FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2023, 22:47

Ako nista Salihamidzic je svakim danom sve blize otkazu :kafa:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 apr 2023, 22:47

Sudija ni jednu odluku nije imao u koristi Bayerna, klanje DfB-a od početka sezone nije zanemarivo, ali kup je izgubljen zbog toga što su igrači cirkuzali, Bundesliga je dovedena u pitanje zbog istog cirkuzanja. Ako vole to raditi nek postanu stand-up komičari na Netflixu, Muller bi se najbolje snašao u tome. Četiri utakmice zaredom penal, ako se ne iskorjeni ovo glupiranje i klupira svaki igrač koji je ljubitelj cirkusa, komedije i bilo kakvih pošalica možemo se udarat nogom u guzicu ako se Bundesliga osvoji.

Samo što bih ja prije ove utakmice pristao na poraz ako će pobjedit istu ovu ekipu za vikend i Citya za 7 dana, ali igrala ti je prva postava i radila ono što uvijek radi i šta treba očekivat za vikend i slijedeće sedmice. Ako misle da su zabavili nekoga svojom komedijom, zabavili su publiku svake protivničke ekipe, meni su zdravlje pojebali.

Komentator jeo **** od samog početka utakmice, čitavo prvo poluvrijeme pričao o faulu Upamecana u napadu, a najmanje 5 faulova nad igračima Bayerna nije svirano.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2023, 22:48

Dozvoliš kući da te izbaci yebeni Freiburg a očekuješ neke velike stvari.Od dolaska Tuchela nisam vidio nikakav poseban napredak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2023, 22:49

Smeta cinjenica da smo ovakve utakmice uvijek gubili.

Mi ako pobijedimo to je sa nekoliko golova razlike, kada je mec na noz onda smo vazda donji.

Ne znam, ako ce ovo znaciti nesto bolje neka su ispali ali mene je ovo toliko potreslo da ja zaspati ne mogu.

Mnogo kurcobolje u ekipi, preplacenih zvijezda koje se na terenu tako ponasaju ali samo kada je sminka u pitanju.

Mnogo zabrinjava cinjenica da je Muller toliko zasticen i da na njega racuna sve i jedan trener.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 04 apr 2023, 22:50

Potpuna kontrola utakmice pod Tuchelom. Freiburg ozbiljnu sansu nije stvorio za 90 min.

Klasicna utakmica koja se dobije u 9 od 10 slucajeva ali danas se sve sastavilo.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 apr 2023, 22:52

Pravit ćemo Naggya od blata

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 apr 2023, 22:52

Omerbavarac je napisao/la:
04 apr 2023, 22:49
Ne znam, ako ce ovo znaciti nesto bolje neka su ispali ali mene je ovo toliko potreslo da ja zaspati ne mogu.
Isto kao što ni ja nisam mogao poslije Leverkusena, neću moći ni večeras. Da je izveo rezervnu postavu i prodao kup, ma boli me briga ako može ovo ostalo osvojit. Nego opet ista stvar, ista **** stvar koja je problem već dvije sezone. Da te dobije ekipa koja je bolja od tebe nema te šta nesanica ****, nego što se sve to desi jer neko sebi da pravo da pravi cirkus.

Nije Tuchel kriv što je nekim idiotima do glupiranja, niti je Nagelsmann bio kriv, koji je otjeran upravo zbog tih idiota. To se večeras vidjelo, vidjelo se i u subotu.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 apr 2023, 22:55

Jeste li vidjeli i jedan pozitivan znak od novog trenera otkad je došao, ja nisam?

Igrači i dalje imaju problema sa primanjem i dodavanjem lopte, ok možemo se praviti da je to problem bivšeg trenera koji ih je trebao naučiti da idu na tutu, međutim koncentracija, pristup, ozbiljnost, želja, osnove, toga jednostavno nema.

Redovno ih deru Freiburg i BMG, zašto?

Brdo preplaćenih klošara, sve to potjerati u 3 pm.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2023, 22:56

Ispadne li od Citya sezona će biti fijasko a otkaz Nagelsmanu ce ispostaviti kao izrazito glup potez.

Uskoro ćemo znati a kroz par dana opet sa Freiburgom ali u gostima ako tu prospemo bodove biće fina uvetira pred City.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 04 apr 2023, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 apr 2023, 22:56

Omerbavarac je napisao/la:
04 apr 2023, 22:49

Mnogo kurcobolje u ekipi, preplacenih zvijezda koje se na terenu tako ponasaju ali samo kada je sminka u pitanju.

