Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Aj ti zapjevaj pa te mozda i pustimo unutra : Otvoriiii mi svoja vrataaaaa ja sam covjek koji kucaaaaaaa
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Click screenshot, click storniraj listić
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ministar, inače moj dobar prijatelj.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Koja je visina petog reda u kavezu, peti red je za osnovce
. Svakakvih skalamerija je vidjeno ali je ovo pobjedilo
Vi izdali račun, naši platili. U čemu je problem?
Šta nije jasno?
Bahati željkan
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
E jesi vidio spremljen listic objavi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Ja jada iz uprave Veleza. Ovo su se trebali i iz RA ograditi jer fakat nije ok da ono podvaljuju kao tribinu. Pa bili smo sad u Konjicu i skroz ok montazna vez ikakvih zatvorskih resetaka,a isto vidim i u Doboju da su uradili. AKO NOZE NEKO SLIKU NACI DA ME CITIRA.
Kako god nije ok ni jedni navijaci da idu u onaj zoo kavez.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
opalaopala
- Kontakt:
Opet se vraćate na isto .Predatod je napisao/la: ↑05 apr 2023, 09:27Ja jada iz uprave Veleza. Ovo su se trebali i iz RA ograditi jer fakat nije ok da ono podvaljuju kao tribinu. Pa bili smo sad u Konjicu i skroz ok montazna vez ikakvih zatvorskih resetaka,a isto vidim i u Doboju da su uradili. AKO NOZE NEKO SLIKU NACI DA ME CITIRA.
Bolan imaš mogućnost doći ako hoces dodji ako nećeš , koga boli qkhurac ?
Imaš ovakvih a i gorih montažnih tribina koliko hoces pa navijači normalno dodju . Treba kupovat montažnu tribinu za 6 utakmica ? Kad ste tolike gazde platite vodu i vratite dugove !
Ispunjeni svi zahtjevi sve odobreno i dato zeleno svjetlo , birači ne žele doći - NE MORAJU i .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Jel realno da lik gore usporedi Kosevo i Grbavicu za davanje karti...pa Zeljo uvjek pitarima da 1200 1500 karti to jeoko 5 % plus izgubi puno sa tampon zonama...dok na kosevu smo zadnjih godina dobijal 1200 1500 kartaa a kosevo duplo veci kapacitet ima...to sto bude raje na zapadu oni kupe u prodaji i samo se pomjere do juga jer ni pitari ne mogu napuniti kosevo zadnjih godina...al haj
Ako je ovaj kavez 5 % ja onda ne znam...
Mislim da je hajka na pogrešnu adresu. Velež vam je sve objasnio i samo radio kako su trazili iz krovne kuće. Idite protestujte ispred NS BIHTa gostujuća tribina urađena je po uputama ljudi iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koji su zaduženi za infrastrukturna pitanja i kao takva tribina je dobila zeleno svjetlo od nadležnih službi N/FS BiH. Samim time smatramo da smo svoju obavezu ispunili.
cu ces ce cemo cete popusiti
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Iz nekog razloga preko racuna je max uplata 100KM na ovaj događaj, spremljen je, a aBd kasnije će biti i uplaćen...
Ništa se ti ne sekiraj i tebe ću počastiti.
Željezničar über alles
Hvala željovcima na ovim glupostima, lijepo su nas našpanovali za večeras, a mi smo baš stoka kad se inatimo 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Tako je, davali ste 1500 karata na prostor za 500 navijača. To je koncentracioni logor a ne tribina za gledanje plaćene utakmice. Tako da zaobiđite moralisanje. To je samo što se traži.1921ljoze je napisao/la: ↑05 apr 2023, 09:41Jel realno da lik gore usporedi Kosevo i Grbavicu za davanje karti...pa Zeljo uvjek pitarima da 1200 1500 karti to jeoko 5 % plus izgubi puno sa tampon zonama...dok na kosevu smo zadnjih godina dobijal 1200 1500 kartaa a kosevo duplo veci kapacitet ima...to sto bude raje na zapadu oni kupe u prodaji i samo se pomjere do juga jer ni pitari ne mogu napuniti kosevo zadnjih godina...al haj
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, akobasmoram13, Ammko99, Anpa, antisisoja1919, Argentina, BeYaZ, boki86, COYGBiH, DUVNO1921, f16, Faraon iz Visokog, GrbavicaHrammm, Grk1234, imekorisnicko, itatabisine, Jet2Holiday, JohannWolfgang, kogmagie46, lakilone, Lynx, Mahalasi, MikiPirs, MostarNeretva, MrkiMedo, napoleon72, Necto, nmkdak1ng, Noke995, Plavamamba, rimljanin90, ristagrad, Riziko, samirr, Seher1921, StarmoCity, strogoca, successminator, Wagner96, WeekendOffender, Zeljoo1921 i 307 gostiju.