ali tesko
Istok je vec komplikovaniji jer imaju 3 ekipe koje su tu negdje ravnopravne u borbi da izadju sa istoka, po meni blagu prednost dajem Bucksima prije Bostona
Ma kakvi, imao je KD i bradu i Irvinga pa nisu prve runde prosli
Mozda sam pretjerao ali su favoriti broj 1, mozemol se tu sloziti, koliko god ih ne volim postujem ih jer su krojeni za najvise dometeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 apr 2023, 01:01Vala ne mogu biti nikako izraziti favoriti, uz svo postovanje, ako budu morali 3 serije startati bez prednosti domaceg terena.To te sustigne kad-tad.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 apr 2023, 00:48Dzaba trubiti da su na zapadu zdravi GSW izraziti favoriti, sve ostalo je onako mehh, moze se omaketi pa da neko nekom ludom serijom uspije izbaciti GSW, ali tesko
Istok je vec komplikovaniji jer imaju 3 ekipe koje su tu negdje ravnopravne u borbi da izadju sa istoka, po meni blagu prednost dajem Bucksima prije Bostona
Haha, već sam ih bio otlisao, umalo OT.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.