BordoBBoja je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:48Oj ja kontam umro lik
Vidim svi nesto o njemu pisu
Hvale ga

Kakav smo narod... Ne smijes vise ni pohvalit nekog da je kralj... Istinite i iskrene pohvale mozemo govorit samo kad neko umre

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvale ga
Hvale ga
E jes te uzeo na patetikuesprit24 je napisao/la: ↑04 apr 2023, 20:51Napadajte me dokle hocete al gledajuci ovaj interviju Mirze na novoj vidi se da je frajer pitar sa dna kace, radim sljudima vec 11 godina i znam kad neko muti a kad neko nesto prica iz duse. On se moze i nositi sa pritiskom jer je iskusan, a mozete misliti kako je nekim igracima koji su tek dosli pa cuju pricu o bojkotu i slicnim stvarima. Sta kaze dusa slatka bitno mi je da su navijaci uz igrace a ja cu se vec nekako nosit stim. Treba nam jedinstvo sto prije!
Jel.imaš lične interese neke ? Jesi nekad oštetio klub ?
Mislim da je to sasvim dovoljno i da ce Zeljo prosipati bodove cijelu sezonu a za Siroki da ne pricam (i takoder vjerujem da borac mozemo ponovo dobitTarpiTarpi je napisao/la: ↑05 apr 2023, 04:28
Šta mislite možemo li ovako odigrati i hoće li ovo biti dovoljno za 3/4 mjesto?
dugo nije bilo matematike i prognoza,evo pobijedili jednu i odmah ide 10 utakmica i jedan porazTarpiTarpi je napisao/la: ↑05 apr 2023, 04:28
Šta mislite možemo li ovako odigrati i hoće li ovo biti dovoljno za 3/4 mjesto?
Nije snijeg ali jeste temperatura
Kontam M. City ne bi sad uzeo u Trebinju ali vidjet ćemo
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, supervizor, ubipara, Vaya, WeekendOffender i 45 gostiju.