Baza1921 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:59Procitaj ponovo.Ja sam ispravio greske a vi obraz nikad oprati necete.Ado1922 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:54Prevedi mi ovaj post gospodara tiBaza1921 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:53Kako komentarisu rodjeni da su bojkotovali protiv kluba zbog kojih su nelegalno sankcionisani i otjeran Šemso i sve niste imali pravo da navijate zbog vice cini mi se 3 domace utakmice i sada vam je odobrio vicko i ns rekao da je provnerena tribina i kma sve uslove za navijanje sad se vracate na trbinu znaci vi sve kako vico kaze sad a prije ste sve srali protiv savezaprodali ste se
![]()
Sve bi bilo ok da niste furali solidarnost i onda kad je savez odobrio onda nema solidarnosti jer vico odobrio ipak.I budali je jasno da ove sezone djelujete e po instrukcijama celnika ns .
Ku.rac ste nasi sa takvim ponasanjem![]()
Pročitaj glupane šta si napisao ! savez odobrio i nema solidarnosti - zašto bi bila solidarnost sa biračima ? I mi ćemo tražit istočnu tribinu mjesto zdenke , hocetel se vi solidarisati ? Imaš odobreno gostovanje i nećeš da dodjes i treba se neko solidarisati sa phickama ? Wtf ? Rokni se momčino
Za birače nikad solidarnosti ne treba imati .