Opet kreneš s glupostima u stilu vama došla 2 Srbina otela grbavicu i spalili je do temelja , vratili je trampom za druga mjesta po BiH . Takvi komentari traže takve odgovore , prvi krenete i naravno da ćeš dobit ovakav odgovor .Argentina je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:42Vama u grad dosla 3 fasista i ugasili vas i tako 30 godina ni na play stationi da odigate tekmu pod Bijelim Brijegom.opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:38Od kako je Ivica Osim izgubio konce u savezu vi kao klub ne postojite . Valjda ti je to jasno , najbolje vam ide ova disciplina plivanje u dugovima i preskakanje poreza .
A mi imamo trofeja prije nego je Ivica bio u savezu da vi jos 30 godina treba da igrate i opet necete stici. Za pocetak, ako budete Evropu igrali, pokusajte u svom gradu odigrati, a ne da idete u druge gradove.
Nije izgubio nista nego je otjeran od vicka vaseg kad vec spominjes neke stvari treba nazvati pravim rijecima to je bila cistka nepodobnih .Ado1922 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:39opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:38Od kako je Ivica Osim izgubio konce u savezu vi kao klub ne postojite . Valjda ti je to jasno , najbolje vam ide ova disciplina plivanje u dugovima i preskakanje poreza .
Ubij se.Argentina je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:42Vama u grad dosla 3 fasista i ugasili vas i tako 30 godina ni na play stationi da odigate tekmu pod Bijelim Brijegom.opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:38Od kako je Ivica Osim izgubio konce u savezu vi kao klub ne postojite . Valjda ti je to jasno , najbolje vam ide ova disciplina plivanje u dugovima i preskakanje poreza .
ado jesi skonto da ismijavas sam sebe? jesi li ado?Ado1922 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:39opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:38Od kako je Ivica Osim izgubio konce u savezu vi kao klub ne postojite . Valjda ti je to jasno , najbolje vam ide ova disciplina plivanje u dugovima i preskakanje poreza .
Prije dolaska Ivice u savez, mi osvojili:opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:44Opet kreneš s glupostima u stilu vama došla 2 Srbina otela grbavicu i spalili je do temelja , vratili je trampom za druga mjesta po BiH . Takvi komentari traže takve odgovore , prvi krenete i naravno da ćeš dobit ovakav odgovor .Argentina je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:42Vama u grad dosla 3 fasista i ugasili vas i tako 30 godina ni na play stationi da odigate tekmu pod Bijelim Brijegom.opalaopala je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:38
Od kako je Ivica Osim izgubio konce u savezu vi kao klub ne postojite . Valjda ti je to jasno , najbolje vam ide ova disciplina plivanje u dugovima i preskakanje poreza .
A mi imamo trofeja prije nego je Ivica bio u savezu da vi jos 30 godina treba da igrate i opet necete stici. Za pocetak, ako budete Evropu igrali, pokusajte u svom gradu odigrati, a ne da idete u druge gradove.
Bježi bogati kako nema Ivice ne zna vam se za trag , osvojit će te kgurac za idućih 100 godina
Znam da je bruka vaša kad klub sa izvana dodje i napuni stadion a ti to nisi nikad uradio .Manijakalnost99 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:48Napunili ste vi moj qurac
Ni onaj kavez ne mozete da napunite pa ga gostima dajete
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:51viewforum.php?f=77
Bye bye![]()
Prevedi mi ovaj post gospodara tiBaza1921 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:53Kako komentarisu rodjeni da su bojkotovali protiv kluba zbog kojih su nelegalno sankcionisani i otjeran Šemso i sve niste imali pravo da navijate zbog vice cini mi se 3 domace utakmice i sada vam je odobrio vicko i ns rekao da je provnerena tribina i kma sve uslove za navijanje sad se vracate na trbinu znaci vi sve kako vico kaze sad a prije ste sve srali protiv savezaprodali ste se
![]()
Pokušavaš izokrenut priču kako odgovara vašoj smjesnoj tampon grupi .Baza1921 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:53Kako komentarisu rodjeni da su bojkotovali protiv kluba zbog kojih su nelegalno sankcionisani i otjeran Šemso i sve niste imali pravo da navijate zbog vice cini mi se 3 domace utakmice i sada vam je odobrio vicko i ns rekao da je provnerena tribina i kma sve uslove za navijanje sad se vracate na trbinu znaci vi sve kako vico kaze sad a prije ste sve srali protiv savezaprodali ste se
![]()
Gol razlika u prvoj ligi (SFRJ)Truhlo je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:53
Bye bye![]()
Procitaj ponovo.Ja sam ispravio greske a vi obraz nikad oprati necete.Ado1922 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:54Prevedi mi ovaj post gospodara tiBaza1921 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:53Kako komentarisu rodjeni da su bojkotovali protiv kluba zbog kojih su nelegalno sankcionisani i otjeran Šemso i sve niste imali pravo da navijate zbog vice cini mi se 3 domace utakmice i sada vam je odobrio vicko i ns rekao da je provnerena tribina i kma sve uslove za navijanje sad se vracate na trbinu znaci vi sve kako vico kaze sad a prije ste sve srali protiv savezaprodali ste se
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.