Treba nam iskustva u upravljackim strukturama kluba. Senad Sarajlic i Nuhagic da se vrate. Prva liga nije zajebancija.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Najbolje da vratimo Olguna i da napravimo fuziju sa Shkupi

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Na cemu si ti danas druze

E zaboravili ste treba vratiti i Adilovica u klub 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad je sega ovo sto pisete, ali garantujem da ce se ozbiljna prica o jakim ljudima i igracima povesti za godinu ili dvije.
Svih pet Adilovica.
Svih pet Adilovica.
Celik!3,2,2.
Bez starca nema udarca.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 apr 2023, 19:02Sad je sega ovo sto pisete, ali garantujem da ce se ozbiljna prica o jakim ljudima i igracima povesti za godinu ili dvije.
Svih pet Adilovica.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Šeki - sportski direktor, mislim da ne može bolje. On puca na veliko... 

- limvolikce1945
- Kontakt:
Nema on mjesta pored Fene!!!
Ne zaboravi Dzuguma
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Jos samo da se spomenu Hiba, Bola, Saba, pa da apsolviramo temu

Odbjegli zenički sin

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Koliko god to bilo smiješno ali mnogo klubova dovodi te mlade crnce i pravi od njih igrače za lige petice.
Neki dan sam citao o danskom fudbalu i tom nekom hitu prvenstva mislim da se klub zove nordsjiland i bas je taj klub prvi u prvenstvu sa mnogo tih igrača iz Afrike.
Eh druga stvar je ta sto su to mnogo ozbiljniji klubovi od nas koji plaćaju skaute koji budu u Africi i traje te mlade igrače.
Mi smo mala država da bih nas omladinski pogon mogao izbacivati mnogo igrača za prvi tim ali uvijek sam da se pokusa sa tim igračima iz Južne Amerike ili Afrike.
Logično bit ce tu i igrača koji nisu kalibar za nasu ligu ali vječno se fulalo i sa igračima iz Hrvatske i Srbije a placao si mozda i vece pare nego za ove igrace.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To je egzotika. Mozes jednog imati takvog, ali osnova mora biti iz naseg omladinskog pogona.
Sta bi sa ovim?
Sta bi sa ovim?
Celik!3,2,2.
Koruka i Kortez sječa li se ko ? 
Suvad Grabus naajbolji lijevi bek poslije rata

Suvad Grabus naajbolji lijevi bek poslije rata

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bekovski par Buljina Smajic. kao Cafu Carlos birvaktile

PalomoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:08To je egzotika. Mozes jednog imati takvog, ali osnova mora biti iz naseg omladinskog pogona.
Sta bi sa ovim?

Kad se sjetim utakmice sa Slobodom na Bilinom,gdje poslije jednog njegovog suta , bolje reci bombe prema golu , lopta zakaci Hadziju i odmah ga obori na teren

Kakav je tad trio u napadu bio : Lukacevic-Novakovic-Hadzic.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.