Mnogo zabrinjava cinjenica da je Muller toliko zasticen i da na njega racuna sve i jedan trener.
Kurcobolja jedina istina i tzv.zvijezde :puke:

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 04 apr 2023, 22:58

Ocekivano.
Ovdje nema ko dat gola.
Koliko fali prava 9-ka.
Na ljeto krenuti po world class u napadu.
Cancela treba kupiti, extra igrac.
Pavard na beku je u rangu Vrsajevica.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 04 apr 2023, 22:58

Pa nije sudija kriv sto nitko nije u stanju opucat po golu. Od pocetka se vidjelo da pristup nije pravi. Nije bio pravi ni protiv Borusije al tad su nam se neke stvari poslozile bile. Previse je na terenu igraca koji ili se plase sutnut loptu il vise vole dodat nego zabit. Nema pravog golgetera koji se ne bi libio opucat odakle bilo. Govorilo se kad je Lewa odlazio da ce njegove golove iskompenzirat ostali, ali ne ide to tako, Coman, Sane, Musiala nije to taj tip igraca. Mane je trebao da bude taj pa evo vidimo sta se od njega desi, da je utakmica usla u produzetak taman bi i crveni dobio.

Ima ekipa potencijal a u isto vrijeme i neku limitiranost koja se vidjela i protiv Leverkusena i veceras. Freiburgu cestitke, borili su se na terenu do maximuma i na kraju kad se sve sabere zasluzeno idu dalje.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 apr 2023, 22:59

Bundesliga je napisao/la:
04 apr 2023, 22:47
Ako nista Salihamidzic je svakim danom sve blize otkazu :kafa:
kakav otkaz, on ce zadnji dobiti otkaz jer je dobar prijatelj sa svim... ne bi me cudilo da ih cak i placa ispod stola :kafa:

Kazu da je The Treble u opasnosti :rol: :rol: :rol: dvije utakmice kasnije i ljudi ispali od Freiburga kod kuce :tokralju: :tokralju: :tokralju: pa ovakvu gresku ne bi ni Nerlinger napravio :rol: evo vam treble kad ste trazili
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 04 apr 2023, 23:02

coelho41 je napisao/la:
04 apr 2023, 22:52
Pravit ćemo Naggya od blata
Hocemo sigurno. Bolje ispasti 5-0 od Gladbacha i od Villareala.
Nur der FCB

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 apr 2023, 23:03

Prvi poraz od Frajburga ikad u Minhenu bravo momci i to ste uspjeli svaka cast :clap: ja cekam dan da ovaj sa mog avatra preseli na klupu ili na tribine
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 04 apr 2023, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 apr 2023, 23:04

Thomas Müller: "A very bitter defeat. It's not easy to analyze the game, in the end everyone will talk about the result. I thought we didn't play a bad game, we had chances but lacked precision and efficiency in the final third" [@DasErste
]
Kako ne, počnimo od tebe - mlitavo pucanje, dodavanje, dribling, sve, ukratko igrač manje.
Müller: "We know Freiburg is a team that fights and works together. We put pressure on them and pushed them back especially in the second half. As I said, we missed something in the final third. It's very disappointing"
Zato su na vaše igrače nadirala po dvojica i uzimala im lopte, a vi ste zijanili okolo.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 apr 2023, 23:06

Ako je "tripleta u opasnosti" razlog onakvog tjeranja, onda je pola ekipe trebalo otjerat. Na kraju krajeva i ne mora biti tripleta, ali problem je što sa ovim cirkuzanjem neće biti ništa.

Sada mene zanima ko se najviše pitao za transfere na ljeto? Za dovođenje De Ligta svaka čast, ko je odgovoran za ovo ostalo? Dovedeni promašaji od igrača i od 50 opasnih situacija ošutat će se jednom ili dva put jer igrači ne smiju ošutat. Bez centarfora ganjaš tripletu? Ako je Nagelsmann tako htio onda je otkaz opravdan, sad ćemo vidjet koga će Tuchel tražiti i ko će biti doveden, pa ćemo znati jesu li se zajebali sa otkazom.

I šta ćeš uradit za vikend protiv istog ovog Freiburga na njihovom terenu? Dat im 2 penala i dodavat im lopte?

Na kraju krajeva, nemojte dvomeč protiv PSG-a uzimati kao mjerilo, pogledajte kakva je kriza tamo.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2023, 23:09

Nerminovic je napisao/la:
04 apr 2023, 22:59
kakav otkaz, on ce zadnji dobiti otkaz jer je dobar prijatelj sa svim... ne bi me cudilo da ih cak i placa ispod stola :kafa:
Tako se pricalo i za tabletasa pa fasova otkaz preko noci. Salihamidzic je pod sve vecim pritiskom i silne gluposti koje je napravio ubrzo dolaze na naplatu. Dovodjenje gotovog igraca Manea ce platiti pozicijom. Mane je igrac za MLS-a, a pitanje je da li je i to. Saudijska Arabija mozda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 apr 2023, 23:11

Nisu se oni zajebali sa otkazom, nego su jednostavno trebali pričekati do ljeta, ispali bi puno pametniji, ovako bi mogli ispasti nakon glupog načina otkaza i svjetske budale jer će brzinski izletiti iz svega.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 04 apr 2023, 23:12

Muller je tip igraca koji opstaje u svakom rezimu.
Kada mu trener ne odgovara, napravi klan i otjera ga.
Odavno se nece pojaviti igrac sa vecom zastitom, i kojem niko nista ne smije.
O igrama je suvisno pricati, nikakve koristi.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